Jo såhär! efter hopplektionen för två veckor sedan bestämde jag och Fias ägare att vi ska starta i TRS Pay&Jump i Augusti! Tjohooo!! Det var bara det jag ville säga idag. På återseende!

haha lagom snygg ponny! vi är redan taggade! <33

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Goddagens! Idag ska jag äntligen få träffa mina kompisar och jag har i alla fall ett fullspeckat schema. Jag ska möta S och C utanför bion kl 12 och vi ska se på bio, såklart? Och, ja vi är tonåringar, men vi ska se på en animerad barnfilm. Döm inte, haha. När bion är klar ska vi upp till solberga badet och gissa vad? Bada. Konstigt va?? Haha nejmen skämt å sido.


Som om inte det vore nog är min lillebror på ön och jag ska smita över till mamma ikväll och vi ska ha mellofest! Jag är såååå taggad! Vad ska ni göra idag? <33

En av bilderna från hästcentret i Linköping. Denna donna hade höger bak i gips och gick i en sjukhage:( Men visst e hon söt??

Likes

Comments

Idag har vi åkt ut till det nya ridcentret i Linköping och jag har ett ord till er: Waw

Det var så himla fint! Jag älskar TRS anläggning, men jag blir ju lite avis ändå... Jag tog självklart med mig kameran och det blev uppåt 250 bilder, haha. Ni ska få se!

Haha lätt snyggaste bilden, även om den är lite suddig!

Likes

Comments

Jaa, så är det. Redan när jag slutade ringde jag upp min bästa kompis Casper och vi har pratat tills nu, med små avbrott. Och för en timme sedan kom våran bästa kompis in på House Party och vi snackar atm. Jag ville bara säga att ni aldrig får glömma att vänner är viktiga som fan! (Förlåt att jag svär farmor)


Till er jag pratat med ikväll, jag vill bara att ni ska veta att jag älskar er! Ni vet vilka i är!

Likes

Comments

Hej... Jag vill bara börja med att säga att jag inte vill sluta blogga, utan jag har bara varit lite *host* inaktiv.

Men nu är jag väl lite back on track, eller ja, haha! Jag hoppas att ni har haft en bra "period" när jag har varit borta haha.

Det ända jag har som är superkul just nu är att jag ska till min Farmor och Farfar under sportlovet och jag ska nog ta med min dator så jag kan sköta bloggen lite bättre. Planen är att jag åker med båten på söndag (25/2) och kommer hem på torsdag (2/3). Det ska bli super kul verkligen!!! Hoppas ni har något kul ni ska göra!


Min plan för veckan är att hänga med mina kompisar på fredag. Min ena kompis vill inte att jag nämner hennes hela namn men jag kan säga S och Casper så ni e lite med på noterna. Vi ska antingen hänga på stan eller så kommer de hem till mig. Men vi får se!

En lagom suddig bild, men på en riktigt duktig Fis förra måndagen<33

Likes

Comments

Japp! Fy fan!

Vi har en läxa där vi ska lära oss ett trettiotal oregelbundna verb på engelskan. Tjoooohoooooo! Not!

Jag har inte så mycket att säga förutom att jag kommer kunna rida när det är ljust på fredagar! YEY! Jo för förut slutade vi kl 14:20 och jag var tvungen att ta den sena bussen till stallet som går halv fyra. Men nu kommer vi sluta 12:40!!! Så jag kan ta den tidga bussen till stallet som går 14:10. Och detta innebär att jag kan rida när det är ljust! Alla ni som håller på med innomhus sporter kan vara lyckliga att ni inte påverkas av väder eller årstid!

Ganska dålig kvalite men aja!


I morgon, Fredag är planen att jag och mitt gang nr 1 på en resturang under lunchen. Sen tänkte jag rida innan insläppet.

Ha det bäääst! <33

Likes

Comments

Ja, varför håller man på? Haha, nej men jag blir lite imponerad av oss ryttare när vi utan problem kan hoppa upp och rida i ett svinkalt ridhus i en timme. Men aja, jag ska alldeles straxt iväg till stallet, jag kan kolla om någon kan filma lite, men min mobil kommer troligen att dö😓.

Cred to Linn

 :


Likes

Comments

... i brist på bättre rubrik.

Min plan för helgen är att ikväll bara vara hemma och mysa! Familjen ska kolla på en spelning nere på Kitchen & Table och jag hade ingen lust att hänga på. Så jag myser hemma istället, eller jag katten också, hehe. Jag hade tänkt att fixa mina naglar ikväll också men vi får se om jag orkar.

I morgon är planen att dra ut till stallet vid två tiden och rida i ridhuset. Jag brukar vilja göra det söndagen innan hoppträningen, så jag har ett litet hum om hur hon ska bete sig. Tanken är att mest jobba henne i trav och skritt, efter som det känns smartast att börja med det. Det känns som att det blir "lättare" i galoppjobbet om skritten och traven sitter först. Tror det blir lite skänkelvikningar, små övergångar och mycket ställa böja. Sen kommer jag nog träna lite galoppfattningar i framförallt höger varv. Hon har ganska svårt för det nämligen, vilket kom fram på måndagens dressyr träning. Vi skulle göra en övning där vi travade upp på medellinjen och skulle fatta höger/vänster galopp beroende på vilket varv vi red ut i. Kommer nog ge mig på den två tre gånger och bara testa.

Haha här är övningen, hoppas ni fattar!

//Puss på er!

Likes

Comments

Då var det avklarat! Känns ganska skönt att vara tillbaka, i love rutiner!

Har inte så mycket att kläcka ur mig så ni flår två fina bilder i stället!<33

SER ni vad fluffig hon är om hövvet?

Likes

Comments

Japp! Det sparades inte på några krafter alls idag på träningen, haha! Varken från mig eller Fia. Egentligen var det inget superjobbigt vi gjorde, mest läsgörande och mycket böja och ställa, men Fia var så duktig och bar upp sig själv så himla fint! Så hon var väldigt svettig när vi kom in från ridhuset haha. Hon blev lite pigg och stark i galoppen men vi skrattade mes åt det, för hon tar i så otroligt mycket, söta då! Men jag är supernöjd över min fina lilla polle!


Men i morgon är det dags för skolstart och jag är faktiskt taggad! Kan ni fattas det? En tonåring som är taggad på skolan? Aja, det är väl en himla tur! Är ni taggade på skolan?

Min finaste skatt!

Likes

Comments