God morgon på er! Torsdag idag och veckans första sovmorgon då vi gör och ha gjort nationella i svenska morgnarna denna veckan, men inte idag. Vilket är väldigt skönt! Så då blir det mysfrukost i soffan framför Youtube vilket alltid är mysigt. Nu ska jag dock äta klart min frukost innan teet kallnar helt och hållet, kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er! hur är det med er idag? Med mig är det super, har lite ont i magen men annars är det bara bra! Har en del plugg att göra sen idag men det känns ändå som att jag har det under kontroll, vilket är väldigt skönt! Sedan kommer Lucas hit en runda ikväll också vilket alltid är roligt och skönt. Önskar verkligen att vi hade kunnat ses mer i vardagen men det är väl sådant man lär sig att stå ut med, får ju träffa honom på helgerna och ibland i veckorna så jag ska väl inte klaga egentligen.

Nu ska jag äta och sedan plugga, trevlig tisdag på er!

Likes

Comments

Tre bilder från dagens gymnastikuppvisning som även var avslutningen på årets gymnastikträning. Det var jätteroligt och alla var superduktiga, är impad över mina små gymnaster som skötte det så bra! Men det är med lite sorg i hjärtat också, det är ju så roligt att få träffa dessa små människor en gång i veckan och få fylla på sitt hjärta med en massa energi och barnslighet. Så jag längtar lite tills dess att nästa termin börjar igen i augusti.

Just nu sitter jag och tränar på mitt svenska nationella tal som jag ska hålla imorgon bitti och det har faktiskt gått bra, eller tills den stunden då jag somnade gick det bra i alla fall. Var tydligen mer trött än vad jag trodde så jag lyckades somna under tiden jag pluggade, men det är sådant som händer. Ska sätta mig en sund till med det strax men känner att det börjar sätta sig nu faktiskt. Får hålla alla tummar för att jag kommer ihåg det till imorgon.

Likes

Comments

Godförmiddag älsklingar! Allt bra med er? Med mig är det toppen, vaknade upp bredvid min favorit och har precis ätit frukost tillsammans med hans familj och ligger just nu och slappar. Planen för idag är lite plugg och gymnastikuppvisning. Det ska bli jätteroligt samtidigt som det är tråkigt och konstigt att gymnastiken redan är slut. Detta året har gått så fort, nästan för fort! Men som sagt är det roligt att få se dem när de visar upp för sina föräldrar vad de kan också!

Likes

Comments

Min outfit som jag bar på påskafton hemma hos farmor förra helgen!

Mitt alldeles nyklippta och färgade hår! Så nöjd!!

En outfit bild till, tror jag hade detta i tisdags när skolan började igen.

Tre bilder från min gångna vecka och det är sjukt hur fort den har gått. Nedräkningen till sommarlovet har officiellt börjat nu! Tror typ det är 22 - 23 skoldagar kvar och det är jättekonstigt. Men med helger och helgdagar så blir det ju lite till. Men det ska bli så skönt också hoppas jag på lite extra värme innan dess så man kan njuta lite de sista veckorna i skolan också! Idag är det lördag igen, vilken betyder jobb. Men vädret ser ut att bli ganska fint idag och då är det inga större problem att jobba, för det är oftast mer folk då.

Hoppas att ni får en fin lördag, så hörs vi sen igen. Kram!

Likes

Comments

Mina senaste videos
majapersson