View tracker

Hej! Vad ska ni göra i sommar?

Det är ju inte långt kvar till sommaren så de är ju kul och veta vad ni ska göra! Själv ska man bo uppe i Hamburgsund och sommar jobba typ hela sommaren. Jag ska upp nu till påsk och göra jobb intervju och även prov jobba ett av jobben. Vad är det för jobb då? Jo det ena är kassabiträde på ett bageri i Fjällbacka och det andra är kioskbiträde på golfen inne på Hamburgö. Eftersom att vi har sommarhus i Hamburgsund så ska jag bo i det huset, Ica ligger 3 minuter bort så de finns mat att jag klarar mig. Jag valde att jobba på västkusten för att man tjänar bättre än att jobba inom kommunen.

Sen efter att jag jobbat ska jag troligen åka till Spanien, min moster har lägenhet där så då blir resan mycket billigare och då behöver man inte boka och betala för hotell heller. Nej jag kommer inte åka själv om ni tror det, kommer åka med mamma, pappa och en kompis. Är så sjukt taggad.


Btw förlåt att jag ej bloggat men har gips på min högerhand då jag troligen fått en spricka i bårbenet. Kommer försöka blogga så mycket jag kan men är fast med detta i 2 veckor.


Puss puss // Sofia

Likes

Comments

Vilka är dina sämsta och bästa personlighetsdrag?

Mina bästa personlighetsdrag är nog att jag är extremt omtänksam och bryr mig sjukt mycket om mina kompisar. Bryr mig så sjukt mycket om personer i allmänhet. Är sjukt sprallig och pratig vilket kan både vara bra och dåligt men enligt mig är det bra. Jag är även väldigt givmild, men samtidigt snål men de är bara med mat och så ska de va. Är väldigt sportig och gärna i rörelse.

Mina dåliga personlighetsdrag är att jag kan vara sjukt dryg mot människor jag ej gillar, är även lätt irriterad och då kan jag bli väldigt agressiv (stav) . Jag har sjukt svårt för att koncentrera mig och plugga då jag tycker det är tråkigt. Kan dock koncentrera mig när något är kul. Jag har sjuka humörsvängningar och är väldigt svartsjuk. Jag hatar väldigt mycket på mig själv och har väldigt svårt att gilla min kropp och mig själv. Jag bli väldigt lätt kär men jag är ju som sagt född på alla hjärtans dag så kan vara därför haha.

Det är mina bra och dåliga personlighets drag, vad är dina? lämna en kommentar och låt mig veta. Älskar er <3

Likes

Comments

Hej favoriterna! Jag har gått i skolan nu redan 2 dagar och de tog mig seriöst 1 dag att få mig skoltrött! Bara jag eller? Jag sa ändå att detta året ska jag fokusera på skolan och allt sånt men de går ju inte så bra efter som att jag redan är trött på plugget. Eftersom att man går sista terminen i 9:an är de så sjukt mycket att göra, prov hit prov dit och inlämningar hela tiden :( Men jag kämpar på för att lyckas me mina betyg så jag kommer in på mitt gymnasie! Vad ska du gå??

Jo jag vill gå Drottning Blankas hår och make-up stylist :) Vill gå de eftersom att jag älskar hår och smink samt naglar o fransar! De är därför samt är man skoltrött ska man inte välja ett teoretiskt ämne utan ett praktiskt vilket jag har valt men jag kommer även ha frisörlinjen liggandes i bakhåll om jag ej trivs eller gillar Hår och Make-up!

  • 79 readers

Likes

Comments

Godmorgon kompisar! Denna natten har vet så sjuk va, har drömt så mycket konstiga drömmar och asså tror att jag grät ca 1-2 timmar inatt bara för att mina drömmar va så konstiga. Igår spelade jag match och vi förlorade med 9-2 vilket va synd och idag så är jag ganska skadad haha. På matchen gjorde jag något jätte konstigt så får typ strålningar i ryggen då och då. Men jag är glad över gårdagens match.

Idag kommer Emilia hem till mig, vi ska göra pannkakor och sedan tror jag nog att vi ska fortsätta lacka min A-traktor så den blir klar.


Vi hörs sen, XOXO Sofia

Likes

Comments

Hejsan! Tänkte försöka blogga igen så nu ska jag ge järnet på detta. Just nu sitter jag med becka i sängen och kollar film, vi kollar på Alice i underlandet!

Imorgon ska vi till Ullared så ska blogga då med :) men har inte sådär super mycket att skriva idag så vi hörs la imorgon :P

  • 126 readers

Likes

Comments

View tracker

Hej hej Baes jag är tillbaka <3 Jag tänkte ge ett nytt försök i att blogga igen :) Just nu är jag med Ylfa och vi ska nog laga mat snart och vid 4 ska vi åka o träffa några kompisar.

Jag vet inte varför jag inte bloggat på ett tag med har väl bara inte haft något intresse för det. Men jag är iaf tillbaka nu så jag ska försöka blogga oftare.

Gammal bild men de får va för hade ingen annan så :)

Likes

Comments

Detta är helt klart min favorit outfit

1 Pälsjacka grå

2 Odd Molly T-shirt ljusrosa

3 BootCut jenas mörkblå

4 Adidas skor vit

5 MK väska beige

6 Fiskehatt svart

7 Solglasögon från NA-KD

Vad tycker ni???

Likes

Comments

Tänker skriva om hur jag ser och vad jag tycker om mobbning samt va jag själv har vart med om, klarar du ej av att höra mina åsikter och inte heller vad jag har vart med om så kan du dra för ska du börja hata på mig för detta inlägg så bara sluta då behöver du inte ens fortsätta läsa!!!!!

