​Fick en kamera i julklapp! Det kommer troligtvis mer bilder nu. Det är en Nikon D60. Bilderna är tagna idag med kameran. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har inte tagit så mycke bilder. Jag väntar på bättre väder. Hoppas ni får en bra uppesittarkväll 😄

Likes

Comments

​Idag har jag varit hos hästen och vi hade ett jobbigt men bra pass på samma gång. Hon hade väldigt mycket energi. Bilden är tagen idag. 

Vad har ni gjort idag? Har dagen varit bra?

Likes

Comments

Jag har inte hunnit ta några nya bilder för att det har varit så dåligt väder. Om det blir bättre väder så kommer det troligtvis nyare bilder. Idag kommer jag vara med en gammal klasskompis som jag inte varit med på länge. Vad ska ni göra idag!

Bilden är tagen i Storuman den 1:a augusti 2017.

Likes

Comments

​De här bilderna är tagna under 7/14 oktober. Har fler bilder men har inte fixat över dom till datorn.

Hoppas ni får en bra dag idag!

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har gått på stan och handlat lite saker. Jag tog en bild på parkeringen på Avion. Jag tyckte himlen och molnen var så fina. Ikväll ska jag inte göra så mycket. Hoppas ni har haft en bra dag och att kvällen fortsätter bra. 

Vad ska ni göra ikväll?

Likes

Comments

Godmorgon folket. Nu när jag vaknade på morgonen var det -13 ute.Inte de kallaste men det biter i kinderna när man går ut Idag ska jag inte göra så mycket. Jag ska nog fira 3:e advent med familjen nu på morgonen och äta lussebullar och pepparkakor. Hoppas ni har en bra dag och klä er varmt om ni ska vara ute.

Bilden är tagen den 16 december.

Likes

Comments

Nu på förmiddagen har jag varit till stallet för jag tänkte ta lite jul bilder. Jag ville inte vara ute så länge för har nyss haft feber. Det blev inte många bilder men jag har valt ut den bästa bilden vi tog.

Ikväll ska jag och fira min mormor som fyller 65 år och det ska bli kul. Ser fram emot de.

Likes

Comments

Hej!

Som ni kanske ser så är jag ganska ny på det här men det ska nog fungera. På denna blogg tänker jag lägga ut bilder som jag har tagit själv med min mobilkamera. Mitt mål är att ni ska tycka om bilderna och kanske använda dom till något.

Den här bilden togs 26 november 2017

Likes

Comments