​Hejsan! I dag har jag varit ledig och det blev träning i dag också med Moa. Har börjat på ett nytt gym så i dag testade vi mest på det nya maskinerna. Hoppas att det nya gymkortet blir bra nu! Efter vi hade varit på gymmet bjöd Moa på lunch, dock med mitt recept... hehe. En vegetarisk lunch blev det för en gångs skull, jag äter inte vegetarisk kost annars. Falafel med rivna morötter och sallad. Sen gjorde jag även en supergod och lätt sås. Allt som behövs är grekisk yoghurt, fryst spenat, vitlök samt lite salt och peppar. Sen är det bara till att mixa och servera. Ett stort tips! Jag och Moa gick även en runda med hennes hund efter lunchen. En mysig och lugn förmiddag helt enkelt! Nu ska jag snart äta gröt och sen ska jag åka och träna fotboll i kylan. Kram M

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Mått ganska dåligt i dag. Vissa dagar är bara mycket tyngre än andra. I dag var en sådan tung dag. Men trots allt blev det ändå ett bra slut på en tyngre dag. Jag tränade tillsammans med Evelina och Moa ett tungt Body H.I.I.T pass vid 19 tiden och sen åkte jag hem och åt middag. Sen avslutade jag kvällen med ett bubbelbad och podd till det! Jag badar ofta när jag är på lite sämre humör och vill få ny energi och bli på bättre humör. Nu har jag på brun utan sol och ska snart duscha av den. I morgon är det torsdag och ska förhoppningsvis till gymmet på dagen och sen fotbollsträning på kvällen. Blir antagligen lite gymnasiearbetesplugg också.. Godnatt och kram!

Likes

Comments

Efter skolan gick jag och Anna till Pronto på lilla torg och fikade. ​Snacakde lite skit och hade allmänt trevligt! Skönt att avsluta skolveckan på ett mysigt sätt och starta helgen! Ha en fin helg på er vänner!

Likes

Comments

En tatuering jag länge velat göra, sedan jag var kanske 13 år. Nu är den gjord och jag är supernöjd. Den är som en påminnelse om att alltid fortsätt. Om att aldrig ge upp och alltid fortsätta blicka framåt. Om att fortsätta ta kampen för dig själv och andra. Men också med en lite touch av Håkan Hellström.. Detta var min första tatuering och är redan sugen på fler. Får se om det bli fler, har redan lite idéer faktiskt.

Fortsätt när mörkret kommer och allt för ont, fortsätt.

Likes

Comments

Ibland blir det inte som man har tänkt sig och då blir det utan att vi kan påverka det egentligen. Men ändå är besvikelsen en av det känslor som jag hatar mest att bära. Jag hatar att vara besviken.

Likes

Comments

Kläder betyder väldigt mycket för mig. I kläder kan jag sätta mina känslor. För mig personligen är kläder ett väldigt bra sätt att uttrycka mig. Jag försöker på olika sätt att sätta en känsla och helhet i det jag har på mig. Vissa dagar vill jag utstråla power, att jag är tuff och andra dagar elegans. Det är helt beroende på hur jag mår. Men det jag har försökt tänka på mycket den senaste tiden är att bara snappa upp och bära det trender som fallar mig i smaken och inte bara köra på en trend för att det just är en trend. Utan att jag bara bär det som jag gillar och tycker är snyggt. För viktigt att tänka på är att det syns om man inte trivs i det man har på sig. Jag vägrar att klä mig för någon annans skull och kommer aldrig göra det. Kommer du? Kommer du klä dig på ett visst sätt för att det är vad som förväntas av dig?

Likes

Comments

Låt ciggen alltid glöda

Låt ljuset alltid brinna

Låt musiken alltid spela

Låt hjärtat alltid slå

Låt stjärnorna alltid lysa

Låt benen alltid springa

Låt själen alltid känna

Snälla snälla, låt mig alltid leva

Likes

Comments

Vi alla är olika vilket betyder att vi har olika kvalitéer och tillgångar. För mig är det självklart att jag bör dela med mig av mina unika kvalitéer till andra och låta andra ta del av mina positiva och negativa egenskaper. Detta i hopp om att lära mig av andra. Men liksom våra alla kvalitéer och tillgångar har vi problem och motgångar. Saker och ting blir inte som vi tänkt oss alla gånger och ibland tvingas vi ta en annan väg. Varför då inte dela med sig av den andra vägen då? Berätta om dina sämre sidor och låt andra lära av dina misstag.

Mina styrkor

• Social och öppen

Jag är för det mest pratglad och delar gärna med mig av mig själv. Jag försöker att inte vara fördomsfull och istället vara öppen mot alla. Jag tar inte avstånd från en människa på grund av dess utseende, bakgrund eller liknande utan gör mitt bästa för att ge alla en ärlig chans.

• Motiverad och målmedveten

När jag bestämmer mig för något så gör jag det helhjärtat. Trots att mina starter oftast är aningen långa är jag medveten om min målsättning. Jag är ofta motiverad till att lyckas.

Står upp för mig själv och andra

Jag säger vad jag tycker och skäms inte för min åsikt. Säger ifrån när jag anser att det behövs och försöker att inte låta människor tysta min röst. Jag tvekar inte på mig själv och mina egna kapaciteter.

Mina svagheter

Lättirriterad och otålig

Jag har lätt för att blossa upp och har väldigt nära till alla mina känslor vilket lätt kan leda till just, irritation och ilska. Jag vill gärna att saker ska rulla på i relativt hög fart. Att vänta är inte det jag är bäst på.

Dålig på att planera och strukturera

Är överlag en väldigt rörig person, med många bollar i luften, vilket säkert kan vara en styrka hos vissa, dock inte alltid hos mig. Jag älskar att starta upp nya saker, helst hela tiden. Men jag är fruktansvärt dålig på att strukturera mitt arbete för sedan kunna slutföra det. Detta gör även att jag med för många bollar i luften glömmer bort saker jag har tänkt göra för att jag inte har någon riktig plan. Borde verkligen jobba på detta då det är ett stort problem i min vardag.

• Blir beroende av precis allt

En av det saker som jag tycker är värst med mig är att jag verkligen har en beroendepersonlighet. Jag fastnar lätt i olika typer av vanor, ibland bra ibland mindre bra. Det kan vara personer, saker så som kläder och skor, träning, Celsius eller cigaretter.

Likes

Comments

​Rubriken talar. Var i London över helgen, andra gången jag är i England och första gången i London. Mysig stad, trevliga människor, god mat och bra shopping, men kan inte riktigt bestämma mig för vad jag verkligen tycker om staden.. Kanske återvänder dit någon dag men det återstår att se. 

Likes

Comments