​kej måste skynda. 

klockan är nu 15.12 och jag måste åka till stallet.

asså vad är d med Sverige. för 3 minuter sen snöa de och nu är d strålande sol? ehh fattar inget.

ja men ville bara få upp ett inlägg kommer kanske fler idag. eftersom att träningen är inställd så kommer de väll upp ett par inlägg hoppas jag.

Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

JAG LOVAR SKA BLI AKTIV NU!:)

PUSS

Likes

Comments

hej!

förlåt.. jag har absolut inte hunnit och orkat efter träningar och har varit rätt mycket hos doktorn för har mycket skador nu. Ska försöka bli aktiv igen.

Imorgon har jag fotbollsmatch samling 09.15 och matchstart 11.00 tror jag. sen så slutar den kanske 12.15 duscha mm och sen hem och fixa mig för att åka på kalas halv 5. På söndag har jag seriestart med innebandyn

hoppas på vinst i båda matcherna. Imorgon så ska jag också försöka ladda upp bilder och komma med ett roligare och längre inlägg.


kan bara snabbt säga vad som hänt idag. 

skolan där de va en invigning av någon trivselsaak. Vet inte riktigt vad de va. men slapp lektion. sen 3 100 minuters pass + 30 min engelska som vi ändå kunde haft rast. har ingen rast dag typ. men iaf efter skolan åkte jag hem tog det lugnt. 17.30 träning innebandy. slutade 19.00 duscha där och sen spela jag Mira och Linnea lite innebandy till. sen så stack jag till holken för mamma och pappa stod dr idag.. sen hem åt middag mm. halv 10 bra jobbat. du är klockan halv 12 och jag skulle sova 10.30 men  vem tror. Ska skriva mycket mer imorgon då jag har lite tid mellan match och kalaset. sov gott och önska mig lycka till imorgon. 

Likes

Comments

​ny video på g på youtube. länkar den när den är klar :) hoppas ni gillar min blogg att och ni gillar youtube. Ha det så bra

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

https://youtu.be/ibiqxu_p9dg

videon.

Likes

Comments

har glömt bort att skriva men inte så kul när man inte har så många läsare. men de blir väll fler senare. men ska berätta vad som har hänt när jag inte har skrivit.

Det började med att torsdagen den 30 juli tog jag sönder min mobil. spräckte glaset i skämen. så hela skärmen e helt svart. Och det va just innan jag skulle åka på cup. så tog mammas gamla och mitt simkort och har den tills min mobil är helt lagad.

Torsdag till söndag va vi på cup.(30-2) det gick inte så bra. vi förlorade alla matcher. men vi hade kul iaf.

nu har jag jobbat på scout läger i 3 dagar. jippi mycket man fick sova. men det är kul för det har varit varmt och skönt. kanske liite för varmt men skit samma.

imorgon ska jag ha poolparty med lite vänner. skönt i denna värmen!

ni får ha det bra och bada mkt!

Likes

Comments

Har haft min blogg på bloggplatsen.se innan men det tyckte jag inte va lika bra. så då kör vi här!

Mitt namn är Maja och är 14 vårar och har nyss börjat här. Ska försöka skriva 2 gånger i veckan och ibland kommer det oftare, Jag har en hund vid namn Jatzi och han är 1 år och vi har precis börjat med agility. Riktigt kul! Sen har jag en sköthäst också! Hon heter Fellicia och ni kommer få följa båda oss, ni kommer också få följa mig med fotbollen och innebandyn! Som sakt ska försöka va aktiv.

PUSS

kik: majapiff eller majapiff1

snapchat: majapiff eller majapiff1

Instagram: majapiff30

ask.fm: majapiff

Likes

Comments