View tracker

Eller? Jahaja 1:a december nu då!
Fick en idé om att jag skulle leta upp en "jul kalender" som jag kan ha på bloggen. Ska leta vidare men lovar att informera er!

I morgon väntar insläpp och eventuell ridning. Vet dock inte om jag orkar med hela dagen i morgon för jag är ganska sjuk och får ont i huvudet för häftiga rörelser, ja ni fattar.

Puss på er!!❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Japp. Nu är jag hemma från Stockholm och horse show. Och vad jag köpte visar jag senare i veckan, lovar. Jag kan prata mer om skälva Showen i ett senare inlägg om ni vill.


Min lillebror Leo är här på ön och sitter nu och sjunger för full hals? Ok, men han är söt, haha. Det är julmarknad i stan nu, men jag hinner tyvärr inte det för en viss liten häst behöver ridas idag. Hoppas det går vägen eftersom det är ordentlig storm här, haha. Vad gör ni idag?

Typ den snyggaste bilden jag har i min dator just nu! Duktiga Linn!

Likes

Comments

Så kan man beskriva mig just nu. Jag ligger hemma i min säng och mår dåligt medan mina klasskamrater börjar nio idag. Anledningen till mitt lilla nederlag är att jag igår hoppade rakt in i ridhusväggen med huvudet först. Inte smart. Jag ska försöka skriva om hoppningen igår lite senare. Men ni får nöja er med ett halvtaskigt mobil inlägg, aja.
Puss och kram på er!

Fina kissen då❤️

Likes

Comments

Hehe, ja kanske det. Eller?? Aja, idag blev det en mysig tur i skogen för min och Fias del. Vi skulle jobbat på banan, men vi ångrade oss och tog en tur i skogen. Bland annat hoppade vi ett litet dike, som var jätteläskigt.... Shhh, Fia då!

Jag har storstädat hela mitt rum idag och det känns asfrächt. Nu ska jag skutta in i duschen och bli fräsch jag också. Sen ska jag skriva en liten inköpslista inför SIHS.

I morgon e det måndag, vilket är både ångstladdande men också lite roligt? Eller? Men en hoppträning väntar och vi är suuupppeeerrr taggade både jag och Fia. Vad har ni för planer?

Blufföron ^-^

Likes

Comments

Är det bara jag, eller är fredagar väldigt sega? Jag fattar inte vad det är?! Men jag är väldigt trött och vill bara sova, men jag ska fixa en grej till bloggen innan jag somnar.

Om vi pratar om lite roligare saker har jag tagit min och dias barbackadebut, haha. Nej men trotts vädret var hon supersmäll och vi red bara en kort sväng. Och kan vi bara PRATA om att jag ska till Stockholm på SIHS nästa Fredag?! Haha jag är såå sjukt taggad! Ska ni dit? vilka dagar?

I morgon är planen att jag och Linn ska till en gård på gotland och gå på som en konferens om hästar i största allmänhet, haha ja? Det är nog allt för tillfället. Natti på er <33

Likes

Comments