Som rubriken över lyder så tänker jag köra en nystart efter många om och men! Det har hänt ganska mycket i mitt liv för tillfället, mitt liv har verkligen tagit en rejäl svängom. Jag bor just nu i Linköping tillsammans med min pojkvän i en tvåa, väldigt centralt må jag säga. Beslutet om att flytta gick väldigt fort faktiskt. Blev nog lite kär i denna stad, har fått höra av de som bor här att drömmen är att flytta till Stockholm och lämna denna "håla", men helt ärligt så tycker jag att detta är en mindre version av Stockholms innerstad och jag ÄLSKAR det.

Så ja, här sitter jag i min egna lägenhet, flyttat ifrån Stockholm och börjar om helt på nytt.

Likes

Comments

Hoodies, bästa nu på hösten eller helt ärligt kanske det bästa genom alla årstider? Just nu pryder jag iallafall min garderob med olika färger och sorter av hoodies. Tycker det är en grym essential i garderoben. Går att styla med allt! Du kan klä upp det med ett par najs klackar eller bara boots men även med ett bar sneakers eller uggs för en lite mer myseffekt!!

Likes

Comments

​Så, äntligen lite fräscht i bloggen. Var ju någon vecka sen jag la upp något men nu är jag på banan igen. Har helt ärligt inte haft någon inspiration till något, speciellt inte till bloggen. Och eftersom att jag vill blogga främst om mode och kläder så är inpirationen the big key ​till en uppdaterad blogg. Men nu känner jag att den börjar flöda igen. 

Här tänkte jag visa er om mina bästa tips & idéer till en tråkig vardags-outfit! Om vvi utgår från den här "vanliga" jeans och tjocktröja outfiten så vill jag börja med att byta ut de vanliga stuprörs jeansen  till ett par lite  mer vintage stukade jeans, vilket för övrigt har blivit min nya favorit i garderoben... Bara det tycker jag gör en sån stor skillnad på outfit och outfit. Sen så är det ju höst nu vilket betyder BOOTS, älskar boots och har helst på mig det året runt! För att spice it up lite så kan man ju välja dessa klassiska svarta bootsen med en liten klack på. OCH höst = kallt = MÖSSA!! Ha massvis av mössor på lager, olika färger, material och mönster. För att rocka möss-stilen lite bättre så gillar jag att slänga på mig ett par ringar till örhängen, silver eller guld? Spelar ingen roll, båda är lika snygga och gör sin magi. Sen så slänger man bara på sig en klassisk bikerjacka och där har du en optimal outfit a'la Maja! 

Likes

Comments

Helt kär i min nya keps som kommer från märket Title In Progress !! Deras webbshop hittar du här

" Title in Progress is a streetwear brand dedicated to dressing the innovators and entrepreneurs, the artists in an artless world, the saints and sinners of modern society.

Created by Johan Petterson and Peg Parnevik, the brand stands for all things creatively empowered and spontaneously individual.

From us to you: let's usher in the new age! "

Likes

Comments