​Det krånglar lite på denna bloggen så kommer att byta namn och blogg men stannar på nouw, så oroa er inte för det men ni kan börja läsa på denna istället, kommer försöka att vara mer aktiv och håller tummarna för att det ska funka bättre. 

Hoppas ni fortsätter att läsa! 

Bye! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Säger förlåt direkt för att det har varit så dålig uppdatering nu fredag, lördag och har väll inte någon speciellt bra ursäkt.

I fredags så var jag med några tjejkompisar och vi dansade just dance och hade det allmänt trevligt med en massa skratt. Gillar verkligen kvällar när man bara har det trevligt med mycket skratt. Behöver inte vara ute eller på fest. Bara sitta hemma med ett gott gäng och skratta och mysa. Tycker dom kvällarna är som bäst 😇 Det blev lite svettigt efter ett tag men det hör väll till 😉
Idag vaknade jag hyfsat tidigt eftersom pojkvännen satt alarm eftersom vi skulle upp och greja med en massa kompisar och föräldrar. Vi röjde ut i en ladugård som vi kan tillslut umgås och vara i när vi fått det helt klart. Vi röjde ut allt som inte skulle vara kvar men även det som skulle sparas och ställde det på ett annat ställe medans vi sopade av golven och tillslut började måla väggar och tak. Tror verkligen att detta kommer att bli bra!
Men nu efter en lång och trevlig dag ska jag bara lägga mig ner och titta på mobilen.

Bye!

Likes

Comments

Sängliggandes och bara ännu mera te.

Vaknade upp imorse och insåg att halsen bara var värre och jag fick be mamma ringa till skolan och säga att jag inte kommer idag heller. Jag har proppat i mig en massa te och strepsil så blir antagligen skola imorgon för börjar bli lite små trött faktiskt på att ligga hemma och inte göra någonting. Jag har även gjort lite nytta idag. Jag skrev klart ett CV och skickade in till en arbetsplats för sommarjobb och helgjobb. Hoppas verkligen jag får de för jag behöver det verkligen. Men nog pratat om det nu ska jag ta ta och göra mig en kopp te och bädda ner mig i sängen!

Bye!

Likes

Comments

Efter en hyfsat seg dag har jag ändå plockat undan på mitt rum och fixat mina naglar, älskar dom 😍 men halsen blev bättre men nu har den blivit sämre igen.. Så blir antagligen ingen skola imorgon heller. Men nu ska jag ta mig ett kopp te och titta på ännu mera glee!

Bye!

Likes

Comments

Sängliggandes hela dagen

Idag fick det bli att stanna hemma, så fruktansvärt förkyld och ont i halsen. Idag ska jag bara ligga i sängen och titta på serie, men först ska jag gå och äta frukost.

Bye!

Likes

Comments

Idag spenderas min kväll i sängen

Eftersom det är vinter och jag blir så lätt förkyld och även är just för tillfället så jag kommer att spendera hela kvällen i sängen och titta på "Glee".
Asså förlåt för så dålig uppdatering men jag kommer hem så sent från skolan och har inte så mycket roligt att skriva om. Så ska nog sätta mig och skriva några tidsinställda inlägg.

Likes

Comments

Brr vill inte ens gå utanför dörren längre..

-6 grader när jag stod och väntade på bussen imorse. När jag kom in till Uddevalla kändes det som -22 typ. Skolan var som vanligt på måndagar seg. Slutade 14:40 och tog bussen hem direkt vid 15:03. Kom hem runt 4 och la mig i soffan och somnade direkt. Nu efter att ha ätit mat sitter jag och spelar monopol Disney med mamma och brodern.

Jo på tal om något helt annat, jag funderar på att göra en get ready with me eller liknande hade ni velat se det eller att jag för någon sådan video?

Likes

Comments

Instagram@majaastromberrg