Lägger bloggen åt sidan då jag inte har ork eller tid att göra inlägg oså! Men följ mig på Instagram om ni vill följa mitt liv istället #sofiakyrkbergqvist in o följ

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har haft det as bra och förlåt att jag inte bloggat men har vart upptagen med att shoppa och umgås med alla jag vart med. Just nu sitter jag hemma hos Tuva, hon är i skolan så jag passar på att blogga.

I måndags var jag, mamma och pappa på Mall of Scandinavia. Vi shoppade och åt god mat. En haul kommer upp när jag kommer hem.


Sedan igår så fyllde jag år, jag är nu 16 och inte 15 längre. Vi åkte in till globen där vi mötte upp Tuva. Jag sa hejdå till mamma o pappa sedan åkte jag o Tuva till Nacka Forum sedan hem till henne. Vi fick tacos och i present fick jag naglar av Tuvas mamma som hon ska göra på mig idag.

Sedan så åker jag hem imorgon :)

Likes

Comments

Kan en sån liten sak gå så mycket överstyr? Överreagerar jag? eller? Hon tjejen som sitter där, ja just hon kanske går igenom något ingen vet. Eller han där borta kanske kämpar för sitt eget liv. Men visar dom de? Vad vet du om just hans bakrund? vad vet du om henne? Även om man inte visar något finns de alltid där. Bakom varje leende finns en svaghet och en hemlighet.

Likes

Comments

Jag åker alltså till Stockholm o bara 7 dagar och jag är så taggad verkligen!!!! Vad ska du göra där? Jo jag ska shoppa slut hela min ekonomi och fira min 16 års dag och träffa min saknade Tuva. Åker upp den 12e och kommer nog hem den 16de eller 17de. Är så sjukt taggad, kommer försöka blogga mycket. Ska alltså ta men min systemkamera så jag även kan få några bra bilder. Och för er som undrar så fyller jag år på alla hjärtans dag!

Likes

Comments

Det bästa som finns är nog dessa kvällarna man bara går in ett "MOOD" typ där allt ska vara cozy. Dom här kvällarna ät nog helt klart dom bästa. Sånna här kvällar kan jag låta tankarna flöda, bara vara mig själv och ingen bryr sig. 

Blur

Likes

Comments

Hej vet att jag inte bloggat på ett tag men just nu har jag de sjukt stressigt i skolan och hemma. Har så mycket som ska göras och hinnas med. Sedan har inte jag mått på topp heller då det alltid händer något som tynger ner mig.

Men igår dansade jag min första lektion på 2 år och asså gash va kul det var och det gick så bra verkligen för att vara en avancerad dans grupp. Det ända är nog att alla i den gruppen är så sjukt grymma och har inte dansat dancehall innan så tycker att det är lite pinsamt men jag överlever.

Jag ska iaf tjäna pengar till helgen då jag ska döma innebandy matcher samt även spela match och är ganska så taggad faktiskt. Men nästa helg blir det mycket bloggande för jag ska på Fifty Shades Darker med Emilia i Göteborg samt att jag ska till den kära huvudstaden och fira min 16 års dag :)

Vad kan jag blogga om? har ingen fantasi kvar men försöker så gott jag kan.

Pussar o kramar :)

Likes

Comments

Brukar du skratta även när du egentligen vill gråta ut floder, bara för att folk inte ska förstå att du mår skit? Jag tänker varje dag ska jag bara vara mig själv o visa hur jag mår eller ska jag lägga på sminket och ett fake leende för att alla ska tro att jag må bra. Även om jag vill vara mig själv och bara skita i sminket och dom tajta kläderna gör jag de ändå inte. Jag vill inte må dåligt så jag försöker låssas att jag mår bra men varje dag blir bara värre och värre.

Frågorna ekar genom huvudet, "Hur mår du" "mår du bättre" "vill du prata". Varje gång säger jag jag mår bra, ja jag mår bättre och nej finns inget o prata om. Men jag vill säga att jag inte mår bra jag vill säga att de inte blivit bättre och jag vill säga ALLT. Problemet är bara att hur kommer reaktionerna bli? Kommer folk tycka att jag är dum i huvudet? Vad kommer folk säga? Så många frågor så lite svar. Vill prata med någon men jag vet att ingen kommer förstå, även om du säger att du förstår så kan du inte det för du sitter inte i EXAKT min sits. Vet att du bara vill bry dig men jag kan inte prata med någon för ingen kommer förstå. Kärlek, vänner, skolan, familj och livet. Vad ska jag göra? Hur ska jag hantera allt? Hur ska jag ta hand om mig för att folk ska tro att allt är bra?

Likes

Comments

Hej nu är jag tillbaka utan gipset så nu kan jag äntligen blogga seriöst. Just nu har vi HHK (Hemkunskap) och vi jobbar med några tråkiga uppgifter :) men iaf igår gick jag hem från kolan för att jag var sjuk, är fortfarande sjuk men tänkte göra ett försök att vara i skolan idag.

I helgen ska jag spela match i Kinna och förhoppnings vis är jag frisk då men ska ta väl hand om mig nu. På söndag vet jag inte vad jag ska göra haha ska nog städa bara. Men iaf ni får ta hand om er älsklingar så hörs vi senare <3Likes

Comments

Hej! Vad ska ni göra i sommar?

Det är ju inte långt kvar till sommaren så de är ju kul och veta vad ni ska göra! Själv ska man bo uppe i Hamburgsund och sommar jobba typ hela sommaren. Jag ska upp nu till påsk och göra jobb intervju och även prov jobba ett av jobben. Vad är det för jobb då? Jo det ena är kassabiträde på ett bageri i Fjällbacka och det andra är kioskbiträde på golfen inne på Hamburgö. Eftersom att vi har sommarhus i Hamburgsund så ska jag bo i det huset, Ica ligger 3 minuter bort så de finns mat att jag klarar mig. Jag valde att jobba på västkusten för att man tjänar bättre än att jobba inom kommunen.

Sen efter att jag jobbat ska jag troligen åka till Spanien, min moster har lägenhet där så då blir resan mycket billigare och då behöver man inte boka och betala för hotell heller. Nej jag kommer inte åka själv om ni tror det, kommer åka med mamma, pappa och en kompis. Är så sjukt taggad.


Btw förlåt att jag ej bloggat men har gips på min högerhand då jag troligen fått en spricka i bårbenet. Kommer försöka blogga så mycket jag kan men är fast med detta i 2 veckor.


Puss puss // Sofia

Likes

Comments