Dethär med att hålla bloggen levande är redigt svårt... hmmm

Är kommer en kort update från den senaste veckan:

Monday- school
Tuesday- school, sleepover with Brooke, Katie & Sicily. And of course Anna.
Wednesday- no school (hurricane Harvey causes floods and school don't want us to be out driving) bought donuts for breakfast, lol
Thursday- still no school, studied
Friday- back to school, went out eating with Anna and Huck, me and Anna went to a football game, afterwards we went to the movies and watched Annabelle 2.
Saturday- made some banana bread w/ host mama, went to Alexandria with Anna, we had dinner at "Hana's" - a restaurant where they cook the food I from of you. So cool! Then we went to a book store and I bought two books. "
The perks of being a wallflower" & "The third twin".
Sunday- church

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Monday off and we spent the day in town.
I måndags var skolan inställd pga att det var eclipse och då åkte jag, Anna, Katie, Brooke & Sicily in till Alexandria och åt middag, shoppade, spelade laserdome och hade en allmänt bra dag!

Eclipsen däremot var lite av en besvikelse men jag såg ändå och jag är sååå tacksam och jag var så glad hela dagen. Tycker det är mega häftigt !!

Hoppas ni mår fint, kramiz // M

Likes

Comments

Som titeln lyder är jag lite små rädd för min skola, Hahahah.

Är som tur inte livrädd men man håller sig gärna undan från att göra fel. Tillexempel första dagen, då blev jag tillsagd att jag hade för många örhängen, tredje dagen så var det fel på mina byxor. Bakfickan får inte vara på utsidan av shortsen så tjololo där slänger vi ett par shorts... aaarrrghhh blir så arg, VARFÖR??!!
Skolan har uniform och utöver den är det en klädkod, sedan är detta en privatskola, en väldigt bra privatskola som har vunnit priser osv. Så det kanske går hand i hand men jag går på helspänn hela tiden.

Helgen som passerade var lugn, Anna jobbade, jag pluggade lite (du hörde rätt, en dag och 66 biologi "glosor"), vi åkte till stan och kollade bio, Girls Trip #recomend !!!
måndag - fredag ringer klockan 5:45 am och det är dags för skola, sedan kommer man hem är trött efter att haft intensiva lektioner den ena efter den andra, och sätter sig och pluggar. Som hemma ungefär, välkommen till rutinerna Maja. Tack :-)

Så med det sagt, lite klagomål men mår ändå prima och trivs fortfarande enastående! Godnatt // M

Likes

Comments

HOLAAAA! Igår var det dags, skolstart tjoho!

På morgonen var vi bjudna på senior breakfast, även fast att jag är en junior så fick jag komma ändå. Mycket trevligt! Där var vi i ca en timme innan det var dags att dra sig till skolan, och där var jag, från 7:45am - 2:45pm . Fullspäckat schema med alla lektioner den ena efter den andra. Men det var skönt tyckte jag, då blev dagen klar snabbt och man hade hela eftermiddagen kvar.

Eftersom att det var första skoldagen gjorde vi inte så mycket på lektionerna, utan vi gick mest igen vad som kommer att ske framöver osv. Alla lärare var super trevliga och eleverna också!

Efter skolan åkte vi till stan och fick pedikyr, behövligt efter första dagen ;pp
Med handen på mitt hjärta kan jag ärligt säga att detta var något av det bästa jag gjort. Himmel så skönt det är med fotvård <333

Därefter åkte vi till Johnny Carino's, en pasta resturang. Mums! Dem hade även glutenfritt alternativ så det gick ju prima.

På kvällen åkte vi till ett "back to school party" det var kul, men mycket folk. Jag trodde att detta också var något för vara seniors, men icke. Här var det folk från alla årskurser. Men det tyckte jag var roligt, då fick man snacka lite med allt och alla.

