Header

Bday girl, a walk with bestie and a night out.

Igår var det Ashleys födelsedag och hon ville bums ha svenska pannkakor till frukost som året innan.

Sedan blev det en sväng till gymmet följt av en promenix med Frida och lunch hos mig. Vädret igår var amazeballs som hela veckan i princip har varit. Snön har smält bort, det har varit sol och blå himmel och runt 7-9 grader.

Vad jag är glad att ha dig här, tänk att USA förde oss samman. My soulie <3

Sedan var jag med barnen samt Frida och ett av hennes värdbarn, vi var vid lekparken och sedan hängde vi bara inne och busade lite tills en grannfamilj kom över på pizza och tårtan jag hade bakat.

Rainbow cake á la Maja.

Sedan blev det utgång med Frida och Veronica, dom kom förbi och vi alla tog en uber tillsammans. En supermysig fredag! X

Likes

Comments

Neutrogena serien med pink grapefruit är verkligen så bra och fräschar upp min hud så mycket och Batiste är det bästa torrschampot jag någonsin har testat. Rekommenderas starkt! Jag köpte mig även en Blender Bottle då jag införskaffade mig proteinpulver från gymmet i veckan. Allt detta från Target, jag bara älskar Target. Dom har allt och lite till.

Likes

Comments

Idag under dom lediga timmarna då barnen var i skolan så hämtade jag upp en ny sydafrikansk au pair som flyttat in 5 min från mig, min värdmamma känner hennes så tänkte det var kul att lära känna henne och ''visa runt'', minns själv hur guldvärt det var att ha någon då jag var ny. Jag tog med henne till Target och vi båda köpte lite välbehövliga saker.

Rulltrappa för vagnen, thumbs up

Sedan svängde jag förbi på Party City för att köpa en ballong till Ashley som fyller 8 på fredag. Jag bara älskar denna affären, finns verkligen ALLT då det kommer till kalas, fest, babyshower, bröllop, maskerad ja you name it.

Why I love America... Finns ALLT här

Hämtade sedan upp min cutiepie, som även visade upp sitt mästervärk från skolan.

Cake in making

Cato, Toby och Frida kom sedan över, och grabbarna fick hjälpa mig lite med min tårta jag bakade till Ashleys födelsedag.

Gjorde sedan lunch till mig och Fridis, tuna wraps med majs, gullök, sourcream, tonfisk såklart och lite sallad. 10/10!!


Efter några timmar spenderat i köket så blev tårtan äntligen klar, jag slängde ihop mac n' cheese till barnen och en sallad till mig, sedan då jag slutade för dagen så åkte jag direkt till gymmet. Så skönt att milstolparna börjar bli allt kortare, jag mår bättre, börjar se och känna resultat vilket ger en extra KICK i baken.

Kram

Likes

Comments

Niagara Falls, Canada


I juni åker jag på en weekend till Niagara Fallen för att utforska och se fallen på den kanadensiska sidan . Det ska verkligen bli så kul, det är via samma organisation (Learning across America) som jag åkte med till D.C. Eftersom man som au pair måste ta 6 credits så passar denna ''kurs'' utmärkt. Jag fick lov att ta 6 ytterligare credits då jag förlängde mitt år som au pair i CT så detta blir de sista credits jag skrapar ihop. Det vi ska studera är historia om Niagara Fallen, tre söndagar och sedan som ''treat'' får man åka och utforska. Ska verkligen bli så kul! X


Likes

Comments

Igår var det jobb som vanligt, jag åkte till gymmet, hade playdate & gjorde lax till middag. Sedan på kvällen tvättade jag mina sminkborstar, myste på rummet med en kopp té och pratade med en kompis. Nedan är även lite saker jag shoppade i helgen som var på rea och budget. X

Likes

Comments


Tjenixen! Jag har haft en supermysig helg och hängt med Frida. Connecticut bjöd på en massa snö i lördags vilket ledde till det så kallade ''snö kaoset'' som leder till att folk stannar hemma samt ställer in skolorna/jobb. Absurt i en norrlännings ögon haha. Så why? Kan man då fråga sig, -Jo, för att det inte finns rätta resurserna som hemma då vi byter till vinterdäck, man plogar inte lika ofta som hemma och ja vilket i mina ögon också kan ses som kaos, då det såklart påverkar kaos. Well well, i fredags blev det utgång, lördag spenderades på mallet, käkade en supergod Crispy chipotle chicken burger på The Cheesecake Factory, vi hängde inomhus och myste med massa gott och sedan såg vi passengers på bio som faktiskt var rätt så bra! I dag söndag åkte vi till mallet igen, åt på Panera Bread (favvo restaurangen och bästa budget stället för en au pair haha. Senare åkte vi hem till mig för att slänga ihop en middag och därefter åkte vi till kyrkan.

Hoppas ni haft en mysig helg! Kram kram

Likes

Comments