Header

Tips , Collage

Jag har valt ut mina favoriter när det kommer till lyx & budget som är lika som bär / påminner om varandra men skiljer sig vilt i prisklasser. Ibland har man inte budgeten till att unna sig till exempel det balla Gucci skärpet för 3K och då tycker jag att H&M har gjort en snygg men framförallt prisvärd design. Jag har själv köpt skärpet från H&M och är supernöjd, det är även en design som nu har blivit populär!!

Nedan finner ni länkar & priser till varje produkt, kram✩ Ljusstake / #1 Svenskt Tenn - 1500 kr VS #7 H&M - 149 kr

✩ Kruka /#2 Skultuna - 698 kr VS #8 Tibor - 129 kr

✩ Ljuslykta / #3 Skultuna - 699 kr VS #9 Fiore - 129 kr

✩ Ljuslyktor / #4 Skultuna - 549 kr VS #10 H&M - 49.50 kr

✩ Vas / #5 Klong Äng(stor) - 1199 kr VS #11 Lily (stor) - 499 kr

✩ Skärp / #6 Gucci - ca 3000 kr VS #12 H&M - 69.90 kr


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Outfits

Innehåller affilliatelänkar

PINK IS THE NEW BLACK 

/ 1. Här / 2. Här / 3. Här / 4. Här /

#nakdxmetapic

Hej vännner! Här har jag valt ut några snygga överdelar från NA-KD i vårens hetaste färg (enligt mig), Dusty Pink och rosa i överlag är ju en härlig färg nu då vi går mot våren. Om du anger koden GRAB20 så får du 20% rabatt , gäller på allt förutom rea varor. 

Happy Shopping!

Likes

Comments

Tankar

Träning & Kost - Jag har varit alldeles för lat, kommit ur form och känner mig inte densamma utan regelbunden träning. Jag känner mig så mycket piggare, fräschare och det medför även en positivare inställning till vardagen för mig om jag tränar och äter bra. Så detta är A & O för mig och som jag kommer fokusera extra på.


Resa - Utforska & upptäcka så mycket pengarna och tiden tillåter, mitt mål är att göra minst två resor detta år.


LEVA - Inte oroa mig så mycket för vad framtiden har att erbjuda, ta till vara på varje dag & njuta. Göra det bästa jag kan och försöka att alltid ha en positiv inställning till vardagen. Något jag lärde mig i USA: ''att allt löser sig med en positiv inställning'' & det ska jag alltid ta med mig!

Likes

Comments

Vardag

Igår jobbade jag på H&M och sen åkte jag hem och bara tog det lugnt. Sedan hade jag och Malin planerat in en tjejkväll sedan tidigare, med middag & bio. Det var nämligen premiär för Pitch Perfecr 3 för några dagar sedan så vi bestämde oss för att se den tillsammans. Det blev burgare på Bishops, lite snack och mingel innan vi vandrade bort till Bion.

Gud vad jag prioriterar sådana kvällar, guldvärd! xx

Likes

Comments