Det var den fredagen, roligt med skola igen, på måndag börjar det på riktigt och lektionerna kommer att gå i högt tempo. Men det ska inte bli några bekymmer. Ha det prima !! Kram // M

  • USA

Likes

Comments

Hey y'all!
Igår medan Anna jobbade så låg jag och solade. Låter la rättvist?
Nä men first of all var jag med Anna och var barnvakt ett par timmar, därefter åkte vi direkt till Annas andra jobb, hon jobbar på en vattenpark. Och där hade jag inte så mycket val än att jobba på brännan ;P

Efter Annas pass så var det "Staff Dinner" och var och en fick ta med en gäst, så där var vi kvar ett per timmar. Det var kul, och jag träffade några av Annas kompisar och folk som går på skolan. Much fun :-))))

Likes

Comments

Soo, what I forgot to tell you yesterday var att jag och Anna även köpte fiskar igår på vår lilla shopping tur.

Men imorse när vi vaknade så märkte vi att det var ngt skumt med den, eller snarare att den betedde sig ovanligt. Så innan vi lämnade huset så sa Anna "I hope he doesn't die while we're gone" och guess what? Han/hon låg stendöd på botten när vi kom hem i eftermiddags...

Så tråkigt :-( men vi ringde djuraffären och dem hade 14 dagar garanti så vi åkte tillbaka. Trots att det är en timme enkel väg dit... och skaffade oss, inte bara en utan två nya fiskar. En ny "golw fish" som Sharpie var, och som även fick ta över namnet, och sedan en till av samma sort som dem övriga fiskarna är.

Så nu håller vi tummarna att dessa håller sig hela året tills min hemfärd, det hade ju faktiskt varit lite kul!

Det var pretty much allt för idag, vi har dock träffat några av Annas kompisar och juste, vi var förbi skolan och Anna gav mig en liten rundtur. Mycket fint! Hoppas ni alla har det bra, Kramis // M

Likes

Comments

Yay, idag var jag och Anna runt i hela stan, in och ut i varje affär, och plockade på oss allt vi behövde.
Utöver skrivböcker osv så behövde jag också köpa två par shorts till skoluniformen. Så det kan jag nu också checka av! Great :-)

So funny to buy cute notebooks and pencils, hahaha

Vi åt lunch på en asiatisk resturang, det var så gott, man plockade på sig det man ville ha och sedan så lagade dem det. Smarrriiiggttt

Kisses // M

Likes

Comments

And here she is!! My host sister, Gosh det känns så roligt att hon äntligen kommit hem. Hon har varit på semester hos sin farmor och var inte här när jag kom men finally she's here.

What We done so far.. not much. Typ snackat om allt och lite till och jag har bjudit på svenskt godis, Weyy. (Feels so good to satisfy my cravings for Swedish candy)
Klockan är halv tolv PM så just nu ska vi väl inget annat än att bara ta det lugnt och inte göra något speciellt. Kanske komma på vad vi ska göra imorgon :P

Hoppas ni hare grymt, kram // M

Likes

Comments

Igår vad det en dag spenderad i stan.
Jag och Huck, min v-lillebror, åkte med Candice, min v-mamma, in till stan, hon hade lite ärenden så under tiden var vi på bio. Vi kollade på Dumma Mej 3 och asså den var så bra, eller roligt. Hahah jag älskar dem filmerna, barnsliga lilla jag :-))))

Därefter gick vi till Target och kollade, men inte så länge för därefter var det dags att åka tillbaka hem.
Vi pt lunch på Wendy's och jag beställde en sallad, lol välkommen till Amerika Maja... nej men eftersom det mest var burgare osv så var det enklast att ta en sallad.
Men det var gott så inga klagomål.

Idag kommer äntligen Anna hem, och det ska bli så kul att träffa henne. Och vad som händer här next vet jag icke.

Hoppas ni alla mår prima för det gör jag, PS det är väldigt varmt.
Xoxo// M

Likes

Comments