Ibland blir det inte som man har tänkt sig och då blir det utan att vi kan påverka det egentligen. Men ändå är besvikelsen en av det känslor som jag hatar mest att bära. Jag hatar att vara besviken.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kläder betyder väldigt mycket för mig. I kläder kan jag sätta mina känslor. För mig personligen är kläder ett väldigt bra sätt att uttrycka mig. Jag försöker på olika sätt att sätta en känsla och helhet i det jag har på mig. Vissa dagar vill jag utstråla power, att jag är tuff och andra dagar elegans. Det är helt beroende på hur jag mår. Men det jag har försökt tänka på mycket den senaste tiden är att bara snappa upp och bära det trender som fallar mig i smaken och inte bara köra på en trend för att det just är en trend. Utan att jag bara bär det som jag gillar och tycker är snyggt. För viktigt att tänka på är att det syns om man inte trivs i det man har på sig. Jag vägrar att klä mig för någon annans skull och kommer aldrig göra det. Kommer du? Kommer du klä dig på ett visst sätt för att det är vad som förväntas av dig?

Likes

Comments

Låt ciggen alltid glöda

Låt ljuset alltid brinna

Låt musiken alltid spela

Låt hjärtat alltid slå

Låt stjärnorna alltid lysa

Låt benen alltid springa

Låt själen alltid känna

Snälla snälla, låt mig alltid leva

Likes

Comments

Vi alla är olika vilket betyder att vi har olika kvalitéer och tillgångar. För mig är det självklart att jag bör dela med mig av mina unika kvalitéer till andra och låta andra ta del av mina positiva och negativa egenskaper. Detta i hopp om att lära mig av andra. Men liksom våra alla kvalitéer och tillgångar har vi problem och motgångar. Saker och ting blir inte som vi tänkt oss alla gånger och ibland tvingas vi ta en annan väg. Varför då inte dela med sig av den andra vägen då? Berätta om dina sämre sidor och låt andra lära av dina misstag.

Mina styrkor

• Social och öppen

Jag är för det mest pratglad och delar gärna med mig av mig själv. Jag försöker att inte vara fördomsfull och istället vara öppen mot alla. Jag tar inte avstånd från en människa på grund av dess utseende, bakgrund eller liknande utan gör mitt bästa för att ge alla en ärlig chans.

• Motiverad och målmedveten

När jag bestämmer mig för något så gör jag det helhjärtat. Trots att mina starter oftast är aningen långa är jag medveten om min målsättning. Jag är ofta motiverad till att lyckas.

Står upp för mig själv och andra

Jag säger vad jag tycker och skäms inte för min åsikt. Säger ifrån när jag anser att det behövs och försöker att inte låta människor tysta min röst. Jag tvekar inte på mig själv och mina egna kapaciteter.

Mina svagheter

Lättirriterad och otålig

Jag har lätt för att blossa upp och har väldigt nära till alla mina känslor vilket lätt kan leda till just, irritation och ilska. Jag vill gärna att saker ska rulla på i relativt hög fart. Att vänta är inte det jag är bäst på.

Dålig på att planera och strukturera

Är överlag en väldigt rörig person, med många bollar i luften, vilket säkert kan vara en styrka hos vissa, dock inte alltid hos mig. Jag älskar att starta upp nya saker, helst hela tiden. Men jag är fruktansvärt dålig på att strukturera mitt arbete för sedan kunna slutföra det. Detta gör även att jag med för många bollar i luften glömmer bort saker jag har tänkt göra för att jag inte har någon riktig plan. Borde verkligen jobba på detta då det är ett stort problem i min vardag.

• Blir beroende av precis allt

En av det saker som jag tycker är värst med mig är att jag verkligen har en beroendepersonlighet. Jag fastnar lätt i olika typer av vanor, ibland bra ibland mindre bra. Det kan vara personer, saker så som kläder och skor, träning, Celsius eller cigaretter.

Likes

Comments

​Rubriken talar. Var i London över helgen, andra gången jag är i England och första gången i London. Mysig stad, trevliga människor, god mat och bra shopping, men kan inte riktigt bestämma mig för vad jag verkligen tycker om staden.. Kanske återvänder dit någon dag men det återstår att se. 

Likes

Comments

Hej! Maja här. Nu har även jag tänkt ge mig på bloggandet. Ingen beskrivning kommer. Stanna och upptäck vem jag är, vad jag står för och vad jag hittar på om dagarna. Vad som kommer hända här vet jag väl egentligen inte själv riktigt, men bra blir det säkert. Nu ser vi vad det här kan leda till, spännande. Häng med vänner!

Likes

Comments