Skrevet i : Favoritter

Skin Watchers Ceramizing Essence Toner
Denne var min favoritt i forrige måned også, men den fortjener virkelig en plass i Februar måned. Måtte la være fra å bruke noe hudpleie en stund etter jeg fikk en stygg reaksjon fra mest sannsynligvis foundation min, og dermed fikk jeg skikkelig tørr hud igjen. Ett par dager med denne igjen, så er problemet fikset.<3 Har skrevet en omtale om denne her.

Cosrx Centella Blemish Cream
Endelig en kvisekrem som faktisk funker! Har prøvd mange forskjellige oppigjennom årene, men er den beste jeg har prøvd noensinne. Jeg har slitt litt med den underjordiske typen mest, og denne tar de også etterhvert. Minsker rødhet og er generelt bare helt fantastisk. <3 Skal skrive en lengre omtale om den senere!

Nuxe Crème Fraîche de Beauté Masque
Denne har også vært med i mine favoritter tidligere, men jeg kan virkelig ikke få sagt det nok, jeg elsker denne. Den er egentlig av typen maske som du lar tørke inn i huden, men jeg bruker den mer eller mindre hver dag.

Make Up Store Microshadow i fargen Backstage, Glazel Visage Pressed Mini Rouge i farge nr. 15 og Make Up Store Microshadow i fargen Ruby
Alle disse tre har jeg faktisk fått fra Glossybox, og jeg synes de er ser nydelig ut på øynene sammen. Har begynt med litt mer farge på øynene igjen, etter å ha mer eller mindre kun hatt brunt på øynene de siste par årene, haha! Har spesielt vært glad i den fra Glazel Visage, som egentlig er en rouge, men den passer meg mye bedre som øyenskygge.

Det var mine favoritter denne måneden, gleder meg til å lese om deres favoritter. :))

<3


----- Følg meg: Instagram /Facebook / Snapchat -----

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : BeautyBox

Ny måned, og det betyr også ny Glossybox! Denne måneden var jo esken bare dødssøt, februar er jo tross alt kjærlighetens måned. Synes enda at Glossybox burde enten sende boksene tidligere, eller forarandre det slik at vi hadde fått Mars boksen nå, anywaaays.

Denne måneden var temeat Dream Up! Designet på denne boksen ble stemt frem på Facebook siden deres for en stund siden.

Garnier Respons Mythic Olive Nourishing Body Lotion
Det som jeg synes er pluss med denne er at den kommer i pumpe form. Det er en liten ting som jeg setter pris på når det kommer til hudlotion. Denne lukter også kjempe godt, noe som er bra for den er veldig sterkt parfymert. Lukter veldig friskt. 

Sanex Intimvask
Er ikke lenge siden vi fikk en intimvask. Denne lukter også helt ok. Fint at den er i fullstørrelse i hvertfall. 

Plackers Twin Mint
Disse har vi jo fått av i fjor, jeg har blitt veldig glade i disse. De er desverre kun å få kjøpt på apoteket for øyeblikket her i Norge, men jeg kjøper mine i Sverige. Praktisk med slike, og disse smaker faktisk bra med mint, noe som er ett pluss! Skulle dog ønske at vi fikk ett annet type skjønnhetsprodukt, er ikke like spennende å få tannhygiene artikler akkurat.

Elizabeth Mott Queen of the Fill Eyebrow Gel
Jeg fikk min i fargen Light Brown, overrasket over at jeg fikk den fargen i og med jeg har oppført håret mitt som mørkt. Den er litt for lys, men den ga ett veldig naturlig resultat.

Mememe Lip Glide i Playful Peach
Jeg er jo helt hekta på alt som har en mer matt finish på leppene så denne måtte jo bare bli bra. Denne er veldig lett å påføre, har ingen lukt (stort pluss!!) og er ikke spesielt tørr på leppene. Synes det er spennende med slike farger som jeg personlig ikke hadde kjøpt, for denne er en veldig lys fersken farge. Tror den kan bli kjempe fin på sommeren når jeg er litt brunere. Liker den uansett jeg.


