View tracker

Feminist. Ett ord många män föraktar. Dem flesta tror att man hatar män om man är feminist. Det stämmer inte. Vad det egentligen betyder att vara feminist är helt enkelt att du står för jämställdhet. Det är många som säger att dem inte är feminister men att dem står för jämställdhet. Det är som att säga att man inte gillar vatten men gillar H2O. I'm sorry to break it to you, men men står du för jämställdhet så är du feminist.
Ni som inte är feminister, som alltså inte står för jämställdhet är sexister. Det finns inget mellanting. För om man inte står för jämställdhet tycker man automatiskt att något utav könen är värd mer än dem andra. Hur man kan tycka det är för mig helt ofattbart. Jag förstår verkligen inte hur man kan tycka att att man själv är mer värd än någon annan människa. Det jag menar nu är inte att man ska tycka mindre om sig själv. Jag älskar mig själv. Men jag tycker att alla människor är lika mycket värda. Jag förstår heller inte att jag kommer att få massa hat nu endast för att jag står upp för mig själv & många andra. Society sucks. Styrka & kärlek till alla ni som vågar stå upp för er själva, ni är grymma, & till er andra med, ni är också grymma. XO 💋🙄👏🏼😘🚺👊🏼‼️

Likes

Comments

Åhh har äntligen fått lite julkänsla!!
Får sällan julkänsla eftersom jag tycker att vädret denna tid på året är så grått & tråkigt & då kopplar det med jul, men i år är jag väldigt pepp på jul för omväxlings skull🎅🏼

Idag har jag & mamma myst till det lite hemma bara. We started the day off by making KNÄCK (det jag absolut älskar mest med julen heheh) & sedan såg our all time favorite Christmas movie The Holiday, har ni inte sett den så bara måste ni göra det, världens mysigaste film!!

Just nu sitter vi & hänger lite i soffan bara efter att ha ätit middag- risgrynsgröt & julknäcke med skinka på, love love love. Men nu är det slut på hängandet, nu ska vi istället finally klä vår gran som vi redan haft i cirka två veckor men inte haft tid att klä än! See ya 🎄

Likes

Comments

Först & främst vill jag säga att jag älskar min pappa jätte mycket! Men med detta inlägg vill jag också få sagt att man inte måste älska sin pappa. Vissa pappor förtjänar inte ens den titeln. Man har ingen skyldighet till att älska sina föräldrar som vissa tyvärr tror, många av er har säkert genom åren fått höra meningen "men det är ju dina föräldrar", men om ens föräldrar inte beter sig som föräldrar ska man absolut inte behöva anse dem som det, eller hylla dem på t.ex. Dagar som dessa.

Så glad fars dag till alla riktiga pappor!

(Slänger in en random selfie på mig hihih)

Likes

Comments

Som ni alla vet så är det oktober, något som många också vet, men kanske inte alla, är att oktober brukar kallas för rosa månaden. Detta kommer ifrån Cancerfonden, som denna månad vill uppmärksamma & ge extra stöd till bröstcancer.
Dem samlar under månaden in pengar genom att sälja Rosa bandet som går till forskning om bröstcancer.
Det är många affärer som väljer att stötta detta genom att skänka pengar till fonden som dem får av att sälja rosa saker, t.ex. "Rosa bullar", vilket jag tycker är jätte bra eftersom att tanken med detta är så fin (& även för att bullarna är riktigt goda hehe) 😜
Jag har köpt mitt band, har du?

Likes

Comments

View tracker

May we know them.
May we be them.
May we raise them.

Älska dig själv & din kropp, för du, just du, är perfekt som du är!

Likes

Comments

Besökte min kära lilla stad Vimmerby i helgen!

Fredagen, direkt när jag kom fram hade min mormor gjort en av mina favoriträtter, som en sallad av tonfisk, ris & olika grönsaker, låter kanske inte jätte gott, men det är det! Lite senare på kvällen gjorde jag mig i ordning för att först åka & hämta Juliana, innan vi fortsatte mot Hultsfred där vi träffade lite vänner innan vi gav oss av mot Metropol, för att se John De Sohn spela.

Hade en riktigt bra kväll med många härliga människor. Så kul att kunna få träffa så pass många personer som jag längtat efter att få se, under en & samma kväll dessutom! Väldigt smidigtIgår så träffade jag Jacko & Ella. Jacko var seg som vanligt, så drygt två timmar efter att vi skulle ses & Jacko fortfarande inte hade kommit så åkte vi hem till honom utan förvarning 😈 Nästan direkt när vi kom dit så blev vi hungriga, som vanligt, så vi drog & käkade på Thai Fu Quing aka mitt andra hem i somras typ, heh. Lika gott som vanligt.

Hade egentligen planer på att träffa några idag också men hade helt glömt bort att jag har en uppgift som ska in imorgon, som jag inte hade skrivit någonting alls på! Så var tyvärr tvungen att åka hem rätt så tidigt. Är fortfarande inte helt klar med den så nu ska jag återgå till att skriva på den, puss!

Likes

Comments

Var på Justins konsert igår & det ända jag har att säga är WOW! Det var verkligen magiskt.

Blir så irriterad av att läsa alla negativa kommentarer om konserterna, tror nog inte att det undgått någon att Justin inte mår så bra just nu, tänk då på hur starkt det är av honom att ens gå upp på scenen & fortfarande vara så grym som han faktiskt är! Har hört många som säger att han endast mimar, men jag märkte tydligt många gånger att han sjöng live & sen så antar jag att han självklart har sig själv som vocals i bakgrunden, det har dem flesta kändisar på konserter.

Min kväll var iallafall som sagt amazing, trots att jag vrickade foten när jag hoppade ned för en halv trappa & sedan fortsatte springa för att jag höll på att missa när han spelade min favoritlåt As long as you love me efter pausen, btw det var värt det!

Likes

Comments

Det bara ser inte gott ut, utan det var riktigt gott också! Bilden tog jag dock innan det varit i ugnen,  men men. Min middag idag bestod av torsk på en bedd av babyspenat, med ett tunt lager av en sås gjord på creamefraiche, dill & citron, toppat med cocktailtomater, mums 😋

Likes

Comments

Var rastlös så började måla lite i en Harry Potter målarbok, terapi för själen

Likes

Comments