Header

Hej, ny vecka och nya tag, eller hur?
Jag avslutade min söndag med bio ihop med en kille som också är Au Pair här i Seattle. Vi kollade på Annabelle 2 och jag höll på att dö av rädsla, typ... Nej men ärligt den var obehaglig och faktiskt riktigt bra för att vara en skräckfilm. Oftast tycker jag skräckfilmer är dåliga och att de oftast inte har någon bra handling. Men den här hade en bra handling! Gå och se den!

Idag har jag gjort mitt bästa för att ta hand om en ledsen och gråtande kille. Han ville inte lyssna, inte klä på sig och var bara rätt jobbig. Tillslut fick jag med honom till en park där vi lekte och sedan gick vi ner till havet. Så himla vackert och det var skönt att bara sitta där och titta ut.

Påväg tillbaka till bilen så vägrade Fisher att gå så den enda lösningen var att bära honom. Jag kämpade upp för en väldigt brant backe, med honom i min famn och solen stekte på oss. Gissa om jag var trött och svettig när vi äntligen kom fram till bilen. Dagens träningspass!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En ny videooooo.... hur längesen var inte det som jag gjorde något i rörligt material? Tänkte att det kunde vara kul att se och speciellt härifrån. Jag filmade denna videon i torsdags när jag hittade på lite saker! Juste, extremt mycket förlåt för att videon skimrar/hackar i början.. Vet inte vad felet är men videon blev så efter att jag hade sparat ner den till en fil!? Om någon vet vad problemet är så får ni gärna hjälpa mig!!!

Likes

Comments

Min tävling i samarbete med Personlig Almanacka är nu slut och vinnaren har blivit lottad. Superkul att ni alla ville vara med i tävlingen och om jag fick bestämma så skulle ni alla vinna, hehe. Men det är en vinnare som blivit vald och det är... Emelie Lindkvist. GRATTIS till dig som får designa din egna personliga almanacka.

Företaget kommer kontakta dig och ge dig ditt presentkort, så håll utkik på din mejl!!

Tack till alla er andra som var med och tävlade <3

Likes

Comments

Hej. Hoppas er lördag varit bra!
Jag ligger och chillar i sängen efter en shoppingtur som slutade med lite nya kläder och en tom plånbok. Wow vad det är lätt att göra sig av med pengar här. Dels för att det finns så sjukt mycket fina och sjukt mycket kläder, smink, skor och prylar. Men även för att jag inte riktigt orkar omvandla dollarn till kronor.. Så jag ser summan på kontot efter jag shoppat istället.. Heheh ingen bra strategi, i know.

Svårt att se på dessa bilder då de är svartvita, men har på mig en ny hoodie från pink. ÄLSKAR DEN!

Likes

Comments

Min fredag har bestått av att lämna Fisher hos sin pappa, fått en rundtur på Microsoft tillsammans med min värdmamma som jobbar där. Jag har redigerar en video, ätit hamburgare och kollat på Askungen.

Nu ska jag alldeles strax hoppa i säng efter en skön fredag. Hoppas ni alla mår bra!!

Likes

Comments

Några fler bilder från min promenad runt Alki Beach igår. Det jag verkligen älskar med Seattle är blandningen mellan natur och storstad. Du kan befinna dig vid stranden och se hela staden och bergen i bakgrunden. Det är verkligen SÅ vackert här! JUSTE, håll utkik på bloggen de närmsta dagarna för jag kommer bland annat avslöja vinnaren av tävlingen av en personlig almanacka (HÄR ) men även publicera en annan sak som jag tror ni kommer gilla.

Likes

Comments

Heeej!
Hmm okej ska försöka sammanfatta mina känslor och tankar denna dag. För idag är faktiskt första dagen som jag känner hemlängtan. På förmiddagen gick Fisher mig på nerverna, jag hade ont i hela kroppen, har blivit förkyld och allt jag ville var att lägga mig ner på marken och gråta... Som tur var så blev det bättre efter några minuter och nu känns allt som vanligt igen. En dipp helt enkelt. Just därför var det så skönt att komma bort från huset efter jobbet för att rensa tankarna en stund.

Idag på förmiddagen (och även efter lunch) gick jag och Fisher till en park i närheten av oss. Han lekte, sprang runt och badade en stund. Han ville självklart inte gå upp från poolen så fick försöka lura med honom hem och tillslut gick det.

Efter jobbet tog jag bilen ner till Alki Beach. Ett utav de finaste ställen här, i alla fall mysigaste. Finns massa mysiga fik, restauranger, beachwalk, utkiksplats och massa fina hus. Om jag skulle kunna välja vart i Seattle jag vill bo så hade jag valt detta ställe!

Likes

Comments

I samarbete medPersonlig Almanacka har jag fått chansen att lotta ut ett presentkort på en almanacka till någon utav er. Du kan designa din almanacka exakt hur du vill och här nedan ser ni hur min ser ut. Jag valde att göra ett collage med personliga bilder på alla i min familj och mina vänner. Tyckte det passade bra nu när jag inte kan träffa dem varje dag, då kan jag istället titta på dem varje dag!

Jag älskar konceptet och jag älskar att kunna planera och skriva i min almanacka. Det hjälper verkligen mig att hålla koll på allt jag måste ha koll på! Perfekt!

OM DU VILL VINNA EN EGEN PERSONLIG ALMANACKA SKA DU:

- Kommentera att du är med.

- GLÖM INTE att skriva din mejladress i kommentaren (viktigt).

Likes

Comments

Nu har jag varit i USA i 2 veckor. Det känns som att jag varit här längre och det är skönt att jag känner mig hemma här. Jag var så orolig att jag skulle gråta mig till sömns de allra första dagarna men jag har inte gråtit en skvätt.

Jag saknar självklart alla där hemma, verkligen jättemycket. Om jag kunde just nu så hade jag transporterat mig själv hem för att bara krama om alla. Min fina familj och vänner. Men jag vet att vi ses snart. Snart kommer dem och hälsar på, och om 50 veckor är jag hemma igen haha!


Livet är så lätt hemma. Man tar allt för givet och dagarna går utan att man hinner reflektera över det. En sak som är rätt sjukt är att även fast jag trivs här och allt känns bra så saknar jag skolan enormt. Jag hade gärna varit 99:orna i år och gå om 3an igen. Jag visste att jag skulle sakna skolan för det är en enkel plats, även fast det inte känns som det där och då. Men ni som fortfarande går i skolan och läser detta, njut! Skolan är så jäkla kul och man förstår det inte förrän man slutat.

Likes

Comments

Lämna inte mig ensam hemma en lördagskväll med en sax, för då kan detta hända.... Ouups..

Jag har tänkte väldigt länge på att klippa av håret, men tänkte att jag skulle vänta tills efter studenten och nu har det gått 2 månader sen dess... Och igår kände jag Yolo och klippte av det. Tänkte inte så mycket. Låter kanske enkelt men ska säga er att jag lipade som en bebis precis efter jag hade gjort det... Nu känns det dock bättre och jag gillar det! Det är ju bara hår, det växer väl ut.

Likes

Comments

Instagram@majasoderbergs