Likes

Comments

Vardagslivet

• Träff med ett personligt assistentbolag på fredag inför eventuellt sommarjobb. Jag gick intro hos en brukare i fjol via dom men då hade jag precis blivit gravid och börjat må så otroligt dåligt att det inte gick att jobba kvar tyvärr.

• Jag har gått vidare och är en av dom kandidater som gått vidare efter ett första urval för tjänsten som SOS-operatör. Väntar på att få göra olika urvalstester, sen får man se efter det hur det blir. Roligt vilket som!

• Träff med en tjej på Frösön från mitt gamla jobb efter påsk om att eventuellt bli vikarie där snart (helger och vissa kvällar).

Det är några saker jag ser fram emot. Sen något som är roligt är att Marcus äntligen får övningsköra med mig så det är jag som kommer sitta framför ratten hädanefter.

Likes

Comments

Idag har vi varit förlovad i 5 månader & på torsdag firar vi 1,5 år tillsammans. Du är mitt allt. Jag har aldrig mått så bra med någon och jag älskar dig bara mer och mer. 💙

  • 1166 Readers

Likes

Comments

Vardagslivet

Soliga dagar i stugan. Lördagen var ju helt underbar. Fisk fick vi, underbart väder, badade i snö, skoteråkning, gott käk & en unge som sov i pulkan från att vi åkte hemifrån till att vi kom hem - livet. ✌🏼

Likes

Comments

Vardagslivet

​Havregrynsgröt med kanel, chiafrön & banan. Stort glas vatten och kaffe. 🙌🏼

Likes

Comments

Vardagslivet

Har verkligen sökt som en idiot på huskurer som kan tänka hjälpa min stackars hals. Så jag hittade massa bra om äppelcidervinäger!! Det kan hjälpa mot mycket, inte bara mot halsont.

Jag har även hört att det kan hjälpa en att gå ner i vikt tillsammans med bra kost såklart så det var väl därför jag fastnade först. Så jag tog en matsked äppelcidervinäger i ett glas vatten innan frukost och märkte efter jag ätit att jag knappt kände av den onda halsen!!! Tog ett till glas för en stund sen nu innan lunchen och nu kan jag svälja utan att det gör ont. Så jävla bra. Så det tipset ger jag er om ni får ont i halsen! Testa! 😳

Klistrar in infon här nere från stegforhalsa.se där jag hittade tipsen om viktnedgången. 👇🏼

• Det är fantastiskt för att rensa tarmarna. Detta beror på att äppelcidervinäger innehåller ättiksyra, som bidrar till att förebygga förstoppning, förhindra att bakterier ansamlas i tarmväggarna samt lindra gasbildning.

Det är mycket användbart om du lider av långsam matsmältning eller uppblåsthet, särskilt mot slutet av dagen. Så äppelcidervinäger kan vara till stor hjälp för att eliminera ämnen som vi inte behöver i kroppen.

• Äppelcidervinäger är mycket mättande. Visste du det? Om inte så gör du det nu. Om du provar att dricka ett glas vatten med en eller två matskedar äppelcidervinäger innan dina måltider kommer du märka att du inte känner något behov av att äta för fort eller för mycket.

• Det är rikt på vitamin A. Vad är bra med vitamin A? Det tar hand om huden, ger den fukt och återställer dess elasticitet.

• Tack vare dess kaliumhalt är äppelcidervinäger ett bra diuretikum. Detta mineral bidrar till att göra blodet en aning mer alkaliskt, vilket bland annat hjälper till att bekämpa yrsel, förebygga vätskeretention och lindra kramper.

Eftersom det renar matsmältningssystemet känner vi oss lättare och mindre uppstoppade, och kroppen kan fungera effektivare.

• Det bästa sättet är att dricka lite äppelcidervinäger innan dina måltider.

Hur
? Tillsätt en matsked till ett glas vatten, blanda väl och drick det – som vi sa – innan du äter. Gör det innan frukost, lunch och middag. Vissa gillar att tillsätta lite honung för smakens skull, men generellt är det inte nödvändigt, och du kommer omedelbart börja se de positiva resultaten.

Likes

Comments