Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Efter jobbet idag hämtade pappa upp mig och vi drog till Elgiganten! Tänk er bara känslan av en ren, ny och fräsch mobil! Och sen kan vi ju diskutera lyckan över att jag nu kan ta bilder som man inte kan räkna pixlarna i, haha.

Allt för mig just nu. Ha det bäst<3

Likes

Comments

Godmorgon, tänkte bara kika in lite snabbt innan jag sticker till jobbet.

Igår åkte vi till Ljugarn, på Gotlands östkust, och käkade en fantastisk middag på den nyöppnade restaurangen "Bruna dörren". Superbra mat, kan absolut rekomendera.

I brist på tid och samtalsämne så frå ni en utav mina favoritbilder från ridcentret i Linköping!

"Har du mat till mig?"

Likes

Comments

Nejmen hejsan! Det var ett tag sedan! Mår ni bra? Jag mår väldigt bra just nu trots lite skuldkänslor angående bloggen hehe.

Nej men vad har hänt då? Jo i hästväg har Fia startat en P&J och en LD, dock inte med mig utan med en tjej som har ridit henne samtidigt som mig och har mer erfarenhet. Vi var nyss med på TRS träningsläger med inriktning på tävling. Det gick så himla bra och allt jobb märks nu! Två pass om dagen, dressyr på FM och hoppning på EM. Sista dagen ingick bland annat en clean 80 runda. #stolt!! Planen för sommaren är att fortsätta hålla igång henne med några uppehåll eller lugnare veckor. Vill inte riktigt släppa henne så mycket och sedan få jobba upp det igen, ja ni fattar.

Utanför stallet hat jag gått ut första året på högstadiet. Känns som om det har gått riktigt fort och jag har fått så otroligt fantastiska vänner! Så tacksam! Jag ska jobba en hel del i sommar, mest hjälpa till på Amarillo och lite i köket hos mamma också. Tanken är att dra ihop pengar till ridlägret, ett par nya skor då mina Nike är fallfärdiga och en ny mobil eftersom min har försökt ta sitt liv X antal gånger... *suck*. En vit iPhone är ju craving nr 1 så det får det nog bli, hehe.


Vad har ni för planer under sommaren? ✌

Här får ni lite blandade bilder!

bara några veckor efter jag började med prinsessan<33

💥

VÄRLDENS finaste russ som jag hjälpte till med för något år sedan! Fina killen!

Likes

Comments

Jo såhär! efter hopplektionen för två veckor sedan bestämde jag och Fias ägare att vi ska starta i TRS Pay&Jump i Augusti! Tjohooo!! Det var bara det jag ville säga idag. På återseende!

haha lagom snygg ponny! vi är redan taggade! <33

Likes

Comments

Goddagens! Idag ska jag äntligen få träffa mina kompisar och jag har i alla fall ett fullspeckat schema. Jag ska möta S och C utanför bion kl 12 och vi ska se på bio, såklart? Och, ja vi är tonåringar, men vi ska se på en animerad barnfilm. Döm inte, haha. När bion är klar ska vi upp till solberga badet och gissa vad? Bada. Konstigt va?? Haha nejmen skämt å sido.


Som om inte det vore nog är min lillebror på ön och jag ska smita över till mamma ikväll och vi ska ha mellofest! Jag är såååå taggad! Vad ska ni göra idag? <33

En av bilderna från hästcentret i Linköping. Denna donna hade höger bak i gips och gick i en sjukhage:( Men visst e hon söt??

Likes

Comments

Idag har vi åkt ut till det nya ridcentret i Linköping och jag har ett ord till er: Waw

Det var så himla fint! Jag älskar TRS anläggning, men jag blir ju lite avis ändå... Jag tog självklart med mig kameran och det blev uppåt 250 bilder, haha. Ni ska få se!

Haha lätt snyggaste bilden, även om den är lite suddig!

Likes

Comments

Jaa, så är det. Redan när jag slutade ringde jag upp min bästa kompis Casper och vi har pratat tills nu, med små avbrott. Och för en timme sedan kom våran bästa kompis in på House Party och vi snackar atm. Jag ville bara säga att ni aldrig får glömma att vänner är viktiga som fan! (Förlåt att jag svär farmor)


Till er jag pratat med ikväll, jag vill bara att ni ska veta att jag älskar er! Ni vet vilka i är!

Likes

Comments

Hej... Jag vill bara börja med att säga att jag inte vill sluta blogga, utan jag har bara varit lite *host* inaktiv.

Men nu är jag väl lite back on track, eller ja, haha! Jag hoppas att ni har haft en bra "period" när jag har varit borta haha.

Det ända jag har som är superkul just nu är att jag ska till min Farmor och Farfar under sportlovet och jag ska nog ta med min dator så jag kan sköta bloggen lite bättre. Planen är att jag åker med båten på söndag (25/2) och kommer hem på torsdag (2/3). Det ska bli super kul verkligen!!! Hoppas ni har något kul ni ska göra!


Min plan för veckan är att hänga med mina kompisar på fredag. Min ena kompis vill inte att jag nämner hennes hela namn men jag kan säga S och Casper så ni e lite med på noterna. Vi ska antingen hänga på stan eller så kommer de hem till mig. Men vi får se!

En lagom suddig bild, men på en riktigt duktig Fis förra måndagen<33

Likes

Comments

Japp! Fy fan!

Vi har en läxa där vi ska lära oss ett trettiotal oregelbundna verb på engelskan. Tjoooohoooooo! Not!

Jag har inte så mycket att säga förutom att jag kommer kunna rida när det är ljust på fredagar! YEY! Jo för förut slutade vi kl 14:20 och jag var tvungen att ta den sena bussen till stallet som går halv fyra. Men nu kommer vi sluta 12:40!!! Så jag kan ta den tidga bussen till stallet som går 14:10. Och detta innebär att jag kan rida när det är ljust! Alla ni som håller på med innomhus sporter kan vara lyckliga att ni inte påverkas av väder eller årstid!

Ganska dålig kvalite men aja!


I morgon, Fredag är planen att jag och mitt gang nr 1 på en resturang under lunchen. Sen tänkte jag rida innan insläppet.

Ha det bäääst! <33

Likes

Comments