Allmänt, Om mig

Såhär avslutade jag min dag igår med pommes och serier i sängen. Hade gärna gjort det idag också faktiskt, jag älskar pommes! Dock gör jag inte det utan jag avslutar min måndag som började så bra med en trasig telefon. Jag bestämde mig för att gå ut och gå en runda i eftermiddags och tror ni inte att världens idiotskur kommer precis då. Blev så blöt att det såg ut som att jag hade duschat med kläderna på. Nu tar mobilen knappast laddning och den tror att hörlurarna sitter i hela tiden vilket leder till att ljudet inte funkar...

Nu ska jag försöka att inte tänka på det, kolla lite youtube och sedan gå och lägga mig. Det gör mig så irriterad bara.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Om mig

Godmorgon hjärtan! Måndag idag och många av er har nog eller börjar nog skolan idag, eller är jag helt ute och cyklar? Jag börjar skolan på torsdag men det känns som att det är många som redan har börjat, man aja det var inte det detta inlägg skulle handla om. Utan det ska handla om alla bra fördelar med att det är måndag idag och min favoritdag! För jag vet att det är många som inte gillar måndagar, speciellt nu när skola och jobb har dragit igång igen efter ledighet och semester, men måndagar är jättebra för alla er som inte klurat ut det ännu. Så här kommer en lista med fem punkter för varför måndagar är de bästa dagarna i veckan.

1. Det är en nystart. Jag gillar att se varje måndag som en ny start på något bra, om helgen varit dålig eller man har haft söndagsångest så är det bra att försöka omvandla de tankarna till positivitet och tänka att måndagen är en ny dag, början på en ny vecka som bara kan bli bättre än den förra, än så länge så har inget dåligt hänt denna veckan!

2. Du får träffa alla härliga klasskamrater och jobbkompisar igen. Jag är en sådan person som väldigt sällan träffar mina klasskompisar och andra kompisar på helgerna, gillar att umgås med familjen och Lucas då. Så därför tycker jag att det är så roligt att få komma tillbaka till skolan på måndagar och träffa alla igen och bara ha det sjukt roligt ihop!

3. Man kan unna sig något. Eftersom att måndagar är väldigt ångestfulla för många så kan man göra måndagen till den nya lördagen, unna dig något gott. Köp med en godispåse hem efter skolan och kolla på serier eller internet shoppa lite. Genom att försöka göra måndagen mer positiv med småknep så kommer du snart också att älska måndagar.

4. Det är en ny chans att börja träna. Denna punkten hänger ihop med punkt ett ganska mycket men jag är en sådan person som har lite lätt för att falla ur rutiner på helgen och då inte tränar. Inte för att jag tränar mycket men jag försöker att vara ute och gå ganska ofta och blandar ibland in lite styrka. Men på helgerna tappar jag ofta det vilket gör mig ännu mer motiverad att komma igång med träningen igen på måndagarna.

5. Har du en produktiv måndag blir resten av veckan också produktiv. Jag upplever det själv som att om jag är produktiv på måndagen så blir resten av veckan generellt mer produktiv. Skulle måndagen inte bli särskilt produktiv och bra kan man alltid starta om igen på tisdagen ;)

Likes

Comments

Allmänt

Igår kväll var jag på årets och faktiskt veckans andra kräftskiva. Jag älskar räkor och kräftor så för min del gör det ingenting, tycker bara att det är trevligt och gott! Denna gången var det med mamma och hela familjen där och två andra familjer så vi var nog än 15 personer, superroligt! Vi åt kräftor och räkor och jag åt så mycket så att jag nog kommer lukta kräftspad i flera dagar, haha. Mamma hade bakat brownies med dumle också drack vi mojitos. En mycket trevlig kväll med roligt folk helt enkelt.

Idag har verkligen bara varit en slappedag, Lucas och jag gick upp runt halv tolv tiden för att äta frukost och sedan dess har vi slappat i soffa. Vilket man får göra när det regnar ute. Jag hoppas att ni alla har en bra söndag och om inte annat i alla fall får en bra söndag, puss & kram!

Likes

Comments

Allmänt, Om mig

Nu har jag nästan precis kommit hem efter en väldigt skön men varm promenad i skogen. Älskar verkligen att gå i skogen och vi har en runda här hemma som är nästan 5km blandat med skog och asfalt, så underbart! Dessutom så sken solen hela tiden och det blev under perioder väldigt varmt och skönt! Att gå så är något av det bästa jag vet. I lurarna hade jag första avsnittet av den nya podden "Livet på läktaren" av Maja Nilsson & Sanna Dahlström och jag älskar den! Absolut en av mina nya favoritpoddar. Den känns så ärlig och härlig på något vis.

Nu ska jag äta lunch och sedan hoppa in i duschen, puss på er!

Likes

Comments

Allmänt, Om mig

Godmorgon hjärtan! Hur är läget med er idag? Med mig är det bra, gick och la mig tidigt igår kväll eftersom att jag fick jätteont i min mage, får det i perioder tyvärr. Men jag vaknade utvilad idag ganska tidigt och hoppade in i duschen nästan direkt. Så skönt att starta dagen med en varm dusch, älskar det! Eller jag älskar att duscha när som helst på dagen eftersom att jag älskar att duscha och bada, haha. Alldeles strax ska jag gå ner och äta frukost och sedan runt lunch kommer farmor och hämtar mig så ska vi åka och fika och senare i eftermiddag ska jag med mamma ner till Helsingborg. Alltså har jag en fullspäckad dag framför mig, men det är bara roligt.

Nu blir det frukost. Hoppas att ni får en fin dag! Puss

Likes

Comments