Godmorgon mina så hjärtan!💕 Nu är det en ny dag och nya tag! Är just nu i skolan och hoppas på en superdag! Hoppas ni sovit gott iallafall! Ses senare tror jag kommer göra ett inlägg senare idag också! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heej igen! Tänkte bara bäretta att ni borde prova att åka gokart, jag gjorde det för ett tag sedan och tyckte det va superkul! Det är en sorters räserbil som man kan åka med både utomhus och innomhus! Det är superkul och går jättefort! Men nu så ska jag och min bror gå ner och göra pankakor(så gott)💕😂

Men här är lite fakta om mig:

Har gått på gympa i flera år men slutade för typ en vecka sedan vet inte om jag har tappat intresset eller om det bara är att jag inte gillar den gymnastikföreningen. Men har börjat på innebandy nu och tycker det är jättekul!

Är en glad tjej som älskar att vara med kompisar och kan ha flera bästavänner!

Mitt mål i livet är att alla ska ha det bra och att ingen ska bli varken mobbad eller krängt!

Älskar min familj över allt annat dem betyder så mycket för mig!

Är sellan ledsen eller sur man ser mig oftast med ett stort leende på läpparna!

Det va lite fakta om mig hoppas ni iallafall fick lite mer reda på vem jag är och vad som jag gillar!💕 Ha det bra mina små hjärtan!


Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg! På denna bloggen så är min största önskan att bara ha det kul! Att jag bärettar lite om mina dagar vad som händer och massa annat! Hoppas också att ni kommer gilla min blogg! Tänkte på att jag kanske kunde kalla mina följare för mina så hjärtan?💕 Tycker ni det är en bra idé så kommentera gärna det eller något annat bra namn som är bra till mina följare😂 Ha en fortsatt bra dag så hörs vi❤️

Likes

Comments