Hej och oj vad längesedan jag uppdaterade här inne. Mycket har hänt sedan sist, minst sagt.

I mars började jag mitt jobb som Barn och Ungdomsledare i Svenska kyrkan.
Och mycket har jag hunnit lära mig på de här snart nio månaderna.
För första gången på fyra år har jag ett jobb på vintern, bara det är rätt coolt!
Men också att jag under detta året hittat mig själv och verkligen bevisat för mig själv att jag är starkare än vad jag tidigare trott.

Jag har ett roligt jobb, fina kollegor. Och framförallt har jag hand om helt underbara barn!

Hur som helst! Känns kul att skriva här igen. Och den bästa tiden på hela året börjar ju nu.. Advent!

Jag älskar allt som har med tiden innan jul att göra: advent, lucia, julbakning, ljus som lyser överallt, julmusiken, tomtarna.. ❤️

Förra veckan hade jag lussebakning, denna vecka har vi julstökat och varit på julmarknad i Gåsborn. Så mysigt!

Och när man jobbar i kyrkan blir det rätt intensivt med arbete under december månad såklart. Men den 17-21 december tar jag o Johnny ett litet "jul-lov" och åker iväg till vår favoritstad på jorden - London.

Johnny är iväg o jobbar idag o jag är ledig, jag ska nog åka till ett café o köpa en bulle o njuta av första advent!

✨✨Gott nytt kyrkoår på er!✨✨

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår hade jag och Johnny vår första lediga dag tillsammans på flera veckor, vad passade då bättre än att gå ut och äta och sen bio! Åh vad jag älskar att äta japanskt. Helt klart min favoritmat efter indiskt!

Sen gick vi och såg Skönheten och Odjuret. Som man väntat hela vintern på den filmen och.. ja, vad ska man säga. Något av det bästa jag sett på bio! Inga besvikelser. Den var så vackert gjord och Emma passade så bra att vara Belle. Musiken lika fantastisk som i den tecknade.
Se den om ni har möjlighet.

Likes

Comments

Jag är väldigt glad över att jag fått ett nytt fast jobb, och ser så mycket fram emot att börja jobba i mars.
Ett nytt tomt blad i mitt liv ska skrivas, nya utmaningar och jag lääängtar.

Här ovan ser ni lite bilder från mina tre år som kyrkogårdsarbetare. Tre säsonger april-november har jag jobbat som det och guud vad jag kommer sakna det ibland - framförallt mina arbetskamrater men också den fantastiska arbetsmiljön. ❤

Likes

Comments

Har haft en lugn och skön helg, en helg i våran smak.
Vi spenderar gärna helgen med att mest göra ingenting, ta en biltur kanske. Äta lunch eller fika någonstans.
Se på nån serie, just nu har vi kollat färdigt på Crown - en brittisk serie som finns på Netflix och handlar om när drottning Elisabeth kom att bli drottning. Se den om ni älskar historia och brittiska serier.

Idag var vi till Fagerås och mötte upp Jonas, Camilla, Wille och Johan för pizza. Alltid så himla roligt att få ses och umgås och tjöta med varandra. Fina vänner.

Vi tog även en tur till Skutberget och tittade på den fina naturen innan vi åkte till espresso och fikade innan stängning.

Nu blir det ett avsnitt av skam (sista säsongen... draaaaar ut i det sista på att se klart..... vill inte att det ska ta slut!!) någon som vet när säsong 4 kommer?

Likes

Comments

För ungefär två veckor sedan fick jag reda på att jag fått ett jobb, efter fyra arbetslösa vintrar så kom det glada beskedet.

Jag kan knappt beskriva känslan i att efter en så lång tid slippa arbetsförmedling, a-kassa och all ångest som hör till det.
För att få jobbet fanns det bland annat ett krav och det var att jag behövde ha en bil.

Sagt och gjort så tog jag med mig svärföräldrarna till Hällefors förra måndagen och tittade på en liten Toyota Yaris - jag blev kär vid första ögonkastet!

Så förra onsdagen så åkte jag och Johnny för att hämta den, och idag har jag varit bilägare en vecka. Det känns som ett stort kliv ut i vuxenvärlden.

Tänk va många fina turen vi kommer att få göra tillsammans!❤

Likes

Comments