Jag känner att jag är av och på med bloggen :/ Vet inte om det är för att jag har perioder där jag ett tag är skit taggad, och ett tag orkar jag bara inte. Men eftersom att jag slutade med youtube så kan jag blogga och skriva ner det jag tänker här istället utan att stressa och tänka att jag behöver göra videos som ändå suger i slutändan + att skriva inlägg och vara aktiv på instagram.

Insåg även att senaste gången jag la upp något här var innan sommarlovet men blev inspirerad av Linn Ahlborg till att börja igen då jag själv tycker hennes blogg är intressant och rolig att läsa. Hon skriver inte allt för långa inlägg men på något sätt får hon med allt och skriver på ett sätt som får en att vilja fortsätta läsa. Så man får ju lite inspiration av henne som sagt haha.

Det har hänt jävligt mycket sen senast; jag har börjat nian, vilket jag inte själv har fattat för jag själv tror hela tiden att jag går i åttan så alla säger till mig hela tiden. jag kan inte förstå att jag börjar gymnasiet nästa år och bara det, är riktigt jobbigt att tänka på nu. Jag har två heeelt olika gymnasie jag velar mellan: Sveriges Ridgymnasie och LBS. Där det ena gymnasiet är 100% inriktat på hästar och det andra 100% ljud och bild, vilket jag är intresserad. Så det blir ett tufft beslut, men samtidigt känner jag att jag inte kan gå på en ljud och bild skola enbart för uppgifterna "jag vill ha" eller för att man får rita, det kan jag göra hemma. Och som sagt, ridningen är det ända jag vill hålla på med, men känner samtidigt att det är något jag kommer få sluta med efter gymnasiet, då det inte finns någon annan möjlighet att rida någon annanstans (än på gymnasiet) Så efter gymnasiet får vi väl se hur det blir, tanken bara på att jag kanske kommer behöva sluta rida knäcker mig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Detta har nog varit en av de jobbigaste dagarna någonsin. Vi hade tydligen ett "läxprov" som läraren kallade det. Men jag hade bara fått info om att det var en läxa, där vi bara skulle läsa igenom några sidor i ett häfte, såklart inte... Plus att jag höll på att somna på NO lektionen, vi gjorde ingenting. Samtidigt har jag hela dagen gått runt med en enorm huvudvärk, men som tur är har jag haft mina vänner som fått mig på bättre humör.

Likes

Comments

Jag har sätt väldigt många bloggare göra "dessa inlägg" som heter "Sno Stilen". De lägger alltså upp en bild på en outfit på t.ex: en kändis, en tumblr outfit eller helt enkelt en outfit. Där de då försöker hitta liknande plagg och länkar då de plaggen i inlägget. Lilla jag blev såklart då inspirerad och vill också prova detta, så vi får se om jag lyckas hihi. Det ser rätt "jobbigt" ut, att sitta och leta efter exakt samma klädesplagg osv... men det blir superfint i slutändan så det är kanske värt det? Eller så tänkte jag att om jag hittar söta kläder, kanske jag bara slänger ihop det och aa.... Men jag antar att jag kommer lägga det under "Sno Stilen" Kategorin för under "Outfits" kommer jag lägga upp annat. Vi får se haha.

Likes

Comments

Igår fick jag bara någon "kick" med att jag skulle börja träna igen. Bara sådär från ingenstans haha, jag har varit rätt lat med att träna hemma nu på senaste tiden men, jag får ändå rätt mycket träning annars; då jag både rider, och går på gymnastik. Men jag tänkte ändå att det kunde vara kul att träna lite hemma. Vill bli lite vigare och så sååå jaaa.

Så nu tänkte jag köra igång med dagens pass, brukar oftast köra efter "Blogilates"'s videos, hon gör verkligen de bästa! Ni borde kolla in hennes kanal och blogg. Hon är helt otrolig, hon har hjälpt flera tusen tittare att gå ner i vikt, men även att träna för att hålla sig i form och för att må bra!

Jag funderar faktiskt att börja köra en av hennes kalendrar, där man varje dag kör olika träningspass!

Hennes Youtube: https://www.youtube.com/user/blogilates

Hennes Blogg: http://www.blogilates.com/

Likes

Comments

Innan du läser "själva inlägget":

Jag har bestämt mig för att "börja om" med bloggen, inte ta bort inlägg utan.. se det som en ny start, inga korta, tråkiga, konstiga inlägg.

Det har hänt en del sen jag bloggade sist. Jag har ääntligen fått upp en video. Även om den blev som alla andra, dåliga och jävligt konstiga.Och sen var jag på Liseberg två gånger

Vi i familjen skulle dit och min kompis Emma, som bor i Göteborg hakade på! Det var så himla kul att få träffa henne igen, men vi ska absolut dit igen haha! Hon fick till och med mig att åka Kanonen, och som den mesen jag är skakade jag i kön, och grät nästan när jag hade åkt klart. Sen sa jag att det inte skulle bli någon Helix, men vad gör man inte för Emma haha. Så den åkte jag också och fyfan vad rolig den är, Helix är officiellt min och Emmas Bae. Där var ingen kö alls den dagen. Man kunde springa igenom allt, så jävla kul!

Sen en vecka efter ungefär, åkte jag till Liseberg igen haha, med min andra bästa vän, Julia. "Men Maja hur mycket pengar har du?" Nej men, min ridklubb anordnade en "Liseberg Trip" så behövde man inte betala 1000kr för tåg, såå jag sparade lite där. Så vi åkte dit, hon och jag, och jag fick med henne på Helix och Kanonen haha lite dubbelmoral om man kan säga så. Men så galna som vi är åkte vi Helix 7 gånger, hehe. Och jag hade skit ont i magen efteråt men det var det absolut värt! Vi åkte bara 5 karuseller, Helix, Kanonen, Balder, Lisebergs Banan och Jukebox. Där var inte så mycket folk men kön till Helix var värst på dan, på kvällen kunde man springa rätt igenom.

Lite bilder från Liseberg/Göteborg ♥

Likes

Comments

Hej allihopa! Sitter och fixar lite med bloggen och med min youtubekanal, länken hittar ni under headern!

Jag är sjukt stressad över att skolan snart börjar, alla prov och läxor... Men jag ska nog hinna med youtube och bloggen också! :) OM jag inte skulle ha tid för båda fortsätter jag med youtube.

Likes

Comments

Kände att jag ville fixa mitt instagram flöde lite hehe så jag tog bort mina bilder och försökte få till en bra selfie, VILKET JAG FICK. Så glad haha.

Likes

Comments