@Vintagefashion er en inspirerende instagram profil ,som viser billeder som de overstående! Jeg fandt profilen her forleden, og siden da er jeg begyndt at følge endnu flere lignende profiler, for jeg finder dem utroligt fede!!

God dag

Likes

Comments

Home

Gør dit værelse mere personligt ved af hænge billeder op af ting som inspirerer dig - motiverer dig mm.

For at gøre det endnu mere personligt kan du hænge billeder op taget med et polarid kamera, hvilket jeg så småt er begyndt på.

God dag :D

Likes

Comments

Hejsa:D Jeg vil vise en måde du kan "videre plante" din Pilea Peperomioides – Chinese Money Plant!

Til at starte med skal du selvfølelig finde et nyt skud, og det kan du se ved at der ligesom er en ny spire som gerne er kortere i længden end de "orginale" :D

Så piller du forsigtigt skudet op, enten ved hjælp af en gaffel, hvor du stikker ned rundt om skuddet. Eller også graver du bare skuddet op med dine fingre.

Så planter du den ellers bare i en krukke, et fint glas eller andet!

Jeg har selv taget en tømt oliven dåse, og fydt den op med mul, hvilket jeg syntes ser vildt fint ud!

Knus

Likes

Comments

My Aarhus

Her ser i min absolut yndlingsbutik for piger/kvinder nemlig STYLEPASTE!

Den ligger i Studsgade 2, 8000 Aarhus C, og er bare en møg lækker butik med de fedeste vare efter min mening! Der er alt fra furniture til beauty til womens fashion, og er vinder af DESIGN AWARDS 2016, hvilket jeg syntes er vel fortjent, da servicen er vildt god, og varerne er mega fede og i god kvalitet.

Jeg har selv op til flere gange gået ind i butikken lige inden lukketid (hvilket man nok som medarbejder syntes er en smule træls, efter en lang dag hvor man gerne bare vil hjem), hvor medarbejderne har taget ligeså godt imod mig, som var jeg den første kunde i butikken, og det syntes jeg er virkligt fedt!

Et lille minus er dog at priserne er meget høje, men jeg vil så også sige at man betaler for hvad man får, forstået på den måde at man virkelig betaler for en god kvalitet! Selv har jeg en monster dyr morgenkåbe der inde fra (som jeg har fået i gave) men den har jeg nærmest har boet i lige siden jeg fik den fra ca. 7 måneder siden. Den er simpelthen så lækker blød, og er lavet af 100% silke-velour, og kan helt klart anbefales som en helårs kåbe!

Jeg syntes klart du skal tjekke butikken ud hvis du en dag er i Aarhus!!!

Likes

Comments

My Aarhus, Food

Hejsa;D

Idag ville jeg dele denne super hyggelige Café "LYNfabrikken" med jer!!

Den ligger i Vestergade 49, 8000 Aarhus C, og er ikke bare en helt almindelig café!! Den har både kaffebar på toppen, en vildt fed designebutik, plus arbejdsstationer til kreative virksomheder og mere til.

Som gæst kan man tage sin computer med, og arbejde på de travlheder man nu engang har, og sammentidig sidde og hygge sig med nogle virkeligt lækre snacks og drikkevare, som man selv køber.

Jeg kan ihvertfald stærkt anbefale LYNfabrikken, da den generelt bare er monster hyggelig og inspirerende!!

Likes

Comments