​Hej allesammans, förlåt att vi inte har uppdaterat på väldigt länge men det har varit mycket med skolan och annat som ni säkert förstår!!Men nu är vi tillbaka och vi ska försöka vara så aktiva vi kan på bloggen!! Här är några bilder från någon vecka sedan då vi var ute och fotade i vår vädret.                                                   Hoppas ni gillar dem så ses ses vi snart igen!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Maja-LOV. har längtat så länge till sportlovet. Vanligt vis så brukar jag fylla år på sportlovet men i år när det skottår så ändras allt. Jag har dock tråkigt att inte Klara är hemma. Men man får göra det så bra som möjligt.

Likes

Comments

​Klara-Igår kväll kom jag fram till Vemdalen efter 4 timmar i bil och stopp på max,idag vaknade vi tidigt för en dag ute i skidbacken,vi åkte ungefär från öppning till stängning.vi åkte hem trötta från berget mot stugan då vi chillade lite och åt fika bla (donuts). Sedan var det dags för längdskidåkning, vi barn skörde 5 km medans min pappa körde 10 km och ändå varvade han oss!!När vi kom hem lagade vi mat och nu sitter jag här och skriver men snart är det efterätt så .. ,förresten imorn ska jag testa på snowboard jag har testat lite förrut men det har inte gått så bra så wish me good luck,ha en fortsatt mysig kväll.

Likes

Comments

Idag var det en seg början på dagen men sedan så tog vi en långpromenad. Vi köpte godis till mello i kväll. 

Likes

Comments

​klara- ja må och leva ja må och leva ja må och leva ja må och leva ut ihundrade år jag visst ska du leva ja viisst.......Grattis Grattis idag fyller Maja 13  år.vi har känt varandra sen vi bara var 3år gamla. nu grattar alla maja!!!!love you<3

Likes

Comments

​Idag är det söndag och Maja har ont i halsen och är förkyld efter gårdagen, så hon ska inte gå på vår träning men det hindrar inte Klara att gå. Sedan ska vi väll bara ta det lugnt och göra oss iordning för måndagen! 

Likes

Comments

​Bra mat vi äter på en lördag, hehehe.........

Likes

Comments

Idag är det lördag och vi ska inte göra någonting speciellt, vi ska bara ta det lugnt. Maja ska på pyjamasparty men det är senare ikväll annars så ska vi bara ta det lugnt.

Likes

Comments

Hej och välkomna till Klara och majas blogg. Vi är två tretton åringar som älskar mode och hår. Vi hoppas ni kommer gilla våran blogg.  Ha en fortsatt bra dag önskar vi dig!

Likes

Comments