Detta med mobbning.... Så många liv som har försvunnit pga mobbningen som finns nu idag! Tänk dig att du har tagit livet av en person för att du sa att hon inte passade in eller för att du sa att han va bög för att han gillade rosa! Tror faktiskt helt ärligt att du inte skulle orka leva med att DU har tagit någons liv bara med några få ord. Liksom vad gjorde personerna mot dig för att du skulle ha rätt att mobba dom???? Orden du säger till en person stannar livet ut, de skitsnack du sa trodde alla på och dom började mobba henne med liksom hallå vafan lägg av detta är inte okej! Tänk på vad du säger och gör!! att leva med att man tagit livet av någon tror jag ingen kommer orka samt du kommer få alla hennes vänner mot dig och du kommer tillslut själv bli mobbad.

Utifrån vad jag själv vart med om så kan vi börja i förskolan! Precis när jag börjat ny skola och allt hör jag ordet "Gris" ordet slår mig hårt och jag gick o bar på de varje dag. Ju mer tiden gick och ju äldre jag blev ju mer ord fick jag höra och allt fulare va dom! Trots att jag hade mycket vänner hjälpt inte de ändå satt ja själv på rasterna! Tiden gick och jag började på högstadiet. Jag tyckte att min klass var bra till den dagen kom! Någon hade kommit fram med att jag hade papper i bh.n blev kallad pappersbh i ca 1 år framåt folk kallade mig fula ord, dom snackade skit och folk fryste ut mig för att ja ej va snygg osv! Mina kompisar ville inte vara med mig för då skulle dom själva bli mobbade. Sen kom vi till 8an året jag trodde skulle bli en dröm men förvandlades till en mardröm. Vi börjar med att så fort jag hade en åsikt eller sa något som kanske va fel, började alltid den som mobbat mig genom några år skratta. Jag sluta räcka upp handen, jag vågade inte bli utskrattad. Mina betyg sänktes och jag kände mig väderlös. Sen kom dagen som inte fick hända min Mormor gick bort, mitt liv gick i spillo och jag orkade inte något. Under alla år jag blev mobbad var jag stark jag gjorde allt för att inte låta någon se hur ont deras ord gjorde för att varje lång det syntes så fortsatte dom. Visst var det kull att mobba någon som just förlorat sin mormor hennes bästa vän. Och en dag slog de mig så hårt mobbaren som mobbat mig tog upp att min mormor va död och mobbade mig för de! Den dagen, dagen jag vill ta mitt liv, dagen jag inte orkade en minut till den dagen var den värsta och om du som mobbat mig läser detta.Du vill antagligen ha mig död vid detta lag, vilket du aldrig kommer få! Men att leva i denna mardröm om att min mormor gått bort och att jag fortfarande va mobbad var inte de roligaste. I slutet av 8an va jag sjukskriven från skolan på halvtid men knappast då ville jag gå till skolan för ville inte behöva dra med mig allt hem igen! Men lyckan kom till då jag äntligen skulle få byta skola men inte nog med de. Mobbaren är på mig än idag och ve aldrig när personen kommer sluta! Och här sitter jag nu och skriver detta i hopp om att slippa träffa denna personen igen.


det va allt tack och hej lever pastej <3

Likes

Comments

Okej okej måste faktiskt få säga vad jag tycker om dessa så kallade "Fuck Boys". För det första USCH för det andra så DRA. Liksom en fuck boy är en kille som bara är ute efter sex vilket är usch! Asså att utnyttja en tjejs känslor är inte okej! Ta mig inte fel att jag bara trycker ner fuck boys det finns liksom fuck girls med och dom är minst likadana. Iaf att leka med någons känslor tycker jag ej är okej! Vi vet liksom inte hur den människan du sårade mådde sen innan vi vet inte dennes uppväxt eller bakrund. Liksom personen du sårade kanske försökte ta själv mord men blev räddad eller den kanske tog självmord! Tänk på vilken skada du gör genom att vara en fuck boy/fuck girl. Ibland får man faktiskt koppla på hjärnan och inse faktum att man inte kan springa runt och såra folk så.

Vill bara uttrycka mig så ta ej illa upp och asså dom flesta håller nog med om detta oså och jag säger bara att jag menar inget elakt mot er som tar illa upp! Vill bara att ni ska inse vad ni gör för att få dessa människor att ej vilja leva eller varför dom ej mår bra <3

Älskar er! Godnatt <3

Likes

Comments

Hej Hej! Vissa har redan börjat skolan och vissa inte. Själv börjar jag på måndag och själv är jag så taggad på skolan, nu kanske ni tror att jag är dum i huvudet haha xD. Men som sagt så ska jag börja på en ny skola nu i 9:an vilket folk säger att man ej ska göra blablabla. Fast ibland så måste man för att kunna lyckas :) Varför? Jo det är så här, jag blev mobbad på Nolhaga (gamla skolan) och jag behöver höja upp mig i ämnena för att ha dom poängen jag vill för att komma in på mitt gymnasieval. Medans jag på Gustav Adolfskolan (nya skolan) ska ta nya tag då jag få gå med mina bästa vänner inte i samma klass men vet att dom är närmare än förut oså.

Är taggad på att börja plugga oså igen för vill verkligen in på make-up och hårvård linjen vilket är typ min dröm. Nu på GA så kommer jag börja om på nytt och ta tag i mitt liv igen, för börjar må bättre efter allt jag gått igenom, både i skolan och utanför så nu börjar jag om! Samt att jag taggar att få läxor för jag vet att de alltid finns sätt att göra läxor och plugget roligare. Om ni vill kan jag göra ett inlägg om PluggTips <3

Det finns dock några saker jag faktiskt inte gillar med skolan och det är att börja tidigt och sluta sent :( men men va ska man göra :)

Iaf ni är bäst. Älskar er <3

Likes

Comments