Maja Persson
Maja Persson
Maja Persson
View tracker

Hur är det med er idag? Med mig är det bra, hade lite ont i magen innan men det har släppt nu faktiskt. Om en liten stund ska jag gå bort till gymnastiken. Tyvärr är det julavslutning idag så jag kommer inte att träffa mina små gymnaster på några veckor nu. Så tråkigt! Det är så roligt att träffa dem och skoja med dem varje vecka, ska bli tråkigt att inte träffa dem varje vecka.

Vad ska ni göra ikväll? När jag kommer hem från gymnastiken ska jag plugga och redigera en video. Den som kommer upp imorgon eftermiddag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag flätor, hur gulligt ser inte det ut? Jag älskar att ha mitt hår flätat, tycker att det är så mysigt! Tyvärr så sticker det ut lite på sina ställen men det är egentligen inte hela världen.

Likes

Comments

View tracker

Nu ikväll så har jag och mamma slagit in några julklappar och fikat på lussebullar och chokladmjölk. Supergott och mysigt! Blev faktiskt nöjd med hur paketen blev också, dock har jag några till hemma hos pappa som jag ska slå in också, men det gör jag en annan dag tillsammans med pappa.

Nu ikväll ska jag plocka undan lite på mitt rum medan jag kollar på Youtube så att jag kan filma en room tour hemma hos mamma imorgon bitti. Det ska bli riktigt roligt!

Likes

Comments

Hej på er! Har ni sett min nya video som kom upp för en timme sedan? I den testar jag i alla fall olika sorters julgodis och det var riktigt roligt. Så har ni inte sett den tycker jag verkligen att ni ska göra det.

Om en liten stund ska pappa, Nova och jag åka in till byn och handla julklapp till mamma, ska bli så mysigt! Sedan ikväll ska jag bara plugga och slappa ikväll.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Allt bra? Med mig är det helt ok, hade jättesvårt att somna igårkväll pågrund av hosta och vaknade på grund av hostan igen. Var alldeles hes när jag vaknade och hade ont i öronen också. Men det känns lite bättre nu efter att jag har druckit en stor kopp te och två mackor. Gott i magen faktiskt.

Nu ska jag göra mig iordning och sedan går ull skolan, hoppas att ni får en fin dag alla söta.

Likes

Comments

Instagram@majapersssn

YouTube
Maja Persson