Header

TIPS

Jag har fastnat för det här med brun utan sol sedan jag för första gången började använda det. Det är liksom ett enkelt sätt att få den där brännan man längtar efter på hösten/vintern. Solarium har inte varit något vidare alternativ för mig, aldrig under längre perioder iallafall.

Den omtalade Cocoa Brown från Cocopanda. För tillfället använder jag mig utav ovanstående produkt. Jag har under mina år lärt mig att mouse är väldigt mycket lättare att jobba med. Det vill säga så tycker jag att resultat blir jämnare och finare med mouse än vanlig "lotion" eller "spray". Denna brun utan sol från Cocopanda är dock svårare att jobba med jämfört med en del andra mouse jag har prövat. Den torkar liksom väldigt snabbt, vilket både kan vara bra och dåligt. Det är ju en one hour tan, så man blir snabbt brun men risken att det blir ojämnt finns där. Dock gör priset att jag kan se förbi detta problem, då den är väldigt mycket billigare än produkten som står på next.

Jag pratar nämligen om den också väldigt omtalade brun utan solen från St. Tropez. Denna mouse är fantastisk att jobba med och resultatet blir en jämn och snygg bränna. Kaaaanske är den a little bit åt det orangea hållet men det är absolut inget som märks tydligt. St. Tropez tar lite längre tid på sig för att torka och att rekommendera är att använda denna på kvällen och låta den torka under natten. Då är det endast sovlakan som riskeras att bli lite "brun utan soliga"...Well denna är som jag tidigare nämnt väldigt mycket dyrare. Jag föredrar denna om man vill vara helt fläckfri, som jag antar att man vill haha. Dock är Cocoa Brown en favorit när man bara har någon timme på sig att fräscha till sig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Resor
Aten

I Aten stannade vi endast i två dagar och det är jag glad för. Det var nämligen inte mycket till shopping eller andra direkta aktiviteter där. Det var även väldigt sjavigt där tråkigt nog. Den största anledningen till att vi valde att stanna till vid Aten var på grund av Akropolis. Dit ville vi gärna, jag föredrar dock stranden före att gå och kolla på massa sevärdheter. Jag tyckte dock det var väldigt intressant att lyssna på guiderna och det fanns mycket spännande byggnader att se på. Som jag nämnde tidigare så var det väldigt smutsigt där och många lägenheter och hotell såg slitna och tråkiga ut. Hit skulle jag inte åka fler gånger, men det är ju trots allt Greklands huvudstad, så det var kul att få besöka staden. 

Läs även om Santorini Här och Ios Här.

  • Filed under: Resor

Likes

Comments

Mode
I n s p o

Blev seriöst helt kär i dessa bilder och kläder. Har väldigt svårt för att hålla mig till en sorts stil, jag älskar nämligen att blanda olika stilar med varandra lika mycket som jag älskar att klä mig "stilrent". Jag älskar att experimentera med olika klädstilar och göra dem till mina egna...till något som är "jag". Detta kollage bjuder på lite olika outfits som kan vara passande för olika tillfällen nu i höst. Tycker det är väldigt mycket inspo, därav underrubriken. 🍁🍂

  • Filed under: Mode

Likes

Comments

Jag brukar ofta använda mig utav denna produk när jag ska fixa mina ögonbryn lite extra. Eftersom jag inte direkt har några markanta ögonbryn så är det svårare att få till någon form på dem. Nu har jag dock fått lite hjälp på traven med detta problem. Brynmascara är en gel som hjälper till att forma dina bryn. Man kan välja transparent gel men även brun eller blond gel. Jag har valt färgen blond, vilket betyder att brynen även får lite färg. Man kan självklart kombinera denna produkt med ögonbrynspenna m.m. Förtillfället använder jag mig utav Kicks egna brynmascara som kostar 99kr. 🙂

