Maja Persson

Mina sex senaste Instagram bilder och om ni inte redan följer mig där så får ni jättegärna börja göra det, @majapersssn heter jag där om ni är sugna på att kika in.

God morgon på er! Idag blåser det ute något extremt, nästan så att man tror att taket ska blåsa iväg. Började blåsa riktigt mycket igår kväll och har sedan blåst sedan dess. Vilket medför att jag ligger kvar i sängen och slappar. Men jag har ätit frukost och ska strax gå och borsta tänderna och göra mig iordning. Funderar på att kanske våga mig ut i blåsten och in till byn för att köpa ett par nya örhängen då jag har tappat ett. Men vi får se, annars kanske pappa skjutsar in mig i eftermiddag när han har slutat jobba

Nu ska jag kika in lite andra bloggar och sedan gå och göra mig iordning. Kram!.

Likes

Comments

Godmorgon mina älsklingar! Allt bra med er denna regniga måndag? Själv har jag precis ätit frukost och sitter nu och kollar lite youtube. Ska göra mig iordning om en liten stund, ska bli så skönt att sminka mig idag. Gjorde aldrig det igår. Anledningen till att jag ska sminka mig är för att runt lunch ska vi åka ner till Hässleholm för att äta kinamat. Så gott!

Likes

Comments

Idag har jag typ haft världens mysigaste dag. Vaknade bredvid min favorit i morse och sedan låg vi och drog oss och gick nog inte upp från sängen förrns vid 12 tiden. Hur skönt liksom?! Han cyklade hem vid två tiden och sedan dess har jag bara slappat. Bestämde mig dock för att bädda om min säng, till detta nya superfina påslakanet som är från IKEA. Supernöjd med det! Ska även fortsätta att plocka undan på mitt rum och sedan hoppa in i duschen och sätta ansiktsmask och helt enkelt bara ha det väldig chill. Precis som en söndag ska vara.

Likes

Comments

Direkt efter jobbet idag åkte jag och mamma till Fröjd i Osby för att äta lite lunch. Åt deras caesarsallad och Gud så god den var. Kollade även runt lite bland sakerna där men det blev inget handlat. Nu är jag dock hemma igen, väldigt mött och trött och tänkte därför lägga mig i soffan en stund och kolla lite youtube. Hoppas att ni får en fin lördagseftermiddag.

Likes

Comments

Hoppas att ni alla har en fin fredag än så länge. Själv är jag i skolan just nu och har lov om några timmar. Så därför tänkte jag passa på att berätta för er om några saker som jag är tacksam över. Jag är tacksam över...

1. Min familj. Fast att den har ändrats väldigt mycket det senaste året är jag väldigt tacksam över min familj som alltid finns där och stöttar mig i alla mina beslut. Hur galna de än kan låta vara! Och hur jobbigt den kan vara att ha två yngre systrar så är jag oerhört tacksam över att jag har dem i mitt liv. På de allra gråaste dagarna lyser de upp min omgivning

2. Att jag valde att läsa samhällsprogrammet, trots att jag inte kände någon där. För under detta första året än så länge har jag fått träffa helt underbara personer som har kommit att bli riktigt bra vänner. Jag är stolt över mig själv för att jag gjorde det och tacksam över mina nya vänner som jag nu har träffat.

3. Min pojkvän, tänk vad lite jag faktiskt hade gjort eller ens vågat göra om jag inte hade haft dig i mitt liv och att du har varit i mitt liv under dessa jobbiga månader med mina föräldrars skilsmässa, min farfars död och allt annat som har hänt gör mig väldigt tacksam. Att ha någon där som man alltid vet kommer finnas vid ens sida är underbart!

4. Mitt jobb. Även fast att det kan vara jobbigt att gå upp klockan sju varenda lördagsmorgon eller att jobba mer än halva sommarlovet när alla andra är lediga så är jag väldigt tacksam över mitt jobb. Alla personer jag får träffa, hur mycket jag har utvecklats som person och så klart pengarna så att jag kan köpa det jag vill även fast att det är dyrt. Det är jag också tacksam över.

5. Mitt intresse i att uttrycka mig i text och bild. Jag är väldigt glad och tacksam över min kamera och min dator och att jag redan i ung ålder uppfattade tycke för att fotografera och skriva, men även rita. Att få uttrycka sig på alla sätt och vis. För det är då jag mår som allra bäst, med kameran runt halsen eller skrivande om vad jag vill på datorn.

Likes

Comments

Instagram@majapersssn

YouTube
majapersson