Idag har vi varit förlovad i 5 månader & på torsdag firar vi 1,5 år tillsammans. Du är mitt allt. Jag har aldrig mått så bra med någon och jag älskar dig bara mer och mer. 💙

  • 279 readers

Likes

Comments

Vardagslivet

Soliga dagar i stugan. Lördagen var ju helt underbar. Fisk fick vi, underbart väder, badade i snö, skoteråkning, gott käk & en unge som sov i pulkan från att vi åkte hemifrån till att vi kom hem - livet. ✌🏼

Likes

Comments

Vardagslivet

​Havregrynsgröt med kanel, chiafrön & banan. Stort glas vatten och kaffe. 🙌🏼

Likes

Comments

Vardagslivet

Har verkligen sökt som en idiot på huskurer som kan tänka hjälpa min stackars hals. Så jag hittade massa bra om äppelcidervinäger!! Det kan hjälpa mot mycket, inte bara mot halsont.

Jag har även hört att det kan hjälpa en att gå ner i vikt tillsammans med bra kost såklart så det var väl därför jag fastnade först. Så jag tog en matsked äppelcidervinäger i ett glas vatten innan frukost och märkte efter jag ätit att jag knappt kände av den onda halsen!!! Tog ett till glas för en stund sen nu innan lunchen och nu kan jag svälja utan att det gör ont. Så jävla bra. Så det tipset ger jag er om ni får ont i halsen! Testa! 😳

Klistrar in infon här nere från stegforhalsa.se där jag hittade tipsen om viktnedgången. 👇🏼

• Det är fantastiskt för att rensa tarmarna. Detta beror på att äppelcidervinäger innehåller ättiksyra, som bidrar till att förebygga förstoppning, förhindra att bakterier ansamlas i tarmväggarna samt lindra gasbildning.

Det är mycket användbart om du lider av långsam matsmältning eller uppblåsthet, särskilt mot slutet av dagen. Så äppelcidervinäger kan vara till stor hjälp för att eliminera ämnen som vi inte behöver i kroppen.

• Äppelcidervinäger är mycket mättande. Visste du det? Om inte så gör du det nu. Om du provar att dricka ett glas vatten med en eller två matskedar äppelcidervinäger innan dina måltider kommer du märka att du inte känner något behov av att äta för fort eller för mycket.

• Det är rikt på vitamin A. Vad är bra med vitamin A? Det tar hand om huden, ger den fukt och återställer dess elasticitet.

• Tack vare dess kaliumhalt är äppelcidervinäger ett bra diuretikum. Detta mineral bidrar till att göra blodet en aning mer alkaliskt, vilket bland annat hjälper till att bekämpa yrsel, förebygga vätskeretention och lindra kramper.

Eftersom det renar matsmältningssystemet känner vi oss lättare och mindre uppstoppade, och kroppen kan fungera effektivare.

• Det bästa sättet är att dricka lite äppelcidervinäger innan dina måltider.

Hur
? Tillsätt en matsked till ett glas vatten, blanda väl och drick det – som vi sa – innan du äter. Gör det innan frukost, lunch och middag. Vissa gillar att tillsätta lite honung för smakens skull, men generellt är det inte nödvändigt, och du kommer omedelbart börja se de positiva resultaten.

Likes

Comments

Vardagslivet

Dagens frukost bestod av havregrynsgröt med ett rivet äpple ovanpå, samt kanel, mjölk & linfrön. Sedan två kanelmackor med ost. Haha kommer inte på vad dom heter!

Vädret är ju helt fantastiskt ute!!!! Det blir helt klart en promenad efter jag ätit lunch och lilla liten vilat klart. Lunchen är en stark köttfärssoppa med potatis & morotstärningar. Svettas verkligen ur bacillerna.


Jag har iallafall dammsugat lägenheten nyss och diskat. Sen ska man väl göra sådant "jätte kul" som att vika tvätt. Hatar verkligen att vika tvätt, kan kanske vara därför min garderob ser ut som hej kom och hjälp mig jämt. 😜 trular mest i dom så får det blir som det blir. 😬

Likes

Comments

Vardagslivet

Och här kommer dagen spenderas. I sängen med Netflix. Kanske en kort promenad senare idag om vädret tillåter. Blir ju inte någon öppna förskola idag iallafall. ☹️

Har fortfarande sååå jävla ont i halsen när jag ska svälja, har också som ett litet sår bak i halsen(?). Alvedon hjälper inte, te hjälper inte, gurgla saltlösning hjälper inte. Vad fan hjälper? Har inte några vita prickar i halsen så det kan väl knappast vara halsfluss heller? Har inga andra förkylningssymtom förutom det. Känns verkligen som ett rakblad som sitter där.. fyfan! 😩 blir det inte bättre om någon dag ska jag ringa hälsocentralen.

Likes

Comments

Vardagslivet, Molly

Allt såg bra ut. Liten har gått upp 210 g sen sist och växt 1,5 cm så hon följer kurvan som hon ska. <3

På efterkontrollen såg allt bra ut också, tappen var lite kort nu med men det gick att sätta i spiralen ändå så nu hoppas jag att den funkar som den ska och att jag slipper långa blödningar. 👏🏼

Barnmorskan tipsade mig om öppna förskolan här i Lit så dit ska jag gå imorgon hade jag tänkt. Ska bli roligt att träffa lite nytt folk. ☺️

Likes

Comments

Molly, Vardagslivet

Ska strax traska iväg i snöyret till BVC och MVC. Undra hur mycket lillan växt och gått upp nudå, alltid lika spännande. Efter det ska jag på efterkontroll och sedan sätta i kopparspiral om det går denna gång. Håll tummarna! Det ska iallafall vara den som har minst hormoner och räcker i 5 år om allt funkar som det ska.

Likes

Comments