Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hallå hallå!

Just nu sitter jag på naturen och vi gör ingenting som vanligt. Alla natur lektoner är så jäklar dryga och tråkiga, jag brukar oftast sitt och kolla på smink eller kläder. Idag ska jag kolla på gårdagens PH , eftersom jag somnade igår när jag och Albert kollade på det.

Men idag är det även den sista skoldagen denna veckan och det blir långhelg för min del. Och det ska bli så skönt! I morgon ska jag till min syster för att träffa henne och Agnes med mamma, sedan på fredag kanske det är party och innan det ska jag och Albert till stan för att köpa lite nytt inför vintern. Sedan i helgen vet jag inte redigt vad som händer. Tror faktiskt det kommer bli en lugn lördag och söndag, men vi får se lite.

Men nu ska jag kolla PH så vi hörs! 

Likes

Comments

Idag hade vi paddling på idrotten och det var rätt kul faktiskt. Vi åkte runt på vattnen, sjöng och lyssnade på musik. Alltså var det en rätt lycka idrotts lektion till skillnad från alla andra. För min klass är tyvärr ingen idrotts klass, dom flesta hatar idrott osv. Så därför brukar vi vara väldigt få som är med på idrotten,  alltså så kan vi inte göra så jätte mycket.
Men idag var en av dom få letionerna som faktiskt har varit roliga.

Likes

Comments

Tidigare ikväll fick jag och Albert för oss att ta en löpar runda då vi sprang en kort runda men skönt var det. Sedan när vi kom hem så körde vi lite styrka och deg var också väldigt skönt. Jag känner verkligen att jah behöver lite styrke träning nu och jag ska faktiskt ta tag i gymmet igen.
Jag och Albert har bestämt oss för att försöka springa en kort runda Varje dag efter skolan och vi ska verkligen försöka hålla det. Det behöver inte vara en lång runda utan bara två kilometer och lite styrka efter. Bättre med en kort runda än ingen alls.
Men nu ska vi sätter oss i soffan och ta kvällen som den kommer. Troligtvis en kväll med väldigt mycket tv tittande.

Likes

Comments

Likes

Comments

Denna veckan kommer bli en kort vecka för oss som går på Jenny, stag och Kagg. För vi har studiedagen på torsdag och fredag, så det tyder på lång helg också.
Det ända jag har planerat under dessa dagar är att jag ska till Emelie på torsdag för att träffa henne och Agnes. Sedan har jag inte något mer speciellt planerat.

Idag har varit en lugn dag som alla andra måndagar, då jag började vid 11.30 i köket och slutade vid 14.30. Det är alltid lika skönt med en lugn start på veckan.
Sedan i morgon är det lite mer stressigt o köket, för i morgon har vi 50 gäster. Ja det är lite nervös men det ska bli kul samtidigt. Men som sagt kommer det bli mycket stressigare i morgon då allt ska klaffa och bli färdigt. Men det löser vi nog.

Just nu är jag i Nybro hos albert och sover här inatt. Vi har inte planerat att göra något mer än att baka snart och ikväll ska vi kolla PH. Så det är väl de vi ska göra idag.

Likes

Comments

Igår blev det inget bloggande för min del och det kan bero på att jag inte hade tid igår. För jag steg upp runt 07.30 för skulle ta tåget in till Nybro för att kolla på Albert som spelade match. Och den matchen vann dem med 5-0, sedan direkt efter matchen var vi tvungna att åka till Emmaboda. För då var det match dags för min del och min match slutade 2-2.
Och efter matchen var jag tvungen att stressa för då skulle vi vara i Nybro för att hämta Alberts föräldrar på stationen som kom hem från Italien. Så när vi kom hem så hann vi bara snacka lite om hur dom hade haft det innan jag och Albert drog och hämtade Wilmer och Ebba i Tvärskog. För att sedan dra till Kalmar för käk och Bio. Bion var väl sådär, kan bero på att jag somnade i mitten, men slutet var bra tycker jag iallafall.
Sedan på natten så hade Albert lovat att hämta några kompisar i Kalmar som hade varit ute på party. Och jag ville inte att Albert skulle behöva åka själv så jag åkte med. Men jag kan säga att är sjukt trött idag och vi sov ända till 14.00 idag.

Likes

Comments

Nouw Magazine