Jag har aldrig riktigt förstått det här med fredagen den 13:e. Eller jo det är väll klart jag förstår, att det är den 13:e och 13 är ett otursnummer men vad ska hända. Jag googlade på "fredagen den 13:e" och enligt gammal skrock så är det en otursdag. "Skrock är föreställningar där vissa vardagliga händelser anses ha en övernaturlig effekt." Jag tror mycket på övernaturligt men vad ska hända om man går under en stege, eller om du lämnar nycklarna framme på bordet. Ingen aning men förmodligen ingenting. Tänk va synd det måste va om dom som går runt och är rädda för sånt. Aja, tycker bara att det är lite konstigt att gå runt och va rädd för en dag, det är ingen skillnad på idag och igår.

Just nu är det faktiskt dagen efter fredagen den 13:e och jag sitter på tåget på väg till Härnösand. Klockan är 14:25 och vi har 2,5 timme kvar, suck. Jag och mitt handbollslag är påväg till Härnösand för att vi ska spela USM och jag är jättetaggad. Jag kommer tyvärr inte få spela för att jag har varit sjuk senaste veckan men det ska bli kul ändå. Nu ska jag fortsätta plugga spanska. Haha som ni ser på bilden har jag inte kommit speciellt långt.

Trevlig helg!

​Majsan<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hello och Welcome till min blogg. Jag heter Maja, jag är 16 år och jag spelar handboll. Mina föräldrar är skilda så det är jag och min lillebror Dennis som är ett år yngre än mig. Sedan min mamma Sofia och min pappa Uffe.

Jag är en tjej med mycket åsikter och är inte rädd att säga vad jag tycker. Så bloggen kommer bli ett sätt för mig att ventilera och dela med mig, so be prepared. Haha. Va även förberedda på att höra om min helt vanliga och normala tonårsvardag. Jag äääälskar även hösten och så ni kan även vänta er fina höstbilder.

Det här va bara ett kort första inlägg om vem jag är och en del om vad jag kommer skriva om på bloggen.

Jag bjuder på en bild på mig själv!

​Majsan<3

Likes

Comments