ALL DAY EVERYDAY

Igår började jag dagen med att varva läkarbesök och uppsatsknapprande fingrar med nymald kaffe i solen. Sedan spatserade jag vidare mot studion där jag sparkade av mig skorna, hängde upp jackan och gjorde mig ordentligt hemmastadd. Det var nämligen inspelning på g. Och det blev så bra och så kul!! Men mer om det en annan gång<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

ALL DAY EVERYDAY

2016 för mig var det stormigaste året hittills. Jag körde på 180 utan vind i seglen, och försökte vara den absolut bästa jag kunnat. Jag har ju en förmåga att aldrig känna mig tillräcklig vad jag än tar mig an, och så har jag känt när det kommer till jobb, kärlek, skola, kompisar, vad framtiden ska ta för väg osv. Nu säger min kropp ifrån, och jag måste börja ta det lugnt, måste börja andas igen. Vara nöjd. Det är lättare sagt än gjort, och eftersom att jag är en mästare på att inte lyda mina egna råd, har jag fått hjälp på riktigt, av proffs. Jag kommer att spendera var tredje vecka i behandling på sjukhuset från och med nu. Alltså – inte jobba eller plugga för mycket, kramas med alla jag älskar, gråta när något känns svårt, vara ledig och inte göra någonting alls, äta precis det jag känner för, vara utomhus mycket, stänga av skola/jobb när jag är ledig. Och så vidare.

Hörni, ni tar väl hand om er själva? Gör det, en har bara sig själv och den ska klara av ett helt liv!<3

Likes

Comments

ALL DAY EVERYDAY

Våren har precis dragit igång och min önskelista är milslång. Mitt intresse för att gå i butiker har egentligen blivit mindre sen jag började jobba i butik, vill typ inte se en enda galge på min fritid. Däremot har jag nu fixat så att jag kan handla på nätet med mitt kort vilket är sååå mycket roligare men livsfarligt. Sa till mig själv att vänta till löning (dvs 2 dagar) men kunde inte hålla mig från att klicka hem det ovan. Ser det som en investering för våren/sommaren:-))

Likes

Comments

ALL DAY EVERYDAY

Jag har ett boktips till er! Alltså så himla grym bok. Läste ut nästan hela i helgen. Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. Vet inte om jag vill kalla det för en självhjälpsbok, men det är som en pepp-bok inför livet! Fick mig att fråga mig själv vem min inre 85-åring är och vad jag egentligen vill göra i livet. Tips!!

Likes

Comments