Likes

Comments

Resor
Ios

Vår andra destination var Ios. För cirka tre inlägg sedan kan du läsa om vår första destination Santorini. Ios hursomhelst var väldigt trevligt men inte riktigt som jag tänkt mig. Jag upplevde inte ön som jätte stort, dock var vi bara där i några få dagar. Vi hann därför inte utforska så jätte mycket på ön. En sak som är säker iallafall är att det är en riktig partyö. I September månad är dock högsäsongen förbi och därför var där lite lugnare än vanligt kan jag tänka mig men hela ön skrek fest. Här träffade vi även ett annat härligt gäng från Sweden. På denna ön satt man på barer till kl. 02 eller 03 på natten innan festandet drog igång på riktigt. I Grekland drar man ut väldigt sent på kvällen, så man behöver aldrig stressa från stranden eller kvällsmaten på kvällen för att hinna fixa sig o.s.v. Vi bodde på hotell Skala, ett väldig trevligt hotell. Personalen var hur bra som helst. Eftersom det inte var högsäsong var inte poolområdet någon höjdare då det kändes väldigt dött där men kan tänka mig att där är en annan stämning mitt på sommaren. Jag tror inte jag skulle åka hit på en charterresa men som båtluffare är det en perfekt ö att besöka i några dagar bara för att träffa massa ungdomar och ha kul. Under vår tid på Ios hängde vi endast på stranden Mylopotas. En helt okej strand med mycket turism. Här fanns en hel del vattensporter att utöva samt massa restauranger längst hela stranden. Vi bodde i Chora och hade ungefär en kvarts promenad dit. När vi kändes oss klara på Ios fortsatte vi vår resa mot Aten.

  • Filed under: Resor

Likes

Comments

Nöje

Igår befann jag mig i Köpenhamn för jag var på Justin och gud vad nice han var. Jag var där med tre tjejkompisar och vi hade verkligen en trevlig kväll. Ser fram emot nästa gång jag går på konsert igen, att få dansa loss och skrik sjunga med i låtar är ju faktiskt väldigt kul ;-). Det sjukaste måste ju ha varit att jag och en vän lyckades komma in på golden circle trots att vi hade vanliga ståplatser och likaså många andra med ståplatser :-).

  • Filed under: Nöje

Likes

Comments

Har köpt kaktusar idag för det är sååå snyggt! En av kaktusarna får pryda mitt sminkbord tillsammans med lite andra inredningsdetaljer. Blev väldigt nöjd och resultatet har ni på bilderna.

Detta blev verkligen en uppfräschning på mitt lilla rum. Har en till kaktus i en likadan kruka som jag dock inte vet var jag ska ha ännu. Tanken var först att ha två stycken stående bredvid varandra bara.

Likes

Comments

Resor
Santorini

Santorini..en av våra huvud-destinationer. Man har ju sätt alla dessa tumblr bilder på Santorini och jag var rädd för att ha byggt upp ett paradis i mitt huvud som inte existerade, vilket skulle resultera i besvikelse. Det såg liksom för bra ut på bilderna, men ack så fel jag hade. Santorini var FANTASTISKT FINT. Funderar ni på att båtluffa, så tycker jag absolut att Santorini borde vara en del av er rutt. Vi bodde i Oia, högst upp på Santorini. Det är där man ska se den omtalade solnedgången ifrån och det är även där i princip alla bilder på Santorini är tagna ifrån. Oia är dock ett ganska dyrt ställe att bo på och vill du att din Santorini upplevelse inte ska bli allt för dyr är mitt tips att bo i Fira istället. Därifrån kan du sedan hyra en fyrhjuling för att ta dig till Oia och spendera dagen/kvällen där. Vi ville dock ha den där fina poolutsikten och de fina restaurangerna nära till fots och därför valde vi att bo på Oia och det är absolut inget vi ångrar. Vi stannade på Santorini i cirkus en vecka, men vi kände oss ganska färdiga efter fyra dagar faktiskt. På fyra dagar hinner du lätt uppleva det bästa Santorini har att erbjuda. Hyra fyrhjuling, äta på restaurang med havsutsikt, solnedgången, spendera lite pengar i lyxiga affärer och bara njuta av den fina utsikten. Den röda samt svarta stranden kan vara roligt att se, men inget måste skulle jag säga. Under vår vistelse på Santorini bodde vi först på ett hotell som heter Maria's Place och sedan på Olympic Villas. Vi besökte sammanlagt fyra öar och Greklands huvudstad Aten. Jag tänker att jag gör separata inlägg för varje destination, så blir det inte så mycket på en och samma gång.

The red beach.

  • Filed under: Resor

Likes

Comments

Jag är hemma i Sverige igen efter en fantastisk resa i Grekland. Jag och en vän har i en månads tid båtluffat och hängt på Greklands vackraste öar och stränder. Med en massa nya erfarenheter och minnen tillkommer även en massa nya bilder som ni kommer få ta del utav. Jag kommer så småningom skriva ihop ett längre inlägg om själva resan, med mer detaljerad information som du som kan tänka dig göra en liknande resa kan ha nytta utav.

Likes

Comments