Hej mina vänner!
Det har ekat tomt här inne ett bra tag och jag tänkte nu försöka ta tag i skrivandet igen. Har fått ny lust till bloggen så jag tänker att vi kör på en gång.
Hösten är här och mysfrukostar står väldigt högt upp på listan just nu.

Likes

Comments

Nu är han här, lilla älsklingen. Teddy!
Tanken var framtiden men det blev en spontan visit för tre veckor sedan och det var kärlek vid första ögonkastet. Har man haft hund innan är man fast, så är det bara.
Lillen är helt underbar. Så kul att vi lyckats få just denna lilla krabat som var den sista kvar i sin kull. Otroligt bra psyke, lugn och trygg mot allt och alla men samtidigt glimten i ögonen av bus.

I skrivande stund ligger han och sussar hos mig i soffan. Har haft ledig dag men jobb imorgon så vi ska snart ut på en sista promenad för dagen och sedan hoppa i säng.

Likes

Comments

Det har blivit lite förändringar i sovrummet och jag älskart. Så kul att trixa med små detaljer som kan göra väldigt mycket! Vi har tagit bort sängbenen och satt ditt sängkappa. Blev så mysigt när sängen kom ner på golvet, sover mycket bättre nu än förut också så det är ju bara plus.
En ny sänggavel är även införskaffad. Passar så bra in med nude temat vi kör. Älskar beigt, gammelrosa, vitt och grått!
Nya sängborden är också på plats. Så himla fint och praktiskt med vägghängda.
Det ska även upp två fyllor på väggen men det visar jag i ett annat inlägg.
Det finns också ett syfte med grejerna, men vad det är kommer avslöjas på tisdag. Kan bara säga att det är något helt fantastiskt och det kommer bli såå kul!

Likes

Comments

Lite färska snittblommor är så himla fint och gör så mycket i ett hem tycker jag. Man blir liksom gladare när man ser en bukett, någon mer som håller med?
Jag älskar blommor och växter över lag. Någon gången i livet ska jag ha en vildvuxen trädgård med massor av grönska i olika färger. Dröm!

Likes

Comments

Mosters älsklingar!
Dom växer så fort att man blir rädd. Gäller verkligen att ta vara på tiden. Jag tillbringade nationaldagen med min älskade syster, John och dessa pluttar. Hade en supermysig dag med firande i byn, strålande sol och gemenskap. Det var riktigt skönt att bara hänga med familjen och umgås!

Det var så mycket folk på "firandet" så vi satte oss på gräset för att fika. Johns Mamma var också där med Nandi (hunden). Mys!

På kvällen när jag kom hem så blev det årets första färskpotatis och sill, såå gott..

Likes

Comments

Älskar verkligen denna lägenhet. Allt som har med den att göra. Ljuset, färgerna, atmosfären, värmen. Ett underbart hem.

Likes

Comments

Den här tjejen kom från Eskilstuna igår och firade mig. Vi köpte gotta och slog oss ner i Stadsparken, och det var den mysigaste och härligaste kvällen på länge. Äta gott, prata, skratta och må. Min pärla, tack för allt ❤

Vi käkade såklart pizza, mums!

Det är så himla fint här borta! Och kvällen var fantastiskt fin. Varmt som bara den

Likes

Comments

Mitt liv har på senaste och är fortfarande inte på topp. Jag befinner mig nu i en situation som jag lovade mig själv att inte sätta mig i igen. Men livet bjuder ju alltid på överraskningar och livssituationen just nu känns inte hållbar då det bara går år ett håll till ett mål och inte från två håll ett gemensamt mål känns det som.
Det är jobbigt att känna så mycket och engagera sig så mycket men ändå känna sig ensam.
Glad påsk!

Likes

Comments