Hej allesammans! Idag är det den 28 december, 4 dagar efter julafton. Jag kan börja med att säga att jag har haft det jättebra nu kring jul god mat, familj och paket. Jag började med att fira julafton den 24 i Umeå med mamma, syrran, mammas kille och mammas killes mamma. Vi åkte skridskor och åt massor av god mat och så kom tomten förstås. Tomten hade en elkabel runt magen istället för ett skärp haha. Vi såg såklart Kalle Anka också och åt julgodis. Några dagar efter firade vi en till liten mini jul med mammas killes barn. Vi åt laxlasagne för byta ut maten lite så det inte bara blev julmat. Vi öppnade paket och bara myste. Sen nästa dag for vi till Lycksele för att fira jul hos mormor. Tillsammans var vi ungefär 11 pers. Vi åt förrätt, varmrätt och efterrätt. Jättegott! Vi öppnade paket och bara myste. Sedan åkte vi till min pappa och firade jul med vår farmor och farfar. Tomten kom då också! Och nu sitter jag här nästa dag och knappar på min dator.

Jag hoppas ni har haft en bra jul och att ni mår bra!

En sak till....jag tänkte börja med dagens fråga, så om ni vill kan ni ställa frågor i kommentarsfältet som jag kan svara på i nästa inlägg!

Ha en fin kväll! Kram

Likes

Comments

Jag kan börja med att säga att jag heter Maja Anna Maria Nordquist. Jag är en helt "vanlig" 13 åring tjej som går i 7:an. Jag bor i Umeå och går i skola här men på vissa helger och lov bor jag i Lycksele . Mina föräldrar är skilda om det inte framgick ;) hahah. Jag har en Mamma (Jenny), pappa (Fredrik) och en syster (Alva). Det många inte vet om mig är att jag har autism. Jag fick min diagnos när jag var 9 men fyllde 10 under min utredning. Mamma märkte redan när jag var liten att det var något som inte stämde och kämpade för att jag skulle få göra en utredning men efter ca 9 år fick jag äntligen göra det. Det visade då att jag hade autism. Jag ska inte babbla mer om detta men jag ska någon annan dag skriva ett inlägg om just detta ämne om hur det var/är för mig. Om det är något mer ni vill veta om mig så är det bara att lämna en kommentar!


Kom ihåg att du är vacker precis som du är och låt ingen trycka ner dig! Puss

Likes

Comments