Header

Efter att länge gått med fett slitna fick jag äntligen klippt bort dom och nu blev det även en förändring på färgen.
Sjukt nöjd!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Oj detta ska vi försöka att undvika och nu börjar vi om från ruta 1 och försöker att få detta så bra som möjligt. Vad hade ni velat att jag bloggade om ibland? Ni kommer ju få läsa om lite allt möjligt här men har ni några förlag på vad ni skulle vilja läsa? 

Likes

Comments

Idag är en sån dag då jag bara kommer spendera min dag i sängen eller det som är kvar på dagen. Äta godis och bara ta det lugnt. Hoppas eran helg vart lika bra som min. Men nu kommer ångesten för att det är skola imorgon så nu ska jag lindra det och käka godis och mysa ner mig i sängen med serie och massa levande ljus!

Bye!

Likes

Comments

Efter att haft väldigt mycket att göra denna veckan har bloggen kommit åt sidan.. Men som ni såg i mitt tidigare inlägg så grejer vi och håller på så många dagar i veckan som möjligt och just denna veckan har det blivit en del pga att vi vill fått måla klart allt så det bara är små pyssel kvar och snickeri grejer.
Men ska sätta mig och skriva några tidsinställda inlägg så det inte blir så som det varit nu denna veckan.
Men min vecka har varit kanon och nu längtar jag till helg. Idag kan vi äntligen säga att imorgon är det fredag.
Nu ska jag ta mig en dusch, skriva några inlägg och sen sova!
Hoppas ni haft det lika bra!

Bye!

Likes

Comments

Efter mycket snack med politikerna på Orust kommun om att vi vill ha någonstans att umgås på istället för att stå på Henåns skola har vi ännu inte fått något så vi och föräldrar som ställer upp tog saken i våra egna händer och nu äntligen har vi ett ställe vi så småningom om kan vara i. Vi håller på att göra iordning och målar och gör det snyggt. Hoppas verkligen på att detta kommer att bli bra och att vi inte skitnar ner. Tror verkligen på detta!
Här kommer lite bilder i action!

Likes

Comments

Sitter nu på bussen och äntligen påväg hem. Denna dagen har förvånansvärt gått hyfsat fort. Hemma runt kvart över 5 pga att det går ingen buss hem till mig nu vise 4. Så är fast i Henån 1 timme. Men inget jag kan göra åt. När jag kommer hem ska jag äta och sen lägga mig i sängen och inte göra någonting alls.
Med musiken på högsta volym ska jag nu försöka sova en stund.

Bye!

Likes

Comments

Nu har du chansen att tävla om 2 biljetter till Fashion Week och du får även chansen att gå med fashionbloggaren Sharareh Sophia, det mest framgångsrika kollaget vinner.

Det ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

1. Bli medlem och logga in på Stylewish.

2. Klicka på create i menyn till vänster.

3. Sen skapar du ett kollage som DU gillar och tycker ser bra ut och känner att du vill tävla med. Det finns ungefär 150 000 olika produkter och du kan söka på vad du skulle vilja ha skor, märken, tröja osv..

4. Efter det så sparar du bara kollaget, genom att klicka på save i högra hörnet. Efter det får du 3 alternativ på hur kollaget kan se ut. Du väljer ut en som du gillar, sen trycker du på get code och kopierar koden.

5. Logga in på siten du bloggar på och lägg in HTML-koden i HTML-läget. Är olika på varje men här på nouw så klickar man på ...mer sen ploppar det upp en liten rad under sen klickar du på <>visa källa sen klistrar du bara in koden.

6. Sen är det bara att publicera ditt kollage och du är med i tävlingen :)

Lycka till !

Likes

Comments

Hej, ni som läste min förra och följer med hit men även HEJ till er som inte läst innan. För er som inte vet så är mitt namn Maja Strömberg och jag är 16 år. Jag går första året på Plusgymnasiet i Uddevalla. Jag går linjen media och trivs väldigt bra. Vill säga att ni kommer att få massa tips och trix på hur man får till bra bilder. Ni kommer även att få inlägg om en massa mode tips och även tips och trix inom smink och skönhet. Mer får ni veta senare. Hoppas ni gillar det ni läser, så hoppas jag att ni fortsätter att läsa.

Bye!

Likes

Comments