Maja Persson
Maja Persson
Maja Persson

God morgon alla fina där ute, i dag började jag morgonen med att göra bananpannkakor, en tomat och skinkmacka och en kopp te. Kan det bli mycketbättre egentligen? Jag tror knappast det. När jag har skrivit klart här ska jag gå och göra mig iordning och sedan sätta mig och skriva lite till på histroian. Och runt halv tio tiden ska jag cykla bort till simhallen. Idag har vi nämligen friluftsdag som det så fint heter, jag ska i alla fall vara i simhallen på förmiddagen och sedan ska jag vara i idrottshallen och testa på Ryu Sun Ruy (tror det stavas så, haha). Jag tror att det kommer bli ganska roligt, skönt i alla fall att inte behöva gå som vanligt i skolan. Sista dagen imorgon och sedan är det höstlov. Så skönt det ska bli att få vara ledig lite!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En liten höstig outfit som jag klippte ihop lite snabbt, dessutom tänkte jag även dela med mig av min video där jag visar fyra outfits som jag trycker funkar väldigt bra i skolan.

Hur har eran dag varit idag? Min den har varit bra, men det har varit en del att göra idag också. Men det är roligt. Dessutom gick gymnastiken bra också och vi kom fram till att det bara är fem ånger kvar på gymnastiken innan vi har juluppehåll. Det är lite tråkigt faktiskt! Nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen, sätta hårinpackning och ansiktsmask och sedan ska jag fortsätta att skriva min min historia inlämning.

Likes

Comments

Idag gick jag loss med flätade knutar på huvudet och jag tycker faktiskt att det blev riktigt bra, fast att mitt hår inte är jättelångt. De som jag har sett göra detta innan flätar bara allt sitt hår när de har satt upp det i en tofs. Men jag delade mitt i två flätor så fick jag också flätade knutar.

Om ni vill så kan jag kanske göra en video på hur jag gör dem? Ska fundera på det så kanske jag kan filma en sådan video i helgen. Men nu ska jag strax cykla till skolan, hoppas att ni får en bra dag. Fast att det är väldigt kallt ute idag.

Likes

Comments

Nu ikväll när jag var ute och gick så invigde jag mina nya träningstights som är från North Bend och de är lite fodrade. Eftersom att det bara var tre grader ute när jag gick så tänkte jag att det var smart men det var ganska kallt ändå innan jag hade fått upp värmen.

När jag kom hem en tomme senare så hade pappa förberett maten så att vi kunde äta direkt. Sedan dess har jag suttit med lite läxor och nu börjar jag känna mig köar för idag. Vilket betyder att jag strax ska gå och lägga mig. Ska bli så skönt!

Likes

Comments

Riktigt så här glad och pigg kan jag väl inte säga att jag är just nu. Efter en väldigt krävande dag i skolan har jag nu varit hemma i en timme men jag är så trött. Men allt som jag var så nervös inför i morse gick bra. Min spanska redovisning gick bra fast att jag var så nervös, svenska talet gick bra fast att jag var så nervös inför det också och naturkunskapsprovet kändes bra. Jag svarade på allt och det kändes bra. Dock är jag helt slut i huvudet nu. Så jag funderar på att gå ut en runda och lyssna på en podd innan jag ska sätta mig med lite matte.

Likes

Comments

  • Niornas dag

    "Idag har vi haft niornas dag som jag har pratat om innan och jag var Elsa. Var det någon utav er so…"

  • Ellen 15 år

    "Hej, söndag idag vilket betyder plugg och kalas. Även igår var jag på kalas men då var det för min …"

  • Tantvarning?

    "Vilken lång dag det har varit. Var i skolan och gick direkt till frisören efter det, vid sex varjag…"

Instagram @majapersssn

YouTube
Maja Persson