Header
View tracker

Hey friends!

I skrivande stund sitter jag vid gate 16 på JFK och inväntar boarding time. För er som har missat så åker jag till Mexico för en veckas semester med Hanna , min barndomsvän som jag möter upp där.

Iallafall så ringde alarmet vid 3.30, uppe med tuppen och snäll värdpappa har jag även som ställde upp och skjutsade mig... Längtar tills jag får koppla av och känna trycket från höga höjder, får då känns det på riktigt och jag kan luta mig tillbaka skönt, jag får alltid en sorts resefeber då jag åker but in a good way.

Hoppas allt är bra med er !! Kram kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hallå där!

Idag fick jag sovmorgon och började inte förrän klockan 1, drömmigt då jag i vanliga fall börjar klockan 6:25 am. Jag åkte till gymmet, åkte hem för en dusch och bit lunch framför lite Youtube innan jag åkte och hämtade upp Tom. Vi mötte upp Frida och barnen på biblioteket i stan och avslutade med en kopp kaffe och lek hemma hos oss.

Det är nära nu (!!) Tack Majsan för denna smarta pack-lista att packa utifrån!!

Vegetable wrap, sallad, mjukost, riven ost, prosciutto och lök = MUMS!!

Sedan betade jag av lite tvätt och kollade på en julfilm med barnen. Jag fick sedan sluta halv 6 och åkte direkt för att hämta upp Frida och Veronica. Vi åkte till IKEA där det väntades julbord med någras fler svenskar. Mycket trevligt!!

Julbordet fick 6 / 10

+ Det fanns rätt mycket mat att välja på, bl.a tunnbröd (!!) samt ett härligt svenskt gäng att mysa med

- Igen julmust, princesstårta på julbordet?? haha

Det var iallafall så nära ett julbord hemma kunde se ut iallafall, even tho the food back home is made with love and taste from that...

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon! Idag fick jag sovmorgon till 8.30 så jag skjutsade Tom till skolan och sedan var jag off. Jag har ätit frulle, kollat Youtube och redigerat lite bilder. Nu tänkte jag slänga in en tvätt och sedan åka till gymmet en sväng innan jag hämtar upp Lilleman igen. Ha en fin torsdag, snart helg vänner!! kram

Likes

Comments

Gingerbread house, gingerbread cookies and packing

I måndags köpte jag lite pynt och gottigotti till vårt pepparkakshus som vi hade tänkt dekorera och göra fint MEN, ni vet själva att sätta ihop ett hus ibland inte är en dans på rosor, slutar med inte en så glad Maja haha MEN vi köpte istället ett färdigt som var wayyy easier for us.

Voilá , titta så fint det blev!

Sedan har jag köpt lite små saker som jag behöver ha med mig till Mexiko resan, jisses det är nära nu!!!! (3 ynka dagar iiih)

Igår kom Frida och ett av hennes värdbarn över för pepparkaksbak med mig och Tom och senare joinade Ashley oss efter att jag hämtade upp henne från skolan vid halv 5. Vi gjorde egen pepparkaksdeg och utgick från Icas recept.

Cato och Thomas, gullungarna!

Alltså Marabou polka - HEAVEN

Två riktigt mysiga dagar med barnen samt Frida och hennes grabb. Saknar bara snön, hade varit som pricken över i:t för att höja stämningen ytterligare. Jag är så glad att barnen leker så bra tillsammans och att därefter kunna ha playdates med bästavännen här. Kram

Likes

Comments

Plans for this week...

Klart vi följer Selmas Saga ''on the other side'' också. Jag får agera tolk vilket är lite kul, barnen älskar denna julsaga och även jag. Så mysigt! X

Måndag: Dekorera pepparkakshuset, kolla VSFS

Tisdag: Eventuellt julbaka med barnen

Onsdag: No plans yet

Torsdag: No plans yet

Fredag: Julbord på IKEA med Frida!!!

Lördag: Göra Mani Pedi, Eventuellt åka in till NYC

Söndag: Åker till Mexiko

Likes

Comments