Header
View tracker

​Usch, glömde helt bort klockan och nu sitter jag här lol. Imorgon, eller idag rättare sagt drar jag till Nikkipikki vilket jag verkligen behöver. Och på söndag vet jag inte om jag skulle till väla, dock vet jag inte vad jag ska göra där, bara kolla kläder antagligen. Det enda jag gjort de senaste dagarna är pluggat, fast att jag varit sjuk, 4 inlämnings uppgifter, 2 klara nu under tiden jag varit hemma. Så det ska bli skönt att komma iväg till Nikki och tänka på annat. Det kommer spåra, så watch out people.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejsvejs! Jag laddade min kamera och hittade gamla bilder på mig och en ponny jag red för ett bra tag sen. Jag glömde bort de korten helt hahaha. Korten tog jag dagen innan han skulle åka tyvärr, lille plutten. Saknar honom rätt mycket.

Likes

Comments

View tracker

Det är länge jag har tänkt på sommaren och hur mycket jag längtar dit. Det blir en sån härlig känsla när man kan dra iväg en sväng till stranden med någon man tycker om och bara sitta där och prata. Jag vill jätte gärna ha en kamera innan nästa sommar så jag kan vara lite tumblr och ta inspo bilder och lägga upp överallt haha, men först får jag fira min födelsedag som är den 13 december! Så jag är sjukt taggad på allt nu.

Likes

Comments

Kom nyss hem från stallet, fan vad allt går dåligt idag känner jag. Är trött och orkar inget ordentligt. Jag har skit ont i benet efter att jag åkte av i tisdags på hoppningen och vi har skit mycket i skolan. Så nu ska jag bara ta det lugnt och försöka somna då tidigt som möjligt så jag inte stressar upp mig! Hoppas ni har haft en bättre dag än mig iallafall. Puss

Likes

Comments

Halloj! Det har hänt en del saker sist, och jag har tagit en paus rent allmänt från sociala medier. Förutom instagram som jag är besatt av, host host. Men ibland blir det för mycket och jag känner att har jag inget att blogga om, så tänker jag inte pressa fram en idé. Jag älskar att blogga men ibland har jag inga bilder och det är dem som gör inlägget enligt mig: hur man vill att läsaren ska se ditt perspektiv i det du skriver. Jag får ladda kameran och se till att ta kort på allt jag gör! Dessutom har jag nu bestämt mig för att spara till en kamera, vilken exakt vet jag inte men typ Nikon.

Och juste! I söndags åkte håret ju, såklart man saknar sitt långa hår lite grann och man tänker att det tar slut för fort. Men jag känner att jag trivs i längden jag har nu, kanske låta det växa ut lite så jag kan ha en riktigt hög toffs som jag alltid hade innan men annars älskar jag det!

Likes

Comments

Eftersom det snart är min födelsedag tänkte jag dela med mig av det dyraste jag någonsin önskat mig!

Alltså jag seriöst skrattar åt mig själv, när jag väl kommer på saker jag vill ha, är det dem dyraste grejerna. En kamera från nikon, D5300 om ni undrar. Och en rockandbluejacka som jag hittade på väla och blev kär i. Det var ju då bara den svarta som var på rea då det nyss var black friday... Jackan kostar då ca 2200kr och kameran mellan 4000-5000kr. Sen finns där ju även lite mindre dyrare saker jag önskar mig, typ vanliga kläder från H&M osv.

Likes

Comments

Hejsvejs!
Drog spontant till frisören på väla idag och bestämde mig för att klippa av halva håret. Först undrade jag vafan jag gett mig in på men nu i efterhand tycker jag verkligen om det! Jag ser ut som en helt annan person och tycker att jag ser mycket äldre ut haha. Så vi får väl se reaktionerna imorgon.

Likes

Comments

Hej på er! Jag har kollat igenom alla serier jag ser på netflix och ehm... det är runt 10 stycken. Så nu vet ni ungefär vad jag spenderar min tid till. Men jag tänkte iallafall dela med mig av 5 serier jag verkligen tycker ni borde kolla på!

American Horror Story, det finns 4 säsonger av denna serien på netflix än så länge. Det jag blev besviken över, är att varje säsong är typ olika stories. Men jag antar att jag blev ledsen för att jag fäste mig vid säsong 1 (som var så jävla bra) men verkligen värd att se!
The 100 ,förmodligen en av de bästa serierna jag sett! Dock så är Netflix lite efter och har bara två säsonger ute, men antar att fler kommer snart! Serien kan vara lite dryg i början, men när du kommit in lite i den, så kommer du älska den!

Sist men inte minst, Gossip Girl, den serien jag underskattat mest, men blev kär i direkt hahah. Det enda jag inte gillar med denna serien är att det är så jäkla mycket bråk, så fort någon har blivit vänner igen, så ska de bli ovänner igen över något de inte gjort eller gjort. Men rekommenderar den starkt!


Skriv gärna om ni kollar på någon av dessa och vad ni tycker! Puss

Likes

Comments

Hej på er!
För inte så längesen fick jag hem Therese's underbara handkrämer! Jag rekommenderar dem verkligen, man blir liksom beroende för ens händer blir riktigt mjuka! Jag går runt och använder de hela tiden haha och jag kan inte vänta på att få tag i läppsylen! Men nu säger jag godnatt, har prao imorgon.... Puss!

Likes

Comments

Jag dör för dessa väskorna helt seriöst, och eftersom att det är prada så antar jag att det bara är till att börja spara haha. Mamma? hehehhe....

Likes

Comments