En ganska fullspäckad helg ligger bakom mig. I fredags hade Hanna avskedsfest eftersom hon flyttar till Australien nästa vecka där hennes plan är att stanna i cirka fem månader. Efter det blev det en halvdan utgång och kvällen slutade med ett gäng hemma hos Fredde. Igår kväll spelade Karlskronas hockeylag match då vi på Stadium var matchvärdar. Vi fick en god middag på arenan och sittplatser under matchen vilket var trevligt.

I dag är det söndag och en av mina favoritdagar i veckan. Älskar att bocka av mina kära listor jag skriver i mängder för att komma i håg allt jag ska göra. Det kan vara allt från att ta bort nagellacket till att föra över bilder till datorn. Sistnämnda är väsentligt eftersom jag dels inte rensat kameran sedan jag köpte den, och dels för att jag måste ha utrymme till kommande resa näst nästa vecka!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Efter en vecka med både jobb och sjukdagar är det nu helg! Jag trivs verkligen på jobbet vilket känns jätteskönt. Tänkte att jobbet som vikarie på en förskola skulle innebära ish "passa barn" men jag känner att jag har en viktig roll och man får väldigt mycket tillbaka. Svårt att förklara.

I går åkte jag in en runda till stan efter jobbet för några ärenden samt att jag lyckades hitta ett par perfekta jeans bara sådär!!! Händer aldrig. Sedan åkte jag vidare för att möta upp mamma på Bomässan. Vi lyssnade bland annat på ett föredrag om stadsbyggandet i Karlskrona. Jag tror det kommer bli riktigt bra! Nu ska jag ta mig upp ur sängen för att äta frukost med mamma. Senare väntar en fullspäckad dag av ett kort pass på Stadium, killkompisarna spelar sedan match och ikväll kommer förmodligen några vänner hit på drinkkväll!

Likes

Comments

September eller juli? Visst var jag lite sugen på tjocktröjor, regn och innehäng men det kan verkligen vänta. Jag njuter sådär fruktansvärt mycket att jag kan gå hem på eftermiddagarna och faktiskt vara ledig och inte behöver känna press och stress för massa uppgifter som ska in. Det blir inte sämre när vädret är som det är heller. Mer än 20 grader och sol i princip vartenda dag! Som i förrgår efter jobbet när jag åkte ner till Vattengården med mormor och Lisa, senare kom också Annika och mamma. På kvällen kom Köhne, Tilda och Fredde till ön. Vi grillade hamburgare och kollade solnedgången, så underbart.

Jag har fått ett vikariat på en förskola i Nättraby där jag trivs jättebra, har i grunden 75% där men jobbar över i stort sett varje dag! Perfekt nu när vi börjat prata om vår Asien-resa och att jag även har en tripp till Kanada/USA inbokad.

Likes

Comments

Några supermysiga dagar i Skåne är förbi. Vårt kära lilla squad åkte till Freddes sommarstuga som låg mitt ute bland åkrarna. Att bara cykla ner till havet för att hoppa i vågorna, plocka egen potatis på fälten och skjuta lite luftgevär får en att känna sig som hemma där nere. Idylliskt och ett perfekt avslut på denna sommaren.

Likes

Comments

10 augusti 2016. Jag har jobbat mina sista (schemalagda) pass på Stadium så just nu går jag bara och är ledig. Det skulle bli skönt, kul och rogivande men nja jag vet faktiskt inte. För tillfället känns det som hösten sakta men säkert kommer till Sverige och jag har så himla lite att se fram emot. Jag tror dock jag behöver detta, landa lite för att sedan vara på allt igen eftersom mitt liv verkligen har gått i 110.

Senaste veckan har jag varit mycket med Ellen och Lisa, dejtat med Magda och varit på Skärgårdsfestivalen där vi "myste" runt lite. Något som fick i gång mina tankar kring framtiden var att jag kom in på Kriminologi i Lund. Stadens stad gällande studentliv och Kriminologi är nog ändå något som jag skulle kunna tänka mig. Å andra sidan kan jag inte se mig själv sitta på föreläsningar och skriva uppsatser närmsta månaderna så det får vänta! 

