Väljer att lämna denna bloggsida. Fortsätter dock att blogga på Nattstad fast dock på en ny och fräsch blogg. Känner att jag behövde byta upp mig och börja på nytt. Denna blogg kommer bara att finnas kvar för min egen skull att bläddra tillbaka till som minnen. Anledningen varför jag väljer att skapa en ny blogg på Nattstad är för att allt denna blogg handlat om är gamla minnen och gamla saker. Dax att vända kapitel och börja om på nytt. 

Fortsätt följa mig HÄR: www.nattstad.se/Majareija 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsIdag vill jag passa på att ge mig själv extra mycket cred. För att jag orkar gå upp på morgonen, för att jag tvingar mig själv att le, för att jag tvingar mig själv ut, för att jag tvingar mig själv att skratta och för jag tvingar mig själv igenom detta. Jag har stött på alldeles för hårda prövningar denna vår och sommar och jag skulle ljuga om jag säger att det inte har ristat spår inom mig. Jag har ett brustet hjärta, en rygg som inte tillåter mig att göra saker och ett bankkort med 0 kronor som inte tillåter mig att ha roliga planer i sommar. Det är för jävligt, det är FÖRJÄVLIGT men jag har tur att jag är jag, för ingen klagar så lite som jag. Inget säger till min familj. Jag ler och låtsas som att allt är okej. Sen får jag mina stunder där all ilska, där all gråt måste ut. Det sker i ord här på bloggen eller med lite tårar i skogen. Jag känner mig levande död och jag vaknar varje morgon och vet hur dagen kommer se ut. - Vara hemma. Sitta och stirra i tomma intet förutom en powerwalk mitt på dagen. Har ni en ANING om hur det känns? INGEN vet.
Jag vill också kunna åka och göra roliga saker. Jag vill också kunna och åka och bada, jag vill också kunna sitta på cafeér, jag vill också kunna åka och shoppa kläder, jag vill också kunna ha roliga planer i sommar. Jag undrar var dom som sa att dom fanns finns när man som mest behöver dom. Livet är oförutsägbart.

Likes

Comments

Klippte av mitt långa hår förra veckan. Det var alldeles för slitet så det fanns inte så mycket annat att göra. Ångrade mig som bara den men nu tycker jag att den här längden faktiskt passar mig riktigt bra och jag trivs. Ansiktet kom fram mer på något vis. Dock är långt hår jag, därför tänker jag låta det växa. Men detta blev ju faktiskt inte heller så tokigt!
Likes

CommentsFredag idag, skönt på något sätt även fast det är som helg hela veckan. Jag ska bara ta det lugnt, ladda ner några bra filmer, ta ett bad senare och göra klart några uppgifter som måste göras. Men först ska jag baka min favorit kaka- Cheeksecake med after eight överdrag. Jag är helt kär i den alltså. Sedan blir det grillat ikväll, och efter det min dagliga powerwalk. Bara en sån där allmänt mysig fredag med god mat och egentid. Precis vad jag behöver nu i denna stund..
Hoppas att eran fredag också blir bra!

Likes

CommentsGodmorgon! Startar dagen med lite livs inspo. Kan verkligen bläddra hur länge som helst mellan såna bilder. Love! Nu ska jag iallafall gå ner och fixa iordning frukost. Vaknade väldigt tidigt idag för att vara mig, speciellt med tanke på att jag var uppe inatt och såg fotboll. Menmen, det är ju bra. Mer tid åt dagen!

Likes

Comments

Dricker vin i ett helt vanligt glas och kollar fotbolls vm. Det är något med mig och rött vin, får sug som ikväll. Ska tända lite ljus nu och fortsätta fotbollskvällen med mig själv. Avkopplande och skön kväll!


Likes

Comments