Header

Jag vet att jag inte har uppdaterat på drygt en veckas tid men jag har faktiskt en anledning. Jag började faktisk jobba denna veckan, har ett feriejobb på en förskola med naturinriktning och jag trivs otroligt bra. Barnen är helt underbara och dom anställda har tagit emot mig med öppna armar. Dock så är jag inte van vid att tillbringa 8,5 h utomhus med drygt 20 barn som vill leka och springa men börjar vänja mig. Första dagen var jag helt slut efter jobbet, orkade inte ens äta. Somnade vid 19 tiden och sov sen igenom hela natten utan problem. Har nog aldrig känt mig så utvilad som jag gjorde dagen efter det. Jag ska jobba 2 veckor till, sen stänger förskolan. Kan säga att man kommer verkligen barnen nära och dom blir en liten del utav en, saknar dom redan när jag går därifrån. Har iallafall lärt mig rutinerna ganska bra nu så dagar går bara snabbare och snabbare.

Tyvärr så fick hela min familj magsjuka denna veckan så har stannat hos mina morföräldrar hela denna veckan för att slippa undan detta. Lyckades med det som tur är. Dock så hade jag inte min dator med mig dit så har inte kunnat uppdatera er något i veckan men hoppas på att kunna kompensera de nu dom kommande dagarna.

Nu har jag ganska nyligen kommit hem efter en dag i Järpås där jag ´har firat midsommar med pappas sida av släkten, hade tyvärr ingen tur med vädret men man kan nog inte förvänta sig så mycket av Sverige precis. Roligt var det iallafall! Hoppas ni har haft en mysig midsommar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Idag vaknade jag med ögoninflammation, halsont, huvudvärk, illamående och feber. Inte riktigt så jag vill starta mitt sommarlov men fick ta de som det var helt enkelt. Jag följde med familjen till pappas jobb och passade på att bada i jacuzzin och äta godis. Helt okej ändå. Jag ska börja jobba på Måndag så hoppas verkligen att denna förkylningen lägger sig tills dess, bara att ta det lugnt och se.

Medans jag låg i sängen och mådde dåligt så passade jag på att kolla runt på lite fina sommarklänningar och tänkte då att jag lika gärna kunde dela med mig av dom till er! Hoppas ni mår bättre ön vad jag gör, kram.


Inlägget innehåller annonslänkar!!

Likes

Comments

Så många tårar idag...Var tvungen att splittras från min underbara klass. Fortsatte gråta i drygt 30 min efter att jag kommit hem. Saknar redan alla så otroligt mycket!

Dom här tre sista åren har varit upp och ner. Jag har nu i slutet haft en jobbig period och då betydde denna klassen väldigt mycket. Det gjorde så otroligt mycket att ha en klass att komma till varje dag och kunna känna sig trygg, för de gjorde jag. Jag trodde inte i 6:an att jag skulle hamna i en sådan här fantastiskt klass och jag skulle gärna vara i den i tre år till men till hösten blir det en ny klass med nya människor. Det är en utmaning i sig att lära sig att känna sig trygg i sin klass och kunna vara sig själv men vi hoppas på att nästa klass ska bli lika fantastisk som denna, men tror det kan bli svårt att slå vår 9A!

Vi har haft våra motgångar tillsammans men vi växte som grupp och idag är vi starkare än vi nånsin har vart. På tre år blev vi en familj, en familj som går igenom sina problem tillsammans men som också delar sina lyckligast minnen tillsammans. Det finns inte nog med ord för att kunna beskriva denna härliga samling människor men jag kan säga att jag kommer sakna dom alla så himla mycket och jag önskar dom alla all lycka i framtiden!

Vi fixade dessa tre tuffa år, vi klarar tre till!

Likes

Comments

Helt otrolig kväll!

Igår var då 9:ornas bal på min skola och det var en helt fantastisk kväll. Det är verkligen en kväll man aldrig glömmer. God mat, härliga vänner och bra musik. Jag blev nästan tårögd när jag kom dit och såg hur fina alla var i sina kostymer, skjortor och vackra klänningar.

Man blir så ledsen när man tänker på att man kommer behöva lämna denna underbara klassen imorgon. Vi har verkligen blivit en familj under dessa tre åren. Alla bemöter alla på ett sätt som man vill bli bemött på, som sig själv. Jag har verkligen trivts i denna klassen och jag vet att jag kommer storgråta imorgon när alla kommer säga hejdå till varandra. Men nya äventyr väntar oss, nämligen gymnasiet. Klassen kommer splittras nu men vi kommer fortfarande hålla ihop, för denna härliga grupp vill man inte lämna.

Som lovat så kommer här lite bilder från kvällen, och jag måste säga att detta kan vart den roligaste kvällen jag har varit med om!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu är det ju dags för bal, jag vet att många redan har haft sin bal men min är på onsdag alltså om 2 dagar. Helt sjukt! Jag var ute i ganska god tid med att införskaffa mig både klänning och skor men förra veckan så började jag må dåligt över mitt val av klänning så jag gjorde något ganska spontant. Jag åkte ut och köpte en ny, annan klänning. Raka motsatsen mot det jag redan hade.

Eftersom att jag går i nionde klass så är detta min första bal som jag går på. Jag har taggat för detta i månader nu och kollat på en massa inspiration på instagram. Så här har jag nu satt ihop en liten baloutfit med länkar, bra jobbat Maja. Klänningen här nedanför är faktiskt den klänningen som jag ska ha på balen.

Självklart kommer jag skriva om upplevelsen senare i veckan. Berätta gärna om du ska eller har varit på bal!


Innehåller Annonslänkar!!

Likes

Comments

Hej!

Mitt namn är Maja och jag är 16 år. Jag tänkte att jag kunde presentera mig själv här i mitt första inlägg så att du kan få lära känna mig lite bättre.

Jag är då 16 år och bor i ett väldigt litet samhälle uppe på Dal tillsammans med min familj på 6 pers. Det vill säga Mig, mina 3 mindre syskon och mina mamma och pappa. Jag tänker inte gå in på detalj om just min familj och mina vänner för om du kommer följa bloggen så kommer du få se dom en del.

Jag är otroligt intresserad i att skriva och uttrycka mig på olika sätt. När man säger så kan man tolka det på olika sätt men jag syftar mest på text och bild. Med detta så vill jag få sagt att jag gillar att både skriva och fota och tycker då att bloggvärlden kanske passar mig. Vi får se.

Mitt liv ser ut som så att jag går i skolan som alla andra tonåringar och på eftermiddagarna så sitter jag gärna framför datorn och lyssnar på musik, målar, tecknar, skriver eller umgås med kompisar. Antingen om det är via sociala medier eller om dom är närvarande men det spelar egentligen ingen roll för mina vänner är så underbara så känns som jag alltid har dom med mig. Kommer säkert få med dom i ett par inlägg här så småningom.

Till hösten så börjar jag gymnasiet så just det senaste har det varit ganska stressigt med skola men nu börjar det verkligen närma sig sommarlov, 9 dagar för att vara exakt. Jag har inte så många planer inför sommaren än men jag ska iallafall jobba dom första 3 veckorna på en förskola, något som jag är riktigt spänd på. Jag kommer jobba heltid så kommer inte ha jättemycket lov dom första veckorna men efter det så ska jag iväg på en veckas semester med min familj och släkt. Vi ska hyra stugor vid kusten och det ska bli jättemysigt. Jag ska även försöka få med min pojkvän till Göteborg för att hälsa på mina mostrar som bor där. Ska försöka hitta på något kul.

Likes

Comments