Hey, jeg vil lige kort fortælle hvad jeg har lavet idag.

Idag var sidste dag af min vinterferie - super mega nedern, men sådan er det.

Jeg sov ved min veninde Sofie igår sammen med en af mine andre veninder som også hedder Sofie, så derfor vågnede jeg i morges op hjemme hos hende, haha. Men ihvertfald blev vi vækket ved 9.30-10.00 tiden, fordi de skulle til håndboldtræning (jeg går ikke til noget, men har førhen gået til dans i mange år), og derfor cyklede jeg allerede hjem klokken ca. 10.20.

Jeg kom hjem og kiggede lidt på insta hvor jeg så fandt nogle ret cool billeder som jeg gemte fordi de var enten inspirerende eller bare seje - det er dem der er ovenfor:D

Ved 13.00-14.00 tiden tog jeg hjem til min veninde Ulle/Ulrikke, som kom hjem fra skiferie i nat eller igår nat eller hvad man nu siger. Vi snakkede for det meste, men vi lavede også noget lemonade og skrallede noget pomelo som vi tog op på hendes værelse mens vi lå og så youtube og snakkede. Det var sygt hyggeligt at se hende igen, fordi vi plejer at være sammen sådan sygt ofte og nu var det en uge siden sidst, så det var godt lige at sige hej igen hehe.

Jeg tog hjem ved 19.00 tiden og spiste med min mor, hvorefter jeg gik i bad og så noget sjit happens. Jeg har ellers ikke lavet så meget idag udover det, men imorgen skal jeg ind til byen med Ulle hvor vi bla. skal i PRAG og se om vi kan finde nogle fede ting;))

Men det var det jeg brugte min sidste ferie-dag på for denne gang<3

Likes

Comments

Først og fremmest glæder jeg mig bare til, at vinteren er ovre og foråret så begynder! Slut med lorte minus grader (forhåbenligt) og mørke - glæder mig bare til nogle lysere og "længere" dage! Det der med ikke at få fri fra skole også nå at være hjemme i en time også er det bare mørkt, bliver lækkert nok! Så glæder jeg mig til at komme til konfirmationer og se personen blive fejret, og til at se dem i deres fine tøj osv.

Men mest af alt glæder jeg mig til Juni-Juli-August!

Allerede mandag d. 5 juni klokken 15:30 skal jeg (og super mange andre) til Justin Bieber koncert (for 3. gang haha) i Jydsk væddeløbsbane i Aarhus C - Det bliver så hyggeligt og det ser jeg sku frem til!

Så glæder jeg mig enormt enormt meget til sommer - sommerferie!!! Ugen op til sommerferien skal hele min årgang til Norge og lave nogle forskellige ting der (ærligt ved jeg ikke helt hvad der skal foregå haha, men det skal nok blive hyggeligt). Når den uge er omme og sommerferien endelig rammer, bliver det så herrens fedt!

Jeg ved ikke hvorfor, men i år ser jeg bare så mega meget frem til den ferie mere end før ahaha, og jeg kan simpelthen ikke vente til den skal begynde! Altså jeg glæder mig så meget, at min veninde og jeg endda allerede har lagt planer og mål for ferien - hvis de ting bliver opnået skal det nok blive en fed ferie! Jeg glæder mig til stranden, ikke bare om dagen men også aftnerne på stranden! Jeg glæder mig til byen og nu hvor vi er blevet kåret som kultur-by, skal der nok ske fede ting! Jeg glæder mig til ikke at skulle i skole, til at være sammen med venner, ja jeg glæder mig bare til ALT ved den ferie, men dog glæder jeg mig ikke til den er slut!

Når ferien så er slut - ): er der heldigvis næsten en hel måned tilbage af sommeren! endnu ved jeg ikke hvad der skal ske i den måned, men der skal nok ske nogle sjove nok ting alligevel. Nogle har jo også været ude at rejse i ferien - sikkert nogle i flere uger (ved ikke om jeg skal på ferie endnu), og derfor bliver der jo næsten nødt til at ske noget udenfor ferien for at de også kan "være med" haha. Ej men det jeg mener er bare at der nok skal ske fede og sjove ting i den måned også.

Så kommer der efteråret og det er lidt nogle triste måneder, men igen, skal det nok blive sjovt! Når efteråret er slut kommer der vinter og der ser jeg nok bare frem til min fødselsdag i december og til juleaften, også tilsidst nytårsaften!


Alt i alt skal 2017 nok blive et godt og fedt år fyldt med minder - ting at se tilbage på. Jeg glæder mig, hvis jeg ikke fik sagt det hah!!
Likes

Comments

Contains affiliate links

De her ting er jeg sindsygt forelsket i!

