Header
View tracker

Måndagmorgon, en ny vecka, massor av saker att se fram emot! Dagens planer är att backträna med Juventus och sedan gymma, men nu - frukost. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag firar vi Jensan (10 år) och min syster Sara (20 år), men eftersom Sara är i Kungsbacka förmodligen fruktansvärt bakis blev det endast morgonfirande för Jennifer. 21 pers kommer hit sedan för att fira båda två samtidigt, så egentligen borde jag hjälpa till att städa ännu mer än att sitta här. 

Likes

Comments

View tracker

Spenderade min lördag kväll hemma i Åsa, där min pappa bor med sin sambo, blev mello-mys och alfapet. Kan vi bara ta en stund och uppskatta Frans, kär, kär, kär.

Likes

Comments

Blev väckt klockan 7 i morse av en exalterad syster som fyller 20 år imorgon och ska ha middag ikväll. Hon ville diskutera sitt klädval inför ikväll, klockan sju, hallå eller, låt mig sova. Efter det var det omöjligt dock att få mer sömn så låg och pillade på mobilen, nu är jag dock uppe och redo att jobba. Bokade lite spontant ett till jobb pass igår, fyra timmar bara dock, så det är launa.

Likes

Comments

Han är ju utan tvekan fin, goals!! Hittade hans konto på instagram igår och kunde inte sluta kolla på bilderna. Blev nästan förtrollad utav utseendet och imponerad av hans mod att gå emot de starka åsikterna om att killar inte ska sminka sig. Man får göra vad man vill, en åsikt jag alltid kommer hålla fast vid i de flesta situationerna. 

Likes

Comments

Det här blir ingen rolig dag för mig, jobb i fem timmar, så slutar inte förrän klockan 10. Inte så roligt men what to do. Först och främst är det en skoldag som ska passera, har ett tidsinställt påväg upp så bloggen inte ekar tom. :)

Likes

Comments

Först av allt ska man veta att jag inte kan dansa, då menar jag att min kroppskontroll är lika med noll. Men ändå spelade jag Just Dance Now på Apple tv:n i tre timmar, struntade till och med i gymmet för att göra detta. Blev ju galet konditionspass, men skoj rekommenderas om man vill röra på sig med inte orkar lämna huset ;)

Likes

Comments

Ett tag somnade jag halv tio, nu halv ett.. Min kropp föredrar att ha många timmars nattsömn får jag klart för mig nu. Är så trött just nu, kommer inte piggna till förrän tio, halv elva också så får gå på autopilot fram till dess!

Likes

Comments

Förmodligen har har stått och lekt med grannen bredvid och på något sätt lyckas slå i läppen??  Tur att det inte blev sår längre upp så det skulle hindra oss från att sätta på tränset. 

Hur som, idag var han motsatsen från måndags: alltså jätte fin! Mycket övergångar, serpentiner och volter ingick i vårat korta 30 minuters pass. Fick klamra mig fast för glatta livet för Juventus tyckte det var roligast att ha högsta växeln i :)) 

Likes

Comments

Försöker bryta en dålig vana jag har att inte gå till skolan varje dag, så även fast det tar emot som satan idag är jag snart på bussen till den första lektionen. Kan få sådan grov ångest när jag vaknar att allt bara blockeras, så då ligger jag oftast kvar hela dagen. Men nu har jag fått skäll från mamma, haha, så det är bara att gå upp hur mycket än kroppen protesterar.

Det är hur som en ganska rolig dag framför mig, få lektioner, stallet och sedan, övningsköra! Fullspäckat med andra ord.  Vi får se om jag hinner gymma ikväll också, men har ju så mycket plugg...

Likes

Comments