Hva synes du om månedens boks? :)


----- Følg meg: Instagram /Facebook / Snapchat -----


For de som er ny med Glossybox konseptet så er det altså slik, du mottar en boks i måneden, med inntil 5 forskjellige skjønnhetsrelaterte produkter som de har valgt ut. Med andre ord, en stor overraskelse i posten hver måned med fine produkter du kan prøve. Det koster deg 179 kroner i måneden, og det er ingen bindingstid. Du kan også betale med paypal, yay. Sjekk det ut her.(Ad)

Likes

Comments

Skrevet i : Koreansk Hudpleie, Sminke, Omtaler

Dette var det første "sminke" produktet fra det koreanske markedet jeg ble interessert i etter å ha brukt x antall timer på forskjellige koreanske nettsteder. Innisfree No-Sebum Mineral Powder er nemlig en gjennomgående bestselger. Jeg hadde allerede nådd bunnen i mitt Laura Mercier pudder, så derfor ble denne raskt med i handlekurven før jeg i det hele tatt hadde lest mye om den.

Hvor kan denne kjøpes, og pris?
Den kan kjøpes hos Jolse blant annet til i rundt 50-lappen for 5g produkt. Jeg kjøpte min her. Det er billig, mitt gamle pudder kostet 3-4 ganger så mye. Den er også veldig drøy i bruk.

Hva sier produsenten?
Innisfree No-Sebum Mineral Powder erstatter behovet for blotting papir, og etterlater huden din myk og med en matt finish. Den bruker juju mineraler og mint for å balansere huden din med å gi den fukt samtidig som den kontrollerer oljen. Den er fri for parabener, talkum, kunstige fargestoffer, ingredienser av dyr, mineral olje, og kunstig parfyme.

Ingredienser
SILICA, CORN STARCH MODIFIED, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CAPRYLIC/CAPRICTRIGLYCERIDE, MICA, METHICONE, MINERALSALTS, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, MENTHA ARVENSIS LEAF EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DIMETHICONE, GLYCERYL CAPRYLATE, ETHYLENE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, 1,2-HEXANEDIOL, FRAGRANCE

Hvem passer denne for, og hvordan brukes den?
Denne passer for alle hudtyper, men er spesielt rettet mot de som ønsker mer oljekontroll og matte ned ansiktet. Den er også fin til å sette foundation eller bb krem. Jeg bruker den spesielt til det sistnevnte, da mine koreanske BB kremer er litt for dewy for min smak, denne fikser dette "problemet". Innisfree reklamerer selv med å bruke denne som både øyeprimer og som tørrshampoo, jeg har ikke prøvd dette selv.

Forpakning, konsistens, lukt, og resultat?
Denne kommer i en søt liten boks med skrulokk, med små hull for pudderet. Du får også en søt liten puff med innisfree logoen på, den gjør at pudderet holder seg på plass og ikke kommer ut fra hullene slik man ofte har problem med på lignende type forpakninger. Stort pluss! Jeg bruker selv en kost for å påføre på grunn av hygieneårsaker, men setter veldig pris på puffen. Konsistensen er veldig lett og luftig, og den lukter mint. Dødsgod lukt. Den blir transparent på huden når du har jobbet den inn, og huden min føles veldig myk ut.

Konklusjon
Dette er en soleklar vinner, og jeg overdriver faktisk ikke når jeg sier at dette er det beste pudderet jeg har prøvd. Anbefales på det sterkeste, og det har blitt en ny favoritt. Den legger seg så fint på huden. Har ingenting negativt å medele. Denne kjekkasen matter ned og setter til og med den mest dewy BB kremen jeg eier. Love it! <3----- Følg meg: Instagram /Facebook / Snapchat -----

Likes

Comments

Skrevet i : Koreansk Hudpleie

Altså dette med design kan de i Korea, i hvertfall på mange av produktene. Se bare på den BB kremen, og nose stripsene! Ting er bare så sukkersøtt, og det liker jeg. Denne BB kremen skal være litt mindre dewy enn de andre, så gleder meg til å prøve!

Huden min er ikke fornøyd med meg om dagen, tror den mest sannsynligvis ikke liker min Dior foundation, og det liker jeg ikke. Bah. Tror det er silikonene den reagerer på, for Dior foundationen er desverre stappet full av silikoner. Hud er ikke lett altså. Det er derfor det tar litt tid før jeg kommer med omtaler, føler liksom jeg må få huden min i sjakk igjen før jeg kan si hva som funker eller ikke. Vært en del stress og vond kropp som ikke har hjulpet på saken heller.

