Okej jag måste sluta säga att jag ska blogga mycket och sedan skita i det helt. Såhär kommer det bli, jag bloggar när jag har tid. Det kan bli så att vissa veckor kanske jag bloggar varje dag och andra kanske bara ett eller två inlägg. En sak som gör att jag inte orkar ta tag i bloggen varje dag är att även om jag har haft flera olika bloggar så är jag ganska osäker på vad jag ska skriva om och hur jag ska skriva. Visst jag hade kunnat skriva om min dag varje dag men hur roligt är det? Jag tycker inte riktigt det är så roligt. Så därför kommer jag blogga om vissa saker som händer i mitt liv och sedan många tips på saker man stöter på i livet. Om ni har några önskemål så säg bara till! 

/Maja 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

1. När de verkligen försöker prata men en

2. När de delar hemligheter med en, och de vet att de kan lita på mig

3. När jag kan dela hemligheter med honom, och jag vet att jag kan lita på honom

4. När de erbjuder sin jacka om det är kallt

5. När de skrattar med en

6. När de bjuder ut en på en dejt

7. När man kan umgås med mina och hans vänner samtidigt

8. När man ler mot honom och han ler tillbaka

9. När man kan ta fula bilder tillsammans

10. När han låter en sitta i hans knä

11. När han kysser en när man minst anar det

12. När han kramar en bakifrån och håller om en runt midjan

Likes

Comments

Hejsan!

Jag tänkte bara informera lite snabbt om imorgon. Nu har ju mitt höstlov börjat och jag har inga läxor alls, så jävla najs. Men ja detta betyder att jag har nästan hur mycket tid som helst till att blogga, jippi! Så imorgon ska jag göra något inlägg och sedan fram till söndagen nästa vecka ska jag försöka lägga ut något varje dag. Och eftersom att Sanna är iväg så kommer ni att få följa mitt liv under denna veckan som kommer, fast det är ju typ det ni redan gör. Men ja och jag lovar er att det kommer komma några riktigt roliga saker på bloggen under veckan. Om ni har några önskemål om vad jag ska blogga om kommentera gärna det. En liten sak bara, jag vill bara skicka en tanke till alla drabbade i Trollhättan. Det är hemskt att något sådant kan hända i Sverige. Så jag skänker en tanke till alla drabbade. Ha det så bra så hörs vi imorgon!

/Maja  

Likes

Comments

​Alltså jag får panik, jag har no-prov imorgon och jag har glömt mina anteckningar i skolan. Provet är på atom- och kärnfysik. Alltså helt seriöst vad har jag för användning av det i framtiden om jag inte ska bli typ vetenskapsman. Jag kan det mesta till provet tror jag annars får det gå som det går. Förhoppningsvis är provet inte jätte svårt. Annars har jag inte så mycket läxor, det är så jävla skönt. Bara 3 dagar kvar i skolan nu innan lovet, älskar det. Alltså lov är det bästa som finns. Hoppas ni alla får en underbar tisdagskväll!

/Maja

Likes

Comments

​Hejsan! 

Alltså jag har precis upptäckt hur man gör när man handlar på nätet. Jag älskar det. Man kan beställa nästan vad som helst och det är mycket billigare än i butikerna. Det känns kanske lite farligt att jag vet hur man gör, känns som om alla pengar kommer vara slut snart. Ett tips jag vill ge till alla som funderar på att köpa något på nätet kolla hur sida ser ut innan du köper något. Fråga dina föräldrar kanske om de kan kolla sidan, så att det inte är någon sida som inte är seriös. Sen är det bara att shoppa på. Kommentera gärna var ni brukar handla och vad ni tycker om det. 

/Maja

Likes

Comments

Tänkte köra en lista på 10 saker jag gillar att göra på min fritid

1. Lyssna på musik

2. Sjunga

3. Baka

4. Titta på tv

5. Laga mat

6. Shoppa

7. Fika med en kompis

8. Va med mina kompisar

9. Blogga

10. Sova

/Maja

Likes

Comments

Hejsan! Jag behöver er hjälp med en sak. Jag satt igår och kollade lite på olika videos på youtube för att få inspiration till nya videos. Hittade ganska många videos där man testar olika sorters godis bland annat amerikanskt. Tänkte direkt att det skulle ju vara kul och göra en sådan video. Nu till vad jag behöver hjälp med, jag skulle bli jätte glad om ni kunde tipsa sidor på nätet där man kan köpa amerikanskt godis och kanske någon speciell sorts godis ni vill att jag och Sanna ska prova. Kommentera eller mejla om ni vet någon sida eller något godis som vi kan testa! Ha en fortsatt bra dag, ska försöka lägga ut ett inlägg ikväll om jag hinner annars kommer det upp ett imorgon!
/Maja

Likes

Comments

​Dags för första listan, denna listan handlar om olika tv-serier jag tittar på och gillar. Det kommer bara vara amerikanska serier (eller tror att alla är amerikanska) men det är kanske inte inom samma kategori.  

1. Pretty little liars 

2. Glee

3. Gossip girl

4.The O.C 

5. Grey's Anatomy 

6.  The fosters 

7. Vänner

8. The Big bang theory 

9. Modern family 

10. Desperate Housewives 

 


Likes

Comments

Okej så jag har haft lite svårt för att komma på vad jag ska blogga om. Är inte ett jätte fan av långa inlägg, så därför hade jag tänkt att jag ska börja lägga ut listor. Och då tänker ni kanske vadå för listor, jo listor på t ex. serier jag tycker är bra, saker killar bör veta om tjej osv. Men ni bör tänka på att de flesta listorna är vad jag personligen tycker, vilket betyder att kanske det inte stämmer in på alla. Om ni har något önskemål på lista låt mig veta!
/Maja

Likes

Comments

Bjuder på två underbara bilder en sådan här fredagskväll!

Likes

Comments