View tracker

Vardagslivet

Huset blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Jag trodde ju att jag skulle hinna klart med körkortet innan molly tänkte titta fram. Hade ju kollat på uppkörning + uppskrivning tider men eftersom det blev snitt samma dag så var vi tvungen att skjuta upp det. Det blir alltså nu i januari eller februari istället.

Vi var och kolla på den nya lägenheten i Lit igår kväll och man blev positivt överraskad av insidan eftersom utsidan ser ut som ett ruckel hehe. Det är ett gammalt lägenhetshus så. Det är på markplan, egen ingång och en 2:a på 75 kvadrat strax innan centrum.

Så, nu efter jobb, kommande kvällar och helger framöver Är det packning som gäller. Vi började lite smått igår. Någon frivillig som vill hjälpa till att flytta lite grejor när det är dags sedan? 😇❣️

Likes

Comments

Molly, Vardagslivet

Någon mer som varit med om att bebis börjar grina/gnäller så fort man lägger ner hon/han? Riktigt jobbigt på natten när hon börjar gråta om hon inte får snutta på bröstet hela tiden tex eller inte går och håller i henne. Hon får lugna stunder ibland men dom är korta. Tips någon vad man kan göra? 😊

Likes

Comments

Vardagslivet, Molly

Så var söndagen här igen och imorgon är sista dagen som Marcus är hemma på 10 dagarna. Kommer bli tråkigt sedan när inte hela familjen är hemma hela dagarna. Men men! 😊

Imorgon står BVC besök på schemat igen, alltid lika intressant att se hur hon växer tycker jag. Hoppas hon fortfarande håller vikten och allt annat som hon ska.

Efter BVC ska vi in till stan för jag måste köpa en ny bankdosa. Efter det har jag faktiskt ingen aning om vad som sker, hem troligtvis igen. Törs ju inte va bland stora folkmassor när rs-viruset härjar. Nej men nu ska här bytas blöja och sättas på pyjamas, sedan blir det läggdags för oss här hemma! Upp tidigt imorgon ☺️ hoppas på lite mer sömn denna natt då donnan var vaken natten som var mestadels och var endast nöjd när hon fick snutta tutte.

Likes

Comments

Vardagslivet, Molly

Termometern visar -25 ute 😬 så idag håller vi oss inne! Marcus är och skjutsar min syster till flygplatsen för hon ska till vår andra syster i Stockholm. Efter det ska han på stan och handla en varm mössa till molly, lampor till bilen, skor till oss och lite annat nödvändigt.

Jag har börjat fått ont i halsen såklart vilket jag inte hoppas kommer utvecklas till något mer. Håller på att vräka i mig te och honungsvatten så får vi hålla tummarna att det blir bättre!

Nu ska Mollsan och jag krypa ner i sängen ett tag till! Hoppas ni får en bra dag 🤗

Likes

Comments

Molly, Vardagslivet

Godmorgon! Här vaknade jag med ett riktigt vackert munsår som svider och kliar som bara den.. har blivit på underläppen och en bit ner på hakan ☹️ blåsor som varar och med skorpor, mums 👍🏼 har ni något tips hur man snabbast blir av med skiten så blir jag riktigt glad!

Annars så ska vi om en timme fara till sjukhuset på amningsmottagningen på återbesök och kolla vikten på lillan om den höjts något. Håller tummarna ✊🏼 efter det blir det kanske en kort sväng på stan och handla lite nödvändigheter, eller så far vi på lillänge där det kaaanske är mindre folk idag. 😝

Har jag även tur så kommer nya iphonen idag också 😉 ska bli så skönt med en ny en!!

Nä men nu måste morsan här börja göra sig och barnet iordning så det inte blir så stressigt. Vi vill gärna åka i god tid också.

Likes

Comments

Det går inte beskriva känslan jag känner. Vill bara grina när jag tänker eller ser på Molly, för att jag älskar denna perfekta lilla människa så obeskrivligt mycket. Henne kommer jag göra allt för. Är så otroligt lycklig. ❤️❤️❤️

  • 1511 readers

Likes

Comments