Header

Om mig

Godmorgon på er! Måndag idag igen, vi kickar igång en ny vecka och lämnar en jobbig helg bakom oss. Sista veckan innan lovet vilket känns så skönt! Nedräkning nu och sedan ska jag bara koppla av. Vet att bloggningen varit usel de senaste dagarna men som sagt har det varit en jobbig helg och jag har inte känt mig helt hundra. Men idag tar vi nya tag och gör något bra av sista veckan innan uppladdningen. Hoppas att ni får en bra måndag, kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Nu har jag precis landat i soffan hemma hos pappa, så skönt! Började dagen med samhällsprov och jag ska inte säga att det är de proven som jag tycker om att skriva allra mest i hela världen, Hahah. Men det känns bra i magen så jag håller tummarna för det! Efter provet så har resten av dagen flutit på bra. Strax ska jag göra lite mellanmål, chilla och se ett avsnitt av Grey’s Anatomy, som jag har längtat! Sedan är det även dags för gymnastik igen, vilket alltid är skoj och väl hemma ska jag duscha och fixa lite inför imorgon. Så det känns som en bra dag idag och dessutom ska jag inte plugga något idag, lycka!

Likes

Comments

Om mig

Godmorgon på er! Nu är jag alldeles strax påväg bort till simhallen då vår idrottslektion ska vara där idag. Det blir säkert bra också piggnar man till ordentligt! Idag börjar även en ny kurs och det är filosofi. Någon som har några erfarenheter om det? Jag har verkligen ingen aning och just därför ska det bli väldigt roligt att börja.

Hoppas att ni alla får en bra och fin onsdag! Kram

Likes

Comments

Om mig

Utvecklingssamtalet idag gick väldigt bra och jag känner att jag är på ett väldigt bra ställe i livet på många plan vilket alltid är skönt! Både skolmässigt och privat så känns det bra just nu och jag hoppas verkligen att det håller i sig. I perioder så går ju livet upp och ner och ibland är det bra på vissa plan och sämre på andra. Men just nu känns det som att jag har hittat en härlig balans på det hela då jag inte känner mig stressad över särskilt mycket. Jag hoppas att ni alla har haft en bra måndag och laddar upp för en ännu bättre tisdag. Kram och godnatt!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Måndag igen och ny vecka. Hur är det med er idag? Med mig är det bra, sitter och äter frukost just nu och sedan har jag en stund till på mig att göra mig iordning innan jag ska cykla till skolan. Så idag tänkte jag dela med mig av mina planer den kommande veckan.

Måndag: Skola som vanligt och troligtvis en del plugg i eftermiddag. Har även utvecklingssamtal, men jag tror att det ska gå bra och så ska jag förhoppningsvis hinna göra lite på farmors present också.

Tisdag: Skola, gymnastik på kvällen och plugg. Så en helt vanlig tisdag i Maja Perssons liv helt enkelt.

Onsdag: Vi får en ny lektion tillagd på onsdag så från och med nu blir det 8-16 på onsdagar. Förhoppningsvis blir det inga större problem då det blir den enda dagen jag slutar så sent. Sen har jag faktiskt inga mer planer den dagen förutom plugg då det är prov på torsdag.

Torsdag: Börjar skolan tidigare för att skriva prov men slutar redan 13.30. så det är lugnt! Gymnastik på kvällen och förhoppningsvis även egen träning.

Fredag: Skola som vanligt på förmiddagen, slutar vid lunch för att gå på begravning och på kvällen ska jag förhoppningsvis träffa Lucas.

Lördag: Jobb mellan 9-13 och sedan plugg, fix inför farmors 80-års fest nästa helg, träning och lördagsmys.

Söndag: Kommer troligtvis bestå av sovmorgon och sedan plugg hela dagen. En bra uppladdning inför sista veckan i skolan innan höstlovet.

Likes

Comments

Instagram - @majapersssn @majapersssn