Maja Persson
Maja Persson
Maja Persson
View tracker

I eftermiddags när jag kom hem från skolan var moster, Selma och Malte här. Så mysigt! Vi har fikat på semlor, pratat, lekt och strax ska vi äta kvällsmat. Börjar faktiskt bli lite hungrig nu så det ska bli gott!

Likes

Comments

View tracker

Då jag fortfarnade sitter i skolan och inte har några bilder att bjuda er på denna sega fredagseftermiddag så tänkte jag dela med mig utav mina tre favoritlåtar för tillfället. Musik är ju så bra i alla lägen, speciellt när man sitter på en seg lektion och halvpluggar. Då kan man drömma sig bort lite granna, men bara lite;)

Sitter på sista lektionen för idag då idrotten är inställd, så jag kommer hem vid halv tre istället för vid halv fyra. Vilket är superskönt! Vi har eget arbete nu och jag är klar med de vi ska göra så då är det fritt, vilket superbra tillfälle att kunna uppdatera er då. Så har ni inget att göra just nu så tycker jag att ni ska lyssna på mina tre favoriter, antagligen har ni redan hört dem och har en uppfattning om dem. Men ändå! Som sagt, lite musik skadar aldrig.

Likes

Comments

View tracker

Nu när jag kom hem från skolan för en liten sund sedan och öppnade dörren in till mitt rum så var det fullt med ballonger överallt och paketsnören. Nova hade alltså dekorerat hela mitt rum för att våran yoga challenge video hade fått över 1000 visningar. Hur gulligt är inte det? Ibland har jag nog världens bästa lillasystrar.

Dagen i skolan idag var bra och jag har faktiskt fått mycket gjort tycker jag. Det ända sega är att jag var i skolan i fem timmar och har endast hunnit med tre lektioner. Vilket då betyder att lektionerna är väldigt långa. Ibland är det bra men som idag kunde det lätt bli lite segt. Men som nästa vecka när vi skriver prov är det ju jättebra!

Likes

Comments

Cyklade till skolan en och en halv timme tidigare idag än vad jag egentligen hade behövt, eftersom att jag lovade att komma hit och plugga med Lucas. Så nu sitter jag i skolan, har egentligen inte jättemycket att plugga på men jag får träffa Lucas i alla fall och det är det helt värt. I morse laddades det även upp en ny video på min kanal, det är en helgvlogg från i förra helgen när jag var på fotbollscup. Så om ni skulle vilja kolla in den skulle det göra mig jätteglad.

Nu ska jag dock försöka att plugga lite i alla fall.

Likes

Comments

Flätor, hur snyggt och skönt ät inte det egentligen?! Det bästa som finns typ. Gjorde dessa flätor A på mig själv nyss och ska alldeles strax byta om för att gå bort mot gymnastiken. Ska bli så roligt! Trots att jag är slut i huvudet när jag kommer hem så ger barnen mig så mycket energi under tiden och det är riktigt roligt. Sen ikväll ska jag sätta mig och redigera videon som kommer upp imorgon och kanske träna lite. Eller så tar jag vilodag idag, har faktiskt tränat lite både måndag och tisdag. Vi får helt enkelt se vad jag känner för när jag kommer hem. Blir kanske en liten runda till utegymmet.

Men nu får jag dock skynda mig lite.

Likes

Comments

Instagram@majapersssn

YouTube
majapersson