Har nästan inte haft någon skola den här veckan. I måndags var jag ledig. I tisdags så hade vi typ en lektion på morgonen så slutade vid 11. Idag hade vi en lektion där vi övade inför en redovisning så slutade vid halva 11 + så hade vi sovmorgon så började kl10 till och med. Imorgon har vi bara en halvtimmes lektion. Men på fredag så vet jag inte hur dagen ser ut. Idag så Lunchade jag med Sofia på stan.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Bakade scones nyss. Har legat i sängen både idag och igår för har inte riktigt mått så bra, inte så kul. Men ska försöka mig på en halloween sminkning antingen ikväll eller imorgon. På Torsdag ska jag äntligen fylla på mina fransar!!

  • 3 readers

Likes

Comments

När jag fyllde år i somras så fick jag en utlandsresa som present av Erik. Först skulle vi till Spanien, sen Rhodos sen Kroatien men till slut så blev det kos i Grekland, haha. Vi tog en sista minuten resa. På Måndagen den 19 september så fick jag information om att vi skulle åka till Rhodos på söndagen. Men sen på onsdag ringde Erik och sa vi åker imorgon (torsdag) till Kos istället. Så det var bara att börja packa. Vi tog flyg från Umeå till Arlanda & från Arlanda till Kos.

Vet ni vad som hände första dagen? Våran börs blev stulen!!

Bilder från Hotellet vi bodde på

En av dom godaste carbonara vi åt under tiden här!

En heldag var vi ute på en båttur som var jätte fint. Och vattnet där är heeeelt magiskt fint!

​Vill verkligen resa nu igen. Älskar att resa och vill helst göra det hela tiden om jag hade kunnat. Det här var även min första resa ensam utan familjen. 

Likes

Comments

Hejhej Torsdag idag och sitter just nu och kollar på youtube. Hade tänkt att lägga upp bilder på det jag köpte på stan imorgon senare idag. Snart ska jag åka å hämta en klänning och käka så vi hör senare!

  • 8 readers

Likes

Comments

Hejhej nu är det redan oktober och jag har varit borta från bloggen ett tag men ska nu försöka börja med den igen. Som sagt har jag köpt en macbook som jag kan blogga ifrån enklare än med mobilen. Jag ska även försöka börja använda min systemkamera mer också. Idag är det Tisdag och jag ska på stan med mamma efter skolan.

Här får ni lite bilder från tiden jag varit borta


Dagen innan skolan så åkte vi till det nedlagda mentalsjukhuset i kramfors och det var sjukt kul!

Från två promenader med mamma runt Höglandsjön

Var och firade Malin som fyllde 17år ute i bredbyn

Firat Anna som fyllt 18år

Jag Jenny Filip och mel var ute på äventyr en kväll

Vi var på fest hos Mathild

Firat Mirjam som fyllt 18år

Hade spexfota med klassen där vi var SASESVIN

Har även hunnit varit utomland mer bilder från resan kommer!

Överlevde i last man standing i nästan 3 dagar

​Firat Jenny som fyllt 18år

Har även varit en studentfest som jg tyvärr inte har en enda bild ifrån 

Likes

Comments

​Hejhej jag är snart tillbaka i vanlig ordning med bloggen och skolan och allt sånt. känns tungt att om en vecka börjar skolan igen..menmen. Jag har nu införskaffat mig en Macbook!!!!!!!! Jag som har önskat mig det ett tag nu. Så hoppas nu av mig själv att det blir mycket bloggning och mycket fina bilder. Har inte kommit in i hur man använder datorn än men om ett tag så. 

kram maja 

Likes

Comments

Jobbar hela dagarna nu i 4 veckor, en vecka är avklarad. På torsdag slutar jag kl11 och på fredag är jag ledig. Och på fredag är det midsommar, lääängtar. Hoppas att det blir bra väder bara. Försöker att börja plugga till körkortet, men de går sådär. Idag fyller min brorsa år så har fixat så att han ska få åka limousine ikväll.

Var även på kramfors stadsfest på fredagkväll och det var kul faktiskt!

  • 42 readers

Likes

Comments

Lördag idag, äntligen. Gick ut tvåan i torsdag och på kvällen så var vi ett gäng hos amanda. På fredagen åkte Jag, Miriam, Jenny, Anna och Mafusa in och kollade på studenterna. Elina tog studenten så gav henne en ros och senare åkte hela familjen hem till henne och åt. Sen på kvällen igår så gjorde jag inget speciellt. Idag har jag ingenting planerat. Börjar jobba på måndag, känns inge kul men vill ha pengarna.

  • 51 readers

Likes

Comments

Hejsan var i London från den 1 juni till den 5. Det var jätte kul och man hade alltid något att göra. Jag shoppade, var på madame tausade mm. Skulle gärna vilja åka dit igen. Imorgon får jag sommarlov men måste skriva ett spanska prov först imorgon, inte kul.

  • 50 readers

Likes

Comments