Håper dere har hatt en fin Onsdag! Dagene går så alt for fort.

<3

Likes

Comments

Skrevet i : Sminke, Omtaler

Det er mange år siden jeg har brukt øyenskygger fra H&M, og de har vært helt ok før med en bra primer under, men det er de fleste øyenskyggene. Jeg husker at de ikke var så allverdens pigmenterte, men de var langt fra de verste på markedet.

Denne gangen har lansert mange flere farger. Tidligere så hadde de hovedsaklig paletter, men nå har de snudd på flisa og det største utvalget er nå på single øyenskygger. Jeg har kjøpt en gavepakke trio, som mange sikkert fikk i julegave i år. Jeg fant min på salg for kun 50 kroner, men ellers koster disse gavepakke trioene 159,- eller så kan du kjøpe en for 69,-

Jeg har ingenting å si på prisen, det er billigere en det meste på det norske markedet.

Forpakningen er veldig lett og er laget av plastikk, den føles billig ut i hånden. Selve designet er gull og hvitt slik som resten av produktene deres i kolleksjonen, helt ok med andre ord. Stort pluss for det lille tittehullet på lokket slik at du kan se tydelig hvilken farge det er.

Så kommer vi til den mest viktige delen, pigmenteringen. Den er mye bedre en tidligere, og jeg er imponert. De nye H&M øyenskyggene er definitivt av de beste i sin prisklasse. Jeg vil ikke sammenligne kvaliteten opp mot dyrere merker, for der har den enda litt å gå på, men for prisen er det absolutt ikke verst.

Cinnamon Roll ble min store favoritt ut av disse tre, en nydelig mørkebrun farge. Chin Chin er en solid nummer 2, jeg eier en lignende farge fra the Balm, og den slår nok ikke den dessverre, men den er en fin billig dupe!

Supernova var veldig fin å se på urørt, men den har alt for store glitterkorn for min smak. De store glitterkornene gjør at du må mer klappe øyenskyggen for at den skal ligge pent på øyenlokket slik at den ikke bare drysser av. Dette er litt smak og behag, men jeg vil i hvertfall være litt obs på det neste gang jeg skal kjøpe meg en øyenskygge fra H&M.

Ja, for jeg vil kjøpe flere! Jeg synes absolutt at disse er verdt det du betaler. Jeg vil nok ikke bytte ut disse mot mine dyre paletter, men de er absolutt ett mye billigere alternativ for enkle øyenskygger.

Enda ett produkt fra den nye linjen som jeg liker, det er ikke verst H&M!

Har du funnet noen favoritter?

Likes

Comments

Skrevet i : Me myself and I

Her har det vært stille en god stund, og det med god grunn for jeg har nemlig vært både i Trondheim og i Oslo i løpet av uken som var. Har storkost meg med alt for mye god mat og selskap.

Kaja har smittet meg med en forkjølelse - fikk den jeg også du! - så her sitter jeg med en nese som er litt vrang og generelt dårlig energinivå. Men ellers er går det fint.

Har kjøpt og fått en del nye produkter som jeg gleder meg til å fortelle dere om. Håper at dere har hatt en fantastisk fin uke!

<3

Likes

Comments

Skrevet i : Koreansk Hudpleie

Purebess Galactomyces 100% og Cosrx Centella Blemish Cream

Synes det er så spennende hver gang jeg kan innføre noe nytt! Jeg har vært flink og faktisk ventet 1-2 uker mellom hvert nye produkt. Denne ganger så er det denne toneren fra Purebess som jeg har lest hadde fått så skryt fra de med lignende hudproblemer. Har kun brukt den i ett par dager så langt, og har ingenting negativt å medele. Bruker denne før min toner fra Skin Watchers :)

Selve kvisekremen venter jeg ikke med å innføre, i og med at den kun brukes på selve kvisene. Denne har skikkelig imponert meg de siste dagene, så langt så ser det ut som ett vidunderprodukt!! Mine underjordiske kviser ser ut som å endelig forsvinne, litt tidlig å si enda, men det lover veldig godt.

