💃🏽💃🏽💃🏽

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min grymt snygga väska kommer från Chiquelle & den hittar ni HÄR!

Likes

Comments

(Lite kassa mobilbilder från förut)

Kanske inte det smartaste valet jag gjort men ja jag ska trots att jag haft feber sen i tisdags se Hov1 på grönan om ca 2h!

Vi sitter just nu & äter nachos då vi totalt givit upp på att få en bra plats, när vi kom hit för 1h sen så var det redan helt fullt vid scenen )-:

XOXO


Likes

Comments

Lite bilder från helgen.

Alltså åhh, hela min helg & födelsedag har verkligen varit så mysig! Jag är så nöjd & tacksam för allt! ✨ XO

Likes

Comments

Alltså Hov1s nya låt, den är så himla grym!
Har lyssnat på den hela förmiddagen, har ni inte hört den än tycker jag definitiv att ni ska gå in & göra det nu direkt.
Jag sitter just nu & äter lunch i skolan & längtar tills jag slutar. Ska åka in till city direkt efter skolan & checka in på hotell med Mammsen, gå på spabehandlingar & lite annat, XO ❣

Likes

Comments

Första dagen tillbaka i skolan efter lovet & jag var absolut inte redo för det, kunde knappt ta mig ur sängen imorse, så har varit väldigt trött idag. Men min eftermiddag var dock väldigt mysig då jag träffade Zahra som bor 3h ifrån Stockholm & vi ej kan ses ofta.

Just nu ligger jag nyduschad i sängen & lyssnar på nya podavsnittet av bästa Mathilda & Andreas pod, "Prestationsprinsessorna". Relaterar mer än vad jag vill erkänna hehe. XO

Likes

Comments

Lite bilder från tidigare idag när jag var på Mall of Scandinavia med Julia, vi hade en jätte mysig & rolig dag! Blev inte så mycket shopping då vi satt vid Chocomania & hade matkoma väääldigt länge, men det var det värt, fy vad gott det var!!!

Likes

Comments

Började titta på denna nysläppta Netflix serie igår & jag är helt fast.

Den handlar kortfattat om Hannah, en tjej som begått självmord & lämnat band efter sig till 13 personer där hon berättar varför just dem är en av anledningarna till varför hon gjorde det.

Jag tycker att serien har ett viktigt budskap & att alla borde se den & tänka över hur vi behandlar våra medmänniskor, eftersom att alla handlingar faktiskt får konsekvenser!

XO

Likes

Comments

Kom nyss hem från en PW med Mammsen & shit vad förvånade vi blev när vi gick utanför dörren & insåg hur varmt det faktiskt fortfarande var även fast solen nästan gått ned, helt fantastiskt! Tyvärr ska det ju dock snöa på onsdag & regna i helgen, men men, jag njuter så länge detta vädret varar iallafall!

Likes

Comments