Halllooo!
Idag så började jag skolan 08.30 och slutande vid elva, så jag och Ellen passade på att dra till gymmet efter skolan. Sen åkte jag och Ellen hem till mig och tog det bara lugnt.
Och nu ikväll har jag även bokat resa till Rhodos (Yeayy). Sjukt taggad! 28 juni till 5 juli bär det av till Rhodos stränder och bargator. Det blir jag, Emma Carratu och Ellen Svensson som åker och det ska bli så sjukt kul. Vi hoppas på att lite fler kompisar bokar runt samma datum. Så man kan vara flera gäng.
Vi fick resan för ett bra pris också: 5259kr betalar vi för flyg (både dit och hem) och hotell. Tips är att inte boka på typ Apollo eller liknande sidor då dem tar lite extra betalt för att åka med just dem. Vi bokade på Norwegians egna sida, flyg+hotell.

Det var allt jag hade och säga! Under har jag en baddräkt och en bikini jag planerar att köpa.WANTIES till sommaren

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå hallå!
Så skönt att tisdagen är avklarad! Tisdagar är den dagen som är tråkigast i skolan och går alltid lika sakta.
Idag var jag verkligen helt slut när jag kom hem ifrån skolan och jag somnade nästa direkt i soffan när jag kom hem.
Nu tänkte jag gå ut och gå med Buster och få lite luft och sen blir det nog att kolla på lite friends och bara ta det lugnt!

Likes

Comments

Hallååå!
Jaha efter några månader av vila så har jag beslutat mig för att försöka att blogga igen, starkare än någonsin, här tänker ni "ge upp". Ahah nej det hopps jag att ni inte gör (men om ni gör det, jag förstår). jag ska försöka bli bättre på att försöka skriva oftare, lovar!
Men i alla fall så har idag varit en helt vanlig dag! skolan.. som bestod av matte och spanska (hata). Sen åkte jag ner på stan och åt lite mat och fixade lite ärenden. Sen åkte jag på min bandy träning och nu tänkte jag hoppa in i duschen efter träningen och sedan gå och lägga mig så jag kan orka mig upp till den underbara spanskan imorgon! Inte roligare än så har min dag varit!
Juste fick även hem kläder jag beställt hem från NA-KD (på bilderna), väldigt nöjd faktiskt då jag gjorde mig ett riktigt kap! Det var nämligen rea (älskar rea) fick både kjolen och toppen för 350kr, skulle kostat 1200kr tillsammans!
Det var allt för mig, godnatt!!

Likes

Comments

Hejhej!
Jag är sjukt dålig på att uppdatera bloggen och måste bättra mig. Jag vet bara inte riktigt vad jag ska skriva för vet inte vad som kan vara kul att läsa eller se.
Jag tänkte i alla fall i det här inlägget berätta hur det går med World of shape. Jag tycker faktiskt att det har gått bra, jag har gjort det i en vecka nu och jag har inte varit överdrivet sötsugen eller hungrig. Jag har bestämt mig för att jag får fuska tre gånger. Vet inte om det kommer bli bra men testar det dem här 4veckorna och om jag känner att det inte funkar för mig så får jag ta bort fusket till nästa fyra veckor.
Jag kan skriva mer om world of shape i ett annat inlägg och berätta bättre om det och visa lite bilder på hur jag äter osv.
Ska gå in på lite bloggar och kolla om vad man kan skriva om nu så lovar jag att uppdatera bättre framöver. Ni får även hjälpa mig med förslag.
bye bye

Likes

Comments

21års fest

En bild på min otroligt dåliga godis smak, barngodis (positivt för mig, ingen vill smaka, mer till mig)
you will be missed

Hallo!
Den vanliga och verkligen intressanta helguppdateringen, wow, som ni väntat (eller?). Jaja, så vad har jag gjort en spännande helg som denna? Jag har ätit väldigt mycket onyttigt i helgen, har verkligen passat på. Började nämligen World of Shape idag. World of Shape är när du tränar ett pass varje dag och äter lagom mängd med bra mat, alltså får du inte äta något onyttigt (heja mig, nu vet ni varför jag ätit onyttigt i helgen). jag ska börja med att köra det i fyra veckor så får vi se hur det går och om de ger något resultat.

I lördags så åkte jag och några i laget pulka (ett måste). Vi kom till backen åkte ungefär två åk fikade och åkte hem. Haha tror vi åkte pulka i 5 minuter och fika i 20. Och på kvällen på lördagen så var det även 21års fest för min syster.

Idag så har jag inte gjort något annat än kollat på sport typ, började dagen med att kolla hockey, sedan handboll och sen bandy, kul. World of shape började ju även idag så fick lov att träna nu på kvällen och nu tänkte jag sova eftersom jag ska upp och träna tidigt imorgon innan skolan. Detta kommer ta död på mig, ska alltså gymma innan skolan varje dag det betyder att jag måste träna runt 6/7.00 tiden :// Får se hur länge man klarar det.

Nu säger jag godnatt, hörs och önska mig ett stort lycka till att komma upp imorgon bitti.:)

Likes

Comments

MAMMA 50 ÅR

ALCATRAZ
Skjut häftigt att fått sett det och fått en bättre bild utav det. Fått höra om de 5 kända flykterna och även hur det funkade i fängelset och fått höra fångarna berätta om det. 

Likes

Comments

Halloo! 

Det är sjukt dåligt internet på hotellet så jag kan inte uppdatera er med bilder för det skulle ta jätte långtid att ladda upp! det får bli när jag kommer hem helt enkelt!  

Vi åkte i alla fall ifrån LA i torsdags förmiddag och då bilade vi på highway 1 som går hela vägen till San Francisco via kusten!

Det var otroligt fin utsikt när man bilade vid havet! Vi såg faktiskt en delfin och även en trolig hajattack, läskigt. Det var några surfare som hade blivit drabbade, kustbevakning, ambulans och 7 polisbilar stod vi vägen och några surfare satt på sina surfbrädor och väntade på båten i vattnet! De var rätt nära land så de kunde tagit sig in till land själv men kunde antagligen inte de pga skada eller att hajen var när och det säkraste var att sitta still! 

Vi åkte några mil stannade och kollade på surfare och utsikten och sedan bar det vidare till en liten mysig stad/by som heter Cambria! Otroligt mysig stad vid havet! Där skulle jag lätt kunna åka och stanna några dagar under en sommar. Fanns inte så mycket att göra där, ingen shopping eller något stort, bara en allmän mysig plats. Sola, bada och bara ta det lugnt! Där sov vi en natt och sedan åkte vi vidare till Carmel där vi skulle spendera vår andra natt innan vi var framme i San Francisco! Också en liten stad men större än Cambria, också ett ställe som man ska åka till om man basa vill ta de lugnt! 

Lördag morgon bar de av till San Francisco och den sista biten ifrån Carmel till dit var otroligt vackert! Efter en bit så stannade vi och kollade på elefantsälar, sjukt stora! Vi åkte sedan vidare och då fick vi åka på bergsvägar och hade en otrolig utsikt över havet! Dock så hade vi lite dåligt väder när vi reste.. typiskt regnar aldrig här.. men de sprak upp efter några timmar som tur var! 

Nu tänkte jag inte skriva något mer, San Francisco tar jag en annan dag och bilder får ni när jag kommer hemifrån USA!


Likes

Comments

Skylten va lite för långt bort för att de skulle bli wow, men om ni kollar noga så ser ni en liten vit prick. 

Likes

Comments

Jättemysigt ställe som heter The Growe, som en liten egen stad

Likes

Comments