Hej och välkommen till min blogg!

Mitt namn är då Maja och jag rider på ridskola 1 gång i veckan och där är jag också skötare på en ponny som heter Munsboro Our Boy eller Boy som han kallas. Jag spelar också fotboll i GUSK. 2 ggr i veckan.

Aa det var väll allt jag hade att skriva men för att inlägget inte ska bli så kort tänkte jag skriva lite vad som hänt i Maj och Juni.

Första Maj så var vi tio stycken som red ut på skötarridning i skogen tillsammans med en instruktör. Efter ett tag kom tydligen två älgar (minns inget haha) och alla hästar förutom 2 skenade och alla dom åtta ramlade av och jag var en av dom. Jag var också den som råkade mest illa ut. Jag ramlade tydligen in i ett träd och i en rot. Jag fick hjärnskakning, ett brutit revben och ett hål i lungan. Jag fick ligga på sjukhuset i tre dagar och två nätter. Jag fick ridförbud och fotbollsförbud och typ allt annat haha i 6 veckor... Men nu är jag återställd Han och tillbaka i sadeln.

Sen hände det inte så mycket mer i Maj och inte i Juni heller förutom 29 juni då var jag tvungen att säga hejdå till en ponny på min förra ridskola som ska flytta tillbaka till Dalarna där han bodde förut. Han åkte 30 juni och han är världens snällaste ponny . Åhhh vad jag kommer sakna han. Så det var väldigt jobbigt.

Sen har det väll inte hänt så mycket mer . Får se vad som händer senare kommer kanske nåt mer idag.

Ses senare! Bye Bye

Tittut                                                                                Boy​

Likes

Comments