Header

Nu har jag precis kommit in från min foto kväll. Eller foto kväll var väl att ta i, eftersom jag var ute i typ en halvtimme och sedan gick jag till min mammas kusin och hälsade på i hans nya hus. Hur mysigt är det inte?? ett helt nybyggt hus med vita och fräscha tapeter, med mycket fin inredning. Jag längtar verkligen tills det blir min tur, men det är nog snart dags för mig att flytta till lägenhet! och det ser jag verkligen fram emot!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu ska jag ut i Skåne för att ta lite foton med släkten. Ja alltså kommer jag spendera min kväll ute med kameran

Likes

Comments

Nu har jag funderat på ett bra tag om jag ska pausa lite med bloggandet ett tag. Jag känner mest att jag har inget kul att skriva om längre och jag har blivit jätte dålig på att fota. Sedan tycker jag det är väldigt tråkigt att blogga från mobilen. Då tänker ni att det är bara att börja blogga från datorn igen, men redigt så lätt är det inte. Eftersom att jag bloggade alltid från datorn innan men den datorn jag bloggade ifrån var min skol dator så jag använde varje dag innan. Men innan sommaren när jah slutade nian var jag tvungen att lämna tillbaka den, dock har jag ju en dator här hemma men det finns jätte mycket virus på den och jag värken orkar eller kan ta bort sånt. Men nu när sommaren är slut så kommer jag få en ny skol dator, så hoppas jag kommer tycka det blir roligare igen.
Men vad tycker ni? Ska jag fortsätta eller skuta?

Likes

Comments

Efter ett tufft tränings pass så passar jag på att njuter lite extra av att det är lov. Asså jag är verkligen inte alls taggad på att börja gymnasiet, vill ha kvar min gamla klass! Med dom hade jag det alltid kul, då vi gjorde massor med skit tillsammans! Jag vill inte ta klivet från att vara en lite barnslig skit på högstadiet till att bli mer vuxen och ta mer ansvar på gymnasiet. Men inget kommer slå mina tre år på högstadiet tillsammans med den bästa klassen och framför allt kommer ingen klass slå den klassen jag tillbringade mina tre år på högstadiet tillsammans med. Men alla måste ta detta steget och om tre veckor är det min tur.

Aja träningen gick iallafall bra och det är alltid lika kul att träffa fotbolls brudarna. Dock så tror jag att jag har en liten sträckning i låret, så får se lite hur det blir med morgondagens träning.
Nu ska jag och Albert äta lite glass med hallonsås så vi hörs!

Likes

Comments

Idag har jag varit hos Albert hela dagen, då jag varit med hans föräldrar mest hela dagen för Abbe har jobbat tills nu. Så vi har varit och fikas hos Abbes farmor och farfar, sedan har jag faktiskt inte gjort så mycket mer. Ska hem runt halv 7 för att träna senare. Så har och ser min dag ut. Ha en nice onsdag!

Likes

Comments

​Igår gick träningen helt okej för att vara första träningen på fyra veckor. Dock var den rätt så lugn, vi hade lite olika övningar och tog det hyfsat lugnt. 
Tog ju tåget från Emmaboda igår direkt efter träningen, så alltså runt 21.00. När jag kom till Albert käkade jag lite innan vi kollade på film och denna gången var de jag som bestämde film och det blev Sune i fjällen, Trodde den skulle vara mycket bättre för har hört att folk har sagt att den varit bra osv. Efter filmen gick vi upp och skulle borsta tänderna och under den lilla stunden hann Albert få värsta värken i magen, men den gick över efter en stund.
Idag har vi absolut inte gjort någon ting mer än att vi var ute en runda. Har alltså varit en väldigt lugn dag för mig och Albert. 

Och just nu sitter jag i soffan helt själv för Albert ät iväg och tränar fotboll. När vi ska hämta honom ska vi även beställa pizza och köpa en stor påse lösgodis på Kvantum hade vi tänkt oss. Ha en fortsatt mysig kväll!

Likes

Comments

Att sitta och fixa med lite bilder och sätta ihop dem är något jag verkligen älskar. Det är sånt jag kan sitta och göra när jag inte har något bättre för mig. Så jag hade tänkt att börja publicera mer sådan bilder jag har gjort själv, jag är inte jätte duktig på det ännu men det är något jag vill bli.
Vad tycker ni? Ska jag börja publicera mer sådana bilder?

Likes

Comments

Idag vaknade jag runt 10 tiden, då jag gick upp direkt för att käka frukost med min lillebror. När vi satt och käkade frukost kom pappa in och sa att han behövde lite hjälp idag. Så jag har klippt gräset och hjälpt att plocka med lite skit som ska till miljö stationen. Det är ungefär så min förmiddag har sett ut.
Nu har jag precis käkat lite lunch och ikväll står det fotbolls träning på schemat. Det ska bli så skönt att komma igång redigt igen efter ett uppehåll på ungefär 4 veckor. Så ikväll vid 19.00 är fotbolls skorna på och det är dags för att träffa bästs brudarna igen.
Ikväll efter träningen åker jag till Albert och stannar minst en natt hos honom. Sen får vi se om vi åker till Malmö i helgen.

Likes

Comments

Nouw Magazine