Den senaste månaden har varit en omtumlande månad. Jag har verkligen tagit ett steg in i vuxenlivet nu, det är tråkigt om man kollar på alla utgifter som tillkommer men ack så redo jag känner mig.

Jag skrev alltså på mitt första hyreskontrakt för eget boende igår, idag jobbar jag där jag har en fast anställning och imorgon går jag in i skolvärlden och ska läsa in en kurs i mina betyg. Inte nog med det har jag fyllt 21 också. alltså tiden bara swishar förbi och jag hinner inte riktigt med.

majoriteten av tiden framför datorn sitter och jämför priser på inredning och möbler, lägger min budget och drömmer. Kan kanske ha en och annan fjäril i magen också.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har jag tillbringat i Stockholm i ett nöje av jobb.
Men i nuläget vill jag inget annat än hem. I och med att jag jobbat natt så ligger jag i minus på sömn.
Dock har jag hunnit med att catcha upp med några av mina guldklimpar i livet. Vad vore jag om jag inte hade haft dessa i livet (?!)

Likes

Comments

Jag vet inte hur många utkast jag har som beskriver känslan som missplacerad, oförestående, ångestladdad tjugoåring. på bloggen, datorn, telefonen, twitter (...) Så många ord, så många rader med bara känslor och tankar. Det är som att livet kväver mig med en tunn fiskelina och jag känns som en tom pantburk som inte är värd mer än 50 öre. Hittar ingen balans, inget värde eller någon mening utan att jag bara står, helt stum i både ben och mun. 

För allt jag står för och allt jag kämpat för är bortglömt, nu är jag bara en i mängden. 

Likes

Comments

För exakt tjugoen dagar sedan, uppenbarligen en vårdag och troligen en solig en också så kom en av de viktigaste människorna för mig till världen. En person som jag faktiskt känt sedan barnsben, som blev med tiden min alldeles egna absolut allra bästa vän. Hon som fick namnet Johanna, eller även johannaf eller varför inte johanna foppa forsberg.

Denna vänskap är ju helt fantastik, unik och ett av det värdefullaste jag äger.
När det nu är hennes dag och jag har varken haft någon tid att ringt henne, träffat henne (hon bor i uppsala, okej?) därav inget uppvaktande, paket, sång eller tårta så tänkte jag uppmärksamma henne här, där ALLA som vill kan läsa om vilken kvinna hon är. Så häng med och lär känna min bästis.

Johanna är typ nästan raka motsatsen gentemot mig själv i vissa saker, hon är väldigt ambitiös när det gäller verkligen allt! Hon liknar Skalman i Bamse, mat och sovklocka inom sig. Ärlig, omtänksam, barnälskare, smart, cool, vacker, tuff och målinriktad. Hon är en sådan människa som lyfter mig på alla plan, ger mig ny energi och finns alltid. Det kan gå ett par månader innan vi hörs eller syns men när vi väl gör det är det som om det var igår. Hon är helt enkelt bäst. bäst i världen. Jag kan skriva en hel novell om henne men eftersom att din födelsedag är över om cirkus fem minutros så hinner jag inte.

Jag hoppas verkligen du har haft en super fin födelsedag och jag längtar tills nästa gång vi ses! Då ska vi kramas och gosas. Jag älskar dig min bästa vän! vi ska bli gammal ihop 💘


Likes

Comments

Nu mina vänner ska jag tala om hur livet ser ut!
Jag har lämnat mitt liv som stadstjej och Vapiano. Detta är nu bara ett förflutet i mitt liv. Men ack så mycket minnen jag har att bära med mig, så mycket lärdomar och så många nya fina vänner som har fått en mycket stor plats i mitt hjärta. Det kommer bli tomt i min vardag utan detta men.... det kan vara så att jag har nya äventyr på gång, men ni får suga på den karamellen tills allt är klappat och klart!

Mina närmsta dagar ser iallafall blöt och kall ut, jag ska följa med 9orna på bivacktur som "extrastöd", guess who is going to be en isbit först? Stockholmsfjollan 👇


Likes

Comments

Blickar tillbaka från den dagen jag kände mig som den lyckligaste människan på jorden, då jag trodde att mitt liv skulle börja på riktigt, jag skulle aldrig behöva sitta med en läxa mer, aldrig behöva känna press från skolan. Jag trodde verkligen att mitt liv skulle bli så mycket enklare. Men något jag aldrig tänkte på var hur mycket jag skulle gå miste om. Idag när jag tänker tillbaka så har min i torpshammar verkligen satt en hög ribba i livet, alla fina människor som jag omgavs av, att kunna springa över till sina närmsta vänner som var ens grannar, att kunna dricka te och snacka skit med sambos. Eller att bara kunna sjukanmäla sig den dagen man var trött, att lära sig saker. Jag saknar allting så mycket så himla mycket.

Att bli vuxen och ta ansvar på riktigt är inte så enkelt som man tror. Att behöva jobba för att betala hyra och mat, att vara trött och sliten ingår i det vuxna livet men det ingår inte att ringa in en sjukanmälan bara för att liksom. Att ha ansvar över allt i sitt egna liv är inte en dans på rosor. Jag vill inte växa upp längre, vill spola tillbaka tiden till skolbänken.


Likes

Comments

Helloo from the other side..

tre meter i tak och lakan utav sammet, du kan få mitt nummer av Kristian efter programmet (?).... ja ni ser på bilderna nedan, mitt nya boende, mitt på söder i Stockholmstad. Jaa, jag har alltså flyttat, fint som snus.

Men nog om det så har jag ändå inte så mycket mer att komma med, vid det här laget vet ni att jag jobbar den mesta tiden på dygnet, annars så rullar livet bara på som vanligt. Äta, jobba och sova. Ska snart ta mig iväg till le gym, ska bli skönt att rasta benen lite efter några veckors uppehåll från träningen. Har verkligen inte haft någon tid eller ork för att träna men nu ska jag försöka komma igång igen. Ikväll står jobb på schemat, inga nyheter eller konstigheter.

Ska också bli bättre på att uppdatera min spännande liv här. Lättare sagt än gjort!


Likes

Comments

Hallå ellleerrrr.

Jag lever, gör ni? Fått order om att blogga vilket som jag har verkligen glömt av de senaste dagarna. Så vad har hänt sedan sist då? Jo jag har haft lediga dagar med min syster som var på besök samt en heldag med Johannis (bästishästis). Vi strosade runt på stan en heeel lång dag, åt god mat och bara mös på. Det var väl ungefär det nyheterna. Annars fylls dagarna med jobb, jobb, jobb. känner mig som Rihannas nya låt work, work, work.

Igår var jag och mötte upp mammsen och Amanda på arlanda, tog med dom på jobbet för middag och sen bar det av till lägenheten för några timmars sömn innan de begav sig tillbaka till Arlanda för att flyga till varmare breddgrader. Så just nu sitter jag och planerar framtiden och dricker mitt morgonkaffe och äter mina äggmackor, ikväll är det jobb som gäller igen.


Likes

Comments

Tänkte bara kika in och säga hej innan jag startar mitt 12,5 timmars jobbpass. Vissa tycker synd om mig men jag hurrar för alla timmar.
Hadeee! Pussilipuss

Likes

Comments