Header

Vardag

Bortglömda bilder från julen och en väldans lång tid sen jag var inne här. Första inlägget för 2017 iallafall, kul :) Typ det jag ville säga, vi hörs senare hej.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Längesen sist och dess bilder är de enda jag tagit senaste veckorna. Idag är det dan före dopparedan och vi pyntade granen igår kväll, så mysigt. Förra veckan bakade jag även rocky roads, grillade marshmallows över ljus och myste med Ingrid. Idag blir det massor av fix inför imorgon men även bara mysa runt och äta julgodis, kram puss och god jul på er!

Likes

Comments

Vardag


Pysslade ihop denna imorse och tyckte den blev över förväntan! Så mysigt med massor av stjärnor i fönstren och julpynt inomhus.

Likes

Comments

Ätbart


Nu i veckan har vi bakat både pepparkakor och lussebullar så nu är vi redo för advent, så mysigt! Är så taggad på att köpa julklappar och göra allt som man brukar göra nu i december wiiiiii

Likes

Comments

Vardag, Ätbart

Hur mysigt?!?! Älskar morgonar just nu, det är så himla mysigt att kliva upp ur sängen när det är vitt utomhus. Ska börja klä på mig snart och dra mig till skolan, alltså usch så kämpig skolan är just nu. Ingen motivation till något, det enda som är bra med skolan är mina vänner. Oki, puss och hej.

Likes

Comments

Vardag, Ätbart

Så längesen jag åt avomacka?! Så gott, så fint, borde verkligen äta oftare! Men ja en typ helt ledig fredag har spenderas under täcket framför film hittils och kvällen spenderar jag med Ingan och Ave på Fyrishov. Mycket intressant, ses snart igen förhoppningsvis.

Likes

Comments

Vardag


Helt sjukt hur mycket det snöat senaste dagarna med tanke på att det inte ens är december än?!?! Tycker dock det är så mysigt så det får gärna ligga kvar nu ända fram till jul!

Hoppas allt är bra, pok.

Likes

Comments

Resor


ETT helt år sedan jag hängde i Sydafrika, Kapstaden, Camps bay istället för i Uppsala. Kan livet lugna ner sig lite, allting går för fort för tillfället.

Massa fler bilder finns på mina day-for-day inlägg under kategorin resor eller så klickar ni på länkarna till varje dag nedan!!!! Lovar man blir superglad av att kolla på detta!

Dag 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 och 8

Likes

Comments

Vardag

Hoppas verkligen att denna månad går fort för då är det sedan DECEMBER! Snöar (???) just nu här utanför och jag har även köpt pepparkakor så nu är jag helt redo för advent, jul, lucia, mys och allting sånt där. Och eftersom jag inte fotar så mycket just nu blir det några bilder från November förra året.


Likes

Comments

Vardag


Mysigaste tröjan någonsin som jag köpte idag! Från lager 157 och den går lite i en gröngrå ton, vilket inte riktigt framgår på bilden. Jag är supernöjd iallafall!

Likes

Comments