View tracker

Först & främst vill jag säga att jag älskar min pappa jätte mycket! Men med detta inlägg vill jag också få sagt att man inte måste älska sin pappa. Vissa pappor förtjänar inte ens den titeln. Man har ingen skyldighet till att älska sina föräldrar som vissa tyvärr tror, många av er har säkert genom åren fått höra meningen "men det är ju dina föräldrar", men om ens föräldrar inte beter sig som föräldrar ska man absolut inte behöva anse dem som det, eller hylla dem på t.ex. Dagar som dessa.

Så glad fars dag till alla riktiga pappor!

(Slänger in en random selfie på mig hihih)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Som ni alla vet så är det oktober, något som många också vet, men kanske inte alla, är att oktober brukar kallas för rosa månaden. Detta kommer ifrån Cancerfonden, som denna månad vill uppmärksamma & ge extra stöd till bröstcancer.
Dem samlar under månaden in pengar genom att sälja Rosa bandet som går till forskning om bröstcancer.
Det är många affärer som väljer att stötta detta genom att skänka pengar till fonden som dem får av att sälja rosa saker, t.ex. "Rosa bullar", vilket jag tycker är jätte bra eftersom att tanken med detta är så fin (& även för att bullarna är riktigt goda hehe) 😜
Jag har köpt mitt band, har du?

  • 632 readers

Likes

Comments

View tracker

May we know them.
May we be them.
May we raise them.

Älska dig själv & din kropp, för du, just du, är perfekt som du är!

  • 775 readers

Likes

Comments

Besökte min kära lilla stad Vimmerby i helgen!

Fredagen, direkt när jag kom fram hade min mormor gjort en av mina favoriträtter, som en sallad av tonfisk, ris & olika grönsaker, låter kanske inte jätte gott, men det är det! Lite senare på kvällen gjorde jag mig i ordning för att först åka & hämta Juliana, innan vi fortsatte mot Hultsfred där vi träffade lite vänner innan vi gav oss av mot Metropol, för att se John De Sohn spela.

Hade en riktigt bra kväll med många härliga människor. Så kul att kunna få träffa så pass många personer som jag längtat efter att få se, under en & samma kväll dessutom! Väldigt smidigtIgår så träffade jag Jacko & Ella. Jacko var seg som vanligt, så drygt två timmar efter att vi skulle ses & Jacko fortfarande inte hade kommit så åkte vi hem till honom utan förvarning 😈 Nästan direkt när vi kom dit så blev vi hungriga, som vanligt, så vi drog & käkade på Thai Fu Quing aka mitt andra hem i somras typ, heh. Lika gott som vanligt.

Hade egentligen planer på att träffa några idag också men hade helt glömt bort att jag har en uppgift som ska in imorgon, som jag inte hade skrivit någonting alls på! Så var tyvärr tvungen att åka hem rätt så tidigt. Är fortfarande inte helt klar med den så nu ska jag återgå till att skriva på den, puss!

  • 928 readers

Likes

Comments

Var på Justins konsert igår & det ända jag har att säga är WOW! Det var verkligen magiskt.

Blir så irriterad av att läsa alla negativa kommentarer om konserterna, tror nog inte att det undgått någon att Justin inte mår så bra just nu, tänk då på hur starkt det är av honom att ens gå upp på scenen & fortfarande vara så grym som han faktiskt är! Har hört många som säger att han endast mimar, men jag märkte tydligt många gånger att han sjöng live & sen så antar jag att han självklart har sig själv som vocals i bakgrunden, det har dem flesta kändisar på konserter.

Min kväll var iallafall som sagt amazing, trots att jag vrickade foten när jag hoppade ned för en halv trappa & sedan fortsatte springa för att jag höll på att missa när han spelade min favoritlåt As long as you love me efter pausen, btw det var värt det!

  • 959 readers

Likes

Comments

Det bara ser inte gott ut, utan det var riktigt gott också! Bilden tog jag dock innan det varit i ugnen,  men men. Min middag idag bestod av torsk på en bedd av babyspenat, med ett tunt lager av en sås gjord på creamefraiche, dill & citron, toppat med cocktailtomater, mums 😋

Likes

Comments

Var rastlös så började måla lite i en Harry Potter målarbok, terapi för själen

  • 1028 readers

Likes

Comments

Kvällen igår var sjukt grym!
Vi var på Grönalund för att se Dada Life spela & sjävklart åkte vi dit på mysigaste sättet, djurgårdsfärjan.
Vi hade riktigt bra platser i början, tills vi bestämde oss för att hoppa in i en stor danscirkel, tips: gör aldrig det om ni inte vill bli totalt mosade. Haha tänkte inte så långt, så sen när droppet kom hoppade ju alla runt oss in mot mitten av ringen, kaosartat, gjorde ont.
Hur som helst så älskade jag maskerna dem delade ut, so they could make us all smile!

  • 1096 readers

Likes

Comments

När jag säger att jag hatar killar, så menar jag inte alla. Jag hatar inte min pappa, jag hatar inte min kusin, morfar, morbror, kompisar osv.

Jag hatar inte heller er killar som aldrig tagit på en tjej mot hennes vilja, försökt tvinga dig på en tjej, våldtagit den där tjejen som gick hem ensam efter en fest, ansett att tjejer är mindre värda.

Om du som läser detta just nu är en kille, som inte har gjort något av det ovanstående så ska du inte ta åt dig av när jag säger att jag hatar killar. Om du blir upprörd eller känner dig kränkt, är det då antagligen för att du beter dig illa, för att du gjort något av det ovanstående. Varför skulle du annars ta åt dig, när jag skrivit att du inte ska göra det, om du aldrig har gjort något av det ovanstående?

Jag bryr mig inte om dig, Olle 12 år, Pelle 19 år eller Bengt 26 år som tar åt dig av detta om du aldrig gjort något mot en tjej som hon inte velat, för då har du verkligen ingen anledning till att ta åt dig. Men om du nu har gjort något mot en tjej som hon inte velat, så är det bra att du tar åt dig, för isåfall är det menat just till dig.

Jag kan säga att jag hatar tjejer också, utan att mena mina vänner eller tjejer som beter sig på ett bra sätt.

Men av någon anledning är det alltid flest killar som tar illa upp av att höra meningen "Jag hatar killar" än tjejer av att höra meningen "Jag hatar tjejer".
Varför är det så?
Kanske för att killar är medvetna om att flest våldtäkter, trakasserier, tafsningar osv görs av just killar. Liksom, seriöst, hur ofta våldtar, trakasserar eller tafsar en tjej på en kille? Inte ofta.

  • 1483 readers

Likes

Comments

Orientering stod på schemat idag, jag träffade klassen runt 11 vid en mysig gård(?) typ. Jag var verkligen 100% säker på att jag skulle springa vilse & inte hitta tillbaka till startpunkten, då orientering inte är min starka sida & jag aldrig varit på stället innan, men som tur var så sprang jag, Julia & Christopher tillsammans. Vi lyckades hitta 9/10 kontroller så det gick mycket bättre än vad jag trodde.

Så det var practically my day, har inte gjort mycket annat idag. Men nu tänkte jag lägga mig i ett varmt bad, puss

  • 1387 readers

Likes

Comments