View tracker

Ta hand om varandra, bry er om varandra, älska varandra och krama om varandra.
Hejdå för ett tag, jag gått i personlig energi konkurs.
Mina drömmar och tankar har skrämt mig, känslorna väller över och jag får ingen ro eller sömn.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Lördagen följdes upp med ett träningspass och därefter jobb fram till 03.30! Vaknade sent på söndagen, slängde i mig frulle och sen kom Marielle och hämta mig för att åka och mysa med Malin och hennes bebis. Direkt efter pallrade vi oss vidare hem till mamma och pappa för middag. Tillbaka till ström för att avverka några kilometer på löpbandet. Idag startades min dag av att bilen tvärdog påväg till jobbet, wiho! Denna måndagen kan bara bli bättre med andra ord. Är lite sliten efter lite sömn och mycket jobb. Men imorgon får jag sova.

Likes

Comments

View tracker

Efter jag klev av mitt dygnspass igår väntades det personal möte följt av en lunch med Marielle. Åkte hem och fräscha upp mig lite och tillbaka in i workmood som höll i sig ända fram emot midnatt. Sen var det tack och godnatt. Kvällen på Nordica flöt iallafall på bra, va lite allt i allo. Både i baren, köket, servitör och diskplockare. Alltså kuuuuul! Men idag är jag lite seg, har iallafall hunnit med att säga hej och hejdå till systeryster och Jonas och nu laddar jag inför ett träningspass och ännu en jobbkväll på Nordica. Ha en fin lördag vänner <3

Likes

Comments

En bildbomb från början av sommaren 2015.

Likes

Comments

04.50 ringde klockan för uppstigning, pallrade mig iväg till gymmet för lite morgonträning innan jobbet. Brukar ofta träna innan mina dygnspass eftersom jag tycker jag håller mig pigg hela dagen ut. När vi ändå talar träning så går mina ben som bara den på löpbandet igen, det är verkligen min kärlek i livet, att löpa!
Men nu har jobbhelgen börjat, fint som snus! Nu är det bara till att köra på.

Likes

Comments

Puh, vilka lediga dagar jag har haft!
Har hunnit med en del som att ett försök av att sluta snusa, vilket resulterade en sömnlös natt och dagen efter så sprack den planen. Umgåtts mycket med mormor och morfar, tränat, lyckats spärra mitt bankomatkort..... Koden har helt trillat bort i mitt huvud och har fortfarande inte hittat åt den?!
Det kanske inte var så speciellt mycket jag har gjort iofs, men jag har iallafall fått dagarna att gå!

Imorgon torsdag är jag åter på jobblinjen som jag skulle tippa på varar ända fram till lördagnatt då alla fulla människor har roat sig klart på Nordica. Är taggad på en riktig köttig jobbhelg. Go majsan!

Likes

Comments

Och så var den veckan gången, två veckor av intensivitet och uppochner vänt liv börjar det äntligen lugna ner sig. Idag är jag åter på jobb tills imorgon kl10. Har redan börjat andas.
Men helgen, i fredags hade jag två små söta (mer ungdomar) som sov över. Hur mysigt är det inte att umgås med 16 åriga tjejer? Dock kom dom inte hem förens vid 2 tiden på natten men som den trogna barnvakt jag är satt jag uppe och bäddade ner dom :)))))

Lördagen startades redan vid 8 med en morgonprommis, lämnade nycklarna till kiosken och sedan försökte jag få liv i Lisa och Nim. Vi käkade frulle och gick sedan och kollade på innebandy match. Yada yada och vips åkte jag till stan för att spendera kvällen med han den däraaa... Vi dödade kvällen snabbt med hjälp av en påse nötter framför tre avsnitt av Svartsjön. Det kunde nog inte ha blivit en bättre lördagkväll faktiskt.

Denna söndag är det som sagt jobb som gäller. Ta vara på denna söndag mina vänner <3

Likes

Comments

Kan dra en parallell mellan mig själv och min tröja idag.

Likes

Comments

Alltså kolla min jordglob, det är en gammal hederlig som jag fått av Momma och moffa ❤️

Likes

Comments

04.45 slog majsan upp ögonen, klarvaken eller bara fylld av stress. Jag låg och drog mig och var uppe och satt på kaffevatten efter femton minuter en kvart senare.
Drack morgonkaffe, vaxade våra nymålade stolar och bordet. Fixade och trixande lite i lägenheten, det börjar äntligen likna en bostad!!! Tjiho! Ska lägga upp några bilder när allting är klart.

När klockan började närma sig 7 ställde jag ordning lite frulle till mig och Lisa som vi åt tillsammans med tända ljus och morgonmys. Jag älskar verkligen tidiga morgnar. Följde där efter med Lisa till skolan för att säga hej till mamma och nu är det kioskhäng tills 17 då mandis kommer och byter av mig.
Ska försöka pallra mig till gymmet för en endorfinkick då jag tydligen var ledig ikväll! Bästa medicinen.

Ha en fin onsdag och glöm inte att vi gått halvvägs till helg! <3

Likes

Comments