Jag har inte varit super aktiv på sistone en jag lovar att det ska det bli ändring på från och med nu! En liten sak till bara, fram till 30 nov följer jag tillbaka var 3:e person som börjar följa min instagram majaasss, bra va?!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 25 Readers

Likes

Comments

Hej alla!!
Idag är en sån dag när man bara vill krypa in under en filt med en kopp varmchoklad och tända en brasa. Man vill bara låtsas att man inte hör regnet eller i bästa fall låtsas att det snöar. Jag gillar hösten annars men inte när det regnar, vem gör det?!
Hoppas ni har/kommer få en super bra höst!

  • 53 Readers

Likes

Comments

Idag har vi tillbringat dagen på Naturhistoriska Muséet. Man kan kort o gott säga att vi var där hela dagen, från öppning till stängning men med en paus mitt på dagen. Vi gick till Haga parken och åt på ett jättebra thaimatställe inte så långt från muséet. Kommer dock inte ihåg vad det hette!😕 Typ fem såg vi på en supercool film i ett rum som hette Cosmonova, med rund bioduk!! Filmen var slut 10min innan muséet stängde så vi fick skynda oss ut. Till middag tog vi take away på en pizzeria på Östermalm.

  • 80 Readers

Likes

Comments

Idag har vi spenderat dagen på slottet och livrustkammaren! Vi hittade även ett super mysigt matställe ”Matgatan 22” verkligen att rekommendera!
Ses imorgon//M

  • 78 Readers

Likes

Comments

Vet att det var typ en vecka sen jag uppdaterade men som gottgöring hade jag tänkt göra lite som en bloggvecka! Kommer spendera veckan i Stockholm så det blir som en serie i 4 delar.

Dag 1
Idag har vi ägnat dagen åt resan hit och lite shopping på Mall of Scandinavia. Nu måste vi bara enas om vart vi ska äta!

  • 87 Readers

Likes

Comments

Den här helgen är det ju B-tävling i Åby!!
Själv gick det inte toppen igår men jag hoppas verkligen att det har gått bra för alla som har tävlat/ska tävla
😘

Idag har jag förövrigt bara städat rummet typ,, fattar verkligen inte hur det kan bli så stökigt på så kort tid?!
Ha det bäst//M

Likes

Comments

Här är en lista på 5 saker jag lever för på hösten:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1. Jordgubbste
2. Basplagg, går att matcha till allt=perfekt
3. En mysig filt
4. Stearinljus
5. En stor jacka
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Några av er vet ju att hösten är min favvo årstid och här är alltså 5 saker jag behöver på hösten!
Finns det något ni älskar med hösten?

Likes

Comments

Nu känns det som att det äntligen är höst! Tyvärr har jag varit sjuk hela veckan hittills men det känns som om det kommer bli bättre. Jag hade tänkt lägga upp lite höstfavoriter senare i veckan så hoppas ni kommer gilla det!
Sen har jag en fråga: hur ofta tycker ni att jag ska blogga? Jag hade tänkt minst var 3:e dag, men vill gärna vet vad ni tycker! Skriv på insta DM, majaskrtic_

  • 194 Readers

Likes

Comments

Ni vet såna dagar när man liksom inte har några planer och bara gör det man känner för just i stunden, en sån dag har jag idag. Om jag ska sammanfatta den här dagen hittills har jag bara fixat på rummet och kollat på paddan. Imorgon är det ju måndag så man får passa på att njuta av helgen så länge den varar!
Ha det bäst så länge//M

Likes

Comments

Idag har varit en av dom bästa dagarna! Jag har haft det så chill, ätit sushi öppnat paket och bara levt! Men nu är jag äntligen 13, såå skönt!

  • 236 Readers

Likes

Comments