Hittade dessa två snyggingar på nelly.com. De har 25% ikväll på sitt egna märke NLY Trend, så jag passade på! Blev helt kär i särskilt den blåa klänningen. Hoppas verkligen att de passar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår hade jag världens mysigaste onsdagskväll tillsammans med mina bästa vänner Ida och Amanda. Ida kom med idén att vi skulle sätta oss och äta på en klippa. Självklart nappade vi på det, och en liten stund senare satt vi på klipporna i Kollevik.

Idag har jag varit i skolan från åtta till tre. Efter det cyklade jag hem och poppade popcorn, vilket är mitt största beroende. Ääälskar det och har gjort det så länge jag kan minnas. Min eftermiddag har annars bestått av endast deg. Har mest bara tittat på Youtube och läst bloggar. Ikväll tänkte jag tro det eller ej både träna och plugga. Vi får se hur det blir med det.

Likes

Comments

kappa - ​bikbok (här) / t-shirt - bikbok / jeans - weekday / sneakers - ​adidas stan smith (här) / solglasögon - bikbok

Likes

Comments

Hej och välkomna till mig och min blogg! Mig som i Maja Thörnqvist, 16 år (17 i höst) från den sydsvenska staden Karlshamn. Precis som 90% av de som bor i Karlshamn säger så är det en liten skitstad som är okänd för många. Här har jag i alla fall bott hela mitt liv, och jag trivs faktiskt bra. Förut bodde jag i ett bostadsområde precis intill stan, men förra våren flyttade jag och min familj till ett hus vid havet. I början trivdes jag inte alls, men nu älskar jag det. Särskilt nu under sommarmånaderna är det helt underbart.

Jag går i ettan på gymnasiet, på Ekonomiprogrammet. Till tvåan har jag valt inriktningen ekonomi, vilket jag tror kommer bli superbra. Eller det kanske är att ta i, men det är garanterat rätt inriktning för mig.

På fritiden dansar jag (är även instruktör för mysiga åttaåringar) och umgås med mina vänner. Händer även att det blir en tur till stan ganska ofta, för shopping, fika eller annat mys. Plugg är väl något som jag borde bli bättre på om jag får säga det själv. Kör gärna den klassiska "nästa termin ska jag satsa på skolan", men det har aldrig riktigt blivit av. Hehe.

I min blogg kommer ni troligtvis mest få läsa om mig och min vardag, vilket jag hoppas att ni kan stå ut med. Kommer nog även en liten släng av mode då och då, eftersom det är ett ganska stort intresse. Dock skulle jag inte säga att jag är särskilt bra på det, men jag lär mig! Förhoppningsvis uppdateras det här några gånger i veckan, kanske till och med dagligen. Vi får hoppas att jag lyckas hålla det.

Kramisar!


Likes

Comments

Instagram@majapaulina