Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ligger nu i soffan hemma i Övik!! Är ledig onsdag å torsdag så for hem igår på kvällen. Tittar just nu på den nya säsongen av unga föräldrar, hade helt missat att det hade börjat igen.
Har inga planer idag förutom att träna ikväll så får se vad som händer idag.

Likes

Comments

Sitter just nu på skolan och ska ha ett seminarium om språkutveckling. Vår grupp är först ut så lite pirrigt är det men det borde gå bra. Kommer att sluta senare vid fem nästan då det är många grupper man ska lyssna på. Planerar att senare ikväll ta en promenad då jag inte har rört på mig nån gång här i Umeå. Sen imorgon är jag ledig så det blir skönt.

Likes

Comments

Igår så lunchade jag på stan med Jenny. Det var bra väder ute så vi ville sitta på en uteservering men det finns inte så många Uteserveringar i övik så vi hamna på waynes. Efter det tog vi en promenad i Gimåt i fin vädre, perfekt!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu var det längesedan jag var in och skrev någonting på bloggen. Det har hänt SÅ SÅ SÅ mycket sen jag skrev sist. Jag har hunnit tagit studenten, sommarjobbat, varit utomlands, flyttat till Umeå och börja på universitet.

Har märkt att man har mycket tid över nu när man läser på universitet då det ungefär är max 3h man är på skolan. Så ska börja dra igång bloggandet igen.


/ Maja

Likes

Comments

Hejhej! Det här sportlovet har det varit mycket skidåkning.
I måndags så tränade jag lite, sen såg på film på kvällen.
I tisdags så for jag mamma å filip ut på en skidtur till huggsjöstugan, och såg på film sen på kvällen.

I onsdags så for vi en sväng till umeå och shoppade! Ska lägga ut senare vad jag köpte.

I torsdags så for jag pappa & filip till solberg å åkte slalom.
Och idag fredag så for vi med skiderna till rutberget och senare på kvällen så for vi på månskenstur med skiderna till huggsjösjugan.

Imorgon lördag ska vi åka upp till solberg för att åka slalom, sen på kvällen blir det nog att kolla på mello finalen!

Likes

Comments

Gjorde en jätte enkel efterrätt idag som bara gick på 5 min att göra. Det är som en cheesecake, supergod dessutom!

Likes

Comments

Hejhej min helg har varit rätt så lugn men väldigt kul! I fredags efter skolan åkte jag till jenny. Där sminkade vi oss för det var studentfest på kvällen med tema 007. Vi lagade tacos till middag innan resten av tjejerna kom till Jenny.

Jag sov hos jenny den natten och det gjorde även Lova. Vi klev upp rätt så tidigt & åt frukost. Senare åkte jag hem dammsög bilen och tränade lite.

Jag hade lovat Eriks mamma att hänga med att åka slalom. Så jag Marina å Emil åkte upp till solberg och åkte slalom vi stannade även över natten.

På söndagen åkte vi lite mer slalom och var mest ute i solen å njöt! Emil bröt tyvärr foten sista åket, det var mindre kul.

Idag är det måndag och har inga planer för dagen så får se vad som händer.

Likes

Comments