Håper dere har har hatt en fin start på uken! <3


Likes

Comments

Skrevet i : Ønskeliste

inneholder annonselenker


Er på utkikk etter en ny veske av denne typen ovenfor. Har så lyst på en sort veske som er passe stor og solid i formen. Har hatt mange av den "slappe" typen tidligere, men nå vil jeg ha en veske som står av seg selv på gulvet, haha.

Klarer rett og slett ikke å bestemme meg.🙆

Hvem synes du var finest?

Likes

Comments

Skrevet i : Me myself and I, Musikk

Det er Freeedag, og det betyr at jeg har spist Taco og drukket mye pepsi max. Det sistnevnte gjør jeg forsåvidt også resten av uken, men det er spesielt godt på Fredager, haha.

Sitter her med idol på ene øret, og den nye sangen fra Zayn. Sa til søsteren min her om dagen at det var bra han gikk fra One Direction slik at han kunne lage denne sangen. Har nemlig denne på repeat.

Håper dere har hatt en fin start på helgen. Min har vært fantastisk fin, jeg har endelig fått sent den der søknaden til BI som jeg har slitt med i mange måneder nå. Har bare vært tull med å skaffe de rette papirene som BI trenger fra mitt gamle universitet i England. Nesten litt komisk, tok meg kanskje 5 minutter å søke med de rette papirene. Er bare så fornøyd med det faktum at det endelig er ute av min kontroll.

Jeg har enda ikke hentet posten, venter nemlig på en godsak fra Cosrx som jeg håper å få prøve ut. Krysser fingrene mine for at den ligger der å venter på meg!

Vi snakkes!

Likes

Comments

Skrevet i : Favoritter, Omtaler

Denne måneden har jeg overraskende nok ikke brukt så mye sminke. Kan trygt si at denne måneden har vært mer dedikert til hudpleie! Synes det har vært viktig å gi huden min fri fra sminke, mye for å ha ordentlig kontroll på hvilke produkter som funker, og ikke funker. Må si at jeg har hatt mye fremgang på den fronten denne måneden, og det liker jeg.

Etude House My Beauty Lovely Etti Hair Band
Jeg måtte, bare måtte kjøpe denne når jeg så den. Den er jo bare så søt! I og med at jeg bruker vesentlig mye lengre tid på min hudpleierutine for øyeblikket er denne kjempe søt å bruke for å holde håret vekk. Bruker den altså ikke utenfor baderommet, haha! Jeg har sett de selger disse på eBay nå til en billigere pris en den originale, her er en link til eBay, men jeg kjøpte min på Jolse.

H&M Beauty Powder Blusher i fargen Hot Pink
Jeg fikk denne i julegave fra min søte søster Maria. Fargen er en sterk matt rosa, noe som gir ett veldig naturlig resultat på min veldig bleke vinterhud. Det ser rett og slett ut som at jeg er litt rosa i kinnene etter å ha vært ute for lenge. Det synes jeg er så fint, spesielt i og med at jeg aldri nesten får rosa kinn naturlig, så da må jeg jukse det til, haha.

innisfree No Sebum Mineral Powder
Dette er ett transparant pudder som lukter mint! Jeg har falt helt pladask for denne siden jeg fikk den. Vært en stor favoritt denne måneden. Synes den er kjempe lett å jobbe med, blender helt inn i huden min og gjør den akkurat passe matt. Den holder også lenge på min hud. Du kan se at jeg bruke den på min videoblogg av min hverdagssminke. Den koster også under 50-lappen.

Skin Watchers Ceramizing Essence Toner
Denne har jeg skrevet en lengre omtale om fra før av og skrytt den opp i skyene. Jeg sverger denne har reddet min tørre hud. Lenge siden jeg har funnet en favoritt som jeg kan stolt sette på Holy Grail lista mi.

Konjac Sponge
Jeg har eid flere av disse i sikkert ett årstid, men aldri helt brukt de. Mye fordi jeg trodde at den var for hard mot huden min, men denne måneden har jeg lært at det var selve rensen som var feil for huden min, og ikke denne. Bruker denne så godt som hverdag sammen med rensen min med en veldig lett hånd. Rensen skummer lettere opp, og jeg får fordelt alt mer effektivt! Koster så godt som ingenting på eBay.

Likes

Comments