Hej på er finisar! Sitter i stallet atm och inväntar min skjuts hem, ska bli så skönt när jag får mitt moppekort så jag kan ta mig hem när jag vill och komma iväg tidigare!
Hade ett taskigt schema i skolan idag, gick från 8 till 16... suck. Första lektionen är ändå rätt chill, digitalt skapande, som följs av engelska och sista lektionen som är matte... notera att vi har matte i 3 timmar och fredagar är enda dagen vi har det på. Den som gjort vårt schema var lagom elak, jag kommer liksom inte hem från stallet förrän vid 20 tiden. Dock var jag någorlunda snabb idag, men det var inget vidare väder att rida i, och det blev ju snabbt mörkt ute så fick bli en snabb runda bara.
Har lite planer för imorgon så de får ni veta då, sålänge får ni ha det så bra! Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej på er! Tänkte dela med mig utav 3 favoriter jag länge beundrat! Har fått något för den här typen av "stil" på senaste tiden, inspirationen har väl kommit från vissa på instagram och jag har blivit lite smått förälskad haha. Kände att musiken ovan var väldigt passande så bjöd på dem också ;*

Ni får ha det bra så hörs vi! Puss

Likes

Comments

Tjenixen och hej igen.. känner att folk borde nästan tröttna över hur fram och tillbaka jag är med bloggandet och det är ju förståeligt, men det är rätt svårt när tiden inte räcker till. Dock får jag försöka hitta tid på något sätt om bloggen nu är en utav de sakerna jag vill hålla på med (vilket det är). Det som tagit min tid de senaste dagarna har ju främst varit skolan och stallet, men har även försökt hänga med vänner för att hålla kontakten etc.

Man kan väl säga att min mobil var en del av "problemet", den var så oehört trög så den ville inte samarbeta, dock har jag fått en ny nu så föroppningsvis blir det lite enklare!


Likes

Comments

Hej på er! Har haft en ganska tuff vecka så valde att inte blogga några dagar och fokusera på skolan och hästarna. Vi hade nämligen matteprov i fredags, som gick otroligt bra?! Stolt tjej. Känner mig mycket mer studiemotiverad nu när man gått från grundskolan till gymnasiet, kan bero på att det är ny miljö och att man liksom startar om från början, så man verkligen kan visa vad man går för ;P

Idag har jag latat mig, och jag vet inte om det är därför jag är på bra humör, för att jag sluppit göra saker haha. Men får sluta lata mig nu för har en jädra massa saker att fokusera på, har fått för mig att jag ska börja gymma nu också och helt ärligt så vet jag inte hur jag ska hinna med det, men det löser sig på något vänster ;) Vi hörs!

Likes

Comments

Tio dagar sen jag bloggade.. haha det går inte så bra nu. Vet inte riktigt om det beror på lathet eller att jag inte har tid över. Samtidigt känner jag att om jag tycker om att blogga så mycket, borde jag kunna ta en minut till att skriva ett inlägg. Jaja, kan inte göra så mycket mer än att fortsätta försöka, ellerhur?

Jag har iallafall haft en riktigt bra vecka! Zelma (min häst) har presterat något otroligt bra på träningar och varit på topp, kan inte vara lyckligare! Dock var hon lite seg idag, ville inte riktigt lyssna och gick i sin egna lilla värld haha. Men det är okej med tanke på hur duktig hon varit ;)

Nu ska jag snart sova, har varit uppe lite för länge de senaste dygnen så måste försöka skärpa mig.. Sov gott!

Likes

Comments

Hej på er! Hade en rätt tuff dag igår så det fanns inte tid till att skriva något blogginlägg då inte. Hade rätt lugn skoldag med idrott som första lektion, dock hade vi teori och gick igenom vad som skulle ske de kommande veckorna. Sen hade vi ett tre timmars pass med bild, dock gjorde vi egna brädspel men det var som förberedelse inför nästa vecka?
Därefter begav jag mig till stallet, men det är väl inte direkt någon nyhet. Jag fixade stall och red en häst, och då hade klockan hunnit bli 20:15. Så när jag kom hem (runt 20:30?) satt jag mig och pluggade. Tanken var att jag skulle plugga tills PH började, men kom på att vi hade andra grejer, som var tills imorgon så PH får vänta tills då. Tagga dubbelavsnitt ;P
Jag gick iallafall och la mig vid 00:00 tiden + lite youtube uppe på det.. måste seriöst skärpa mig. Dock känner jag att tiden inte räcker till, att där är för få timmar på dygnet. Det är liksom; skola, stall, läxor, sova, för då har klockan hunnit bli 00. Och tyvärr kan jag inte plussa på timmar på dygnet men blir stressad av att jag måste få ordentligt med sömn för att orka skolan. Får se om jag kan planera saker bättre på något sätt, så hörs vi <3

Likes

Comments

Hej på eeer. Vet om att jag varit slarvig med att uppdatera, jag skyller inte på något mer än att jag varit trött av mig + att jag inte haft något vettigt att skriva om. Dock ska jag försöka skriva ihop ett inlägg om de kläderna jag fick hem! Så det ska jag fixa imorgon.

Drog till stallet igår, ovanligt va? Hahaha nä inte direkt.

Man kan säga att min häst var lagom övertaggad, bockade och hade sig så det blev en avramling. Snacka om att jag kommer få världens blåmärke idag med tanke på hur jag landade, inte på det smidigaste sättet iallafall... Får hoppas att hon är lite mindre taggad idag ;)

Likes

Comments

Hej på er! Haft segaste dagen någonsin, usch. Allt är bara helt rörigt + förkylningen vill inte lämna mig riktigt. Måste försöka bli frisk snart så jag kan ta ordentliga tag i stallet, med både träning och allt annat runtomkring, börjar bli drygt nu med att vara trött varje dag och det gör inte det bättre i skolan liksom.

Börjar 13:00 imorgon så det är rätt chill, jag menar sovmorgon är ju alltid uppskattat ;) Sen efter skolan blir det ut till stallet som gäller så hörs vi därefter! Ha det bäst <3

Likes

Comments

Hej på er! Hade en lång dag i skolan idag så är helt slut, plus att min förkylning verkar tycka om mig så den har fortfarande inte lämnat mig ;) Sitter och lyssnar på mina babes, ja haha jag älskar Eminem och Logic, inte många som vet om det men antar att det nyss ändrades. Så tänkte bara dela med mig av några favoriter så hör vi imorgon! Puss <3

Likes

Comments

Hej på er! Haft en rätt bra dag idag faktiskt, började 13:00 idag för att den lektionen vi skulle haft imorse hade vi i måndags så vi bytte dag kan man säga. Vi hade 3 timmars svenska så det var inte så farligt, flöt på rätt bra och hann göra det jag ville, vilket känns bra! Dock har vi en lektion till på oss att göra klart får presentation men jag jobbar ändå bättre hemma på något sätt så antar att det är lugnt.

Fick hem massa kläder imorse så kände mig extra fancy idag haha, får inte glömma att visa allt! Kommer ha beslutsångest imorgon för jag kommer inte kunna välja. Så vi får se vad det blir! Ha det bäst <3

Likes

Comments