Likes

Comments

Lisa kom och knackade på dörren på morgonen idag så vi började göra finfrukost! Det är så mysigt att stå så pass nära sina kusiner. Ikväll har jag spelat match med U-laget eftersom jag varit sjuk senaste två A-lagsmatcherna, det var skönt att komma igång lite och nästa helg startar division 2 igen!

Likes

Comments

Två dagar kvar av juli månad! Även om jag jobbat en hel del har jag hunnit med att göra lite saker. Mitt schema förra sommaren var faktiskt mycket värre även om jag inte jobbade lika många timmar, jag trivs mycket bättre på Stadium också nu när man får ta mer ansvar och har mer kunskap om allt från varor till försäljning. 

Så fort jag varit fri från arbete har jag försökt få med mig familjen ut med båten eller varit med vänner. Måste berömma mig själv för att ta vara på vartenda liten ledig stund som dyker upp. Det är dock framför allt helgerna jag gjort lite extra på. Fredde och jag jobbade en dag på Hasslöfestivalen för att sedan få ett festivalpass så vi tillsammans med några andra vänner kunde stå och skriksjunga lite till Miriam Bryant på lördagen. För två helger sedan hade Ella en liten 20-årsfest med hennes närmsta vänner och förra helgen hade Sara en spontan sommarfest med lite kubb och äckligt vin tillsammans med både tjejer och killar. Den helgen fortsatte sedan med en goodbye-fest för Kajsa Petterson som ska börja plugga i Malmö och vi spelade även Bumper Ball!!! Annars har jag ätit glass, god mat, badat, spelat lite volleyboll och minigolf, njutit av alla solnedgångar och Benjamin har introducerat mig till baskethäng. Så mysigt att stå och lira lite samtidigt som man bara snackar på om allt möjligt. 

Nuuuu ska jag åter igen till Hästö! Valle har poolparty men jag ska hämta mamma och pappa i kväll samt spela match i morgon så ska bara dit och ta det lugnt. 

Likes

Comments

​Jag är nyss hemkommen från min bästa barndomskompis avskedslunch. Annie ska nämligen tillbringa ett år framöver i Kalifornien som Au Pair så hennes mamma hade fixat ihop detta som en överraskning, vilket hon verkligen inte hade en aning om! Det var riktigt mysigt och vi var där i flera timmar. Jag tycker det är så himla modigt att bara åka iväg sådär även om man vet att man kommer hem om "bara" ett år. Stort lycka till min vän!

Igår jobbade jag till fyra och åkte sedan vidare direkt till Kajsa där hon skulle hålla i lite förfest, jag stannade dock kvar hos henne tillsammans med några andra för jag är så osugen på att dra ut för tillfället. Det var i alla fall väldigt trevligt och kul att stå och dansa och sjunga lite med sina vänner. Nu ska jag hem till Fredde med Co för att försöka heja fram Island!

Likes

Comments

Då var även midsommar 2016 över. Hade väldigt trevligt! Jag kom hem sent från Barcelona i torsdagskväll så tog det ganska lugnt på dagen innan jag åkte till Elsa. Tjejerna gjorde midsommarkransar medan jag var åskådare eftersom jag inte hunnit tänka på att köpa blommor. Vi gick sedan två hus bort till en större fest med både killar och tjejer, vi var ca 40-50 pers, åt mat, umgicks och dansade. Det var så trevligt att många av mina närmsta vänner hamnade på samma ställe! Senare på kvällen åkte vanliga gänget (Köhne, Sara, Fredde och Co) hem till Kajsa och dagen efter på kvällen tog vi en sååå skön båttur utanför Hästö där några av oss åkte ring.

Likes

Comments

Igår åkte jag, Sara, Kajsa, Jacob och Alfred till sistnämndas farföräldrars sommarstuga. Det blev väldigt spontant men var skönt att åka bort och göra ingenting. Tycker det är så mysigt när olika generationer slås samman och igår bjöd vi hans farmor och farfar på grillat. Vi sov i en stuga på tomten, spelade kubb och paddlade kanot en runda. De andra åkte vidare till hans mormor men både Jacob och jag hade fotboll så det blev hemfärd för vår del. 

Likes

Comments