Bukserne er så vildt fede og ser bare herre cool ud, plus til sommer vil de være SÅ fede med en hvid tee. Ringen er dsv monster dyr, men er bare mega fed og anderledes! Trøjen vil være brugbar hele året rundt, men igen vil den være lækker til sommer:D Cremen er bare god og lysekronen er ikke lige præcist den der, men generelt vil jeg gerne have en!

Likes

Comments

Contains affiliate links


Ønsker mig så sindsygt meget de her Isabel Marant "gilly" sneakers som kan købes på Mytheresa, men som dog er udsolgt pt!

De er pisse fede og kan også fåes i andre farver mm. men er helt vild med ligepræcist disse. Her til simmer vil de især være mega lækre med nogle brune ben, og en fed nederdel! Krydser fingre for at de kommer tilbage igen.

Likes

Comments

Igår da min veninde og jeg cyklede ind til byen faldt vi over PRAG, som er en genbrugsbutik. Vi fandt så de her vold fede, men også underlige-halv grimme øreringe som jeg bare lige ville dele. Der var en helt masse forskellige slags farver og former, men ihvertfald er jeg helt vilde med dem som jeg endte med at vælge og vil gerne have mange flere!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Er så vild med det her orange jakkesæt og kunne lige forestille mig hvor monster fedt det vil se ud til sommer med nogle vildt fede solbriller. Jakkesættet er fra en hjemmeside der hedder Fashiola.dk (kender den ikke selv, men fandt hvad jeg ledte efter haha) og sandalerne er fra Givenchy men kan købes på hjemmesiden Net-a-porter.com. Man kan self have sættet på sammen, men bukserne ville også bare være fede sammen med en hvid t-shirt og nogle sneakers, hvis man nu ikke er så meget for sandaler! Personligt synes jeg, at fødder er klamme og vil hellere end gerne undgå at vise dem haha - så foretrækker selv lukkede sko, men disse sandaler er bare skide lækre!

God dag

Likes

Comments

Så søndag d. 12 i 2 tog mine veninder og jeg afsted til min mosters sommerhus i Knebel, hvor vi skulle sove til tirsdag og blive hentet tirsdag aften.

Da vi ankom i søndags startede vi med bare at være min veninde E (Emilia) og jeg. Det var så os to der skulle sørge for at vand og varme blev tændt hvilket vi brugte en del tid på, fordi vi skulle finde et dæksel udenfor som vi åbenbart havde herre svært ved at se pga sneen......

Da klokken var omkring 18 vågnede vi ved at Fie som også skulle komme ringede på fuldt drøn, men vi var helt væk og reagerede så først 3. gang den ringede... Vi fik givet hus nummeret også var hun der ellers 5 min efter.

Klokken 19 (der omkring) begyndte vi at lave noget mad og ved 22 tiden kom Krølle (Kristine) som den sidste. Vi snakkede og hyggede indtil klokken 4 hvor vi så gik i seng.

Mandag vågnede vi klokken 11 og startede ud med at lave nogle pandekager og varme nogle boller, hvorefter vi fandt vej hen til den nærmeste købmand hvor vi skulle købe nogle småting. Jae så hyggede vi bare og der var ikke så meget andet der, indtil det belv aften og vi skulle til at lave noget aftensmad. Vi var skide kreative og tog kampen op med burger, som så endte med at blive mere bøf i en tvebak end en burger... Altså vi glemte bare lidt bollerne i ovnen også var de lidt brændte og tørrer da vi sådan kom tilbage igen. Typisk nok. Igen hyggede vi bare aftenen ud, og lagde os til at sove på et tidspunkt jeg ikke lige kan huske.

Idag da vi vågnede spiste vi nogle chokopops og lavede noget pasta med ketchup lidt senere. Fie blev hentet og skulle videre til et andet sommerhus med sin familie, så nu var vi kun 3 tilbage. Vi vidste ikke helt hvad vi skulle give os til andet end at se tv og lave mad, så det var det vi gjorde. Først begyndte vi at lave nogle hakkebøffer (igen skide kreativt), også skar vi nogle gulerødder og noget pepperfrugt ud som vi kunne dyppe i noget humus vi havde med, hvorefter vi bevægede os ud i at lave nogle bløde løg tror jeg vidst de hedder. Det endte egentligt meget godt ud med et stort lækkert, måske lidt koldt men igen lækkert måltid. Da vi var færdige med at spise tog vi hen til den købmand vi også havde været ved dagen inden, for at købe noget kakaopulver så vi kunne lave havregrynskugler. Da det var gjort og vi havde lavet havregrynskugler vaskede vi op mm. og blev så hentet idag klokken 19-19.30 ca. dog med nogle problemer forinden med en oversvymmet vaskemaskine og en masse våde ting som blev hængt udenfor, men som så hurtigt blev trukket ind igen fordi ellers ville alle tingene blive frosne osv. men jae ellers ingen problemer.

Alt i alt har det været super hyggeligt, og vi har aftalt at det også skal gøres igen til sommer.

Likes

Comments

Idag vil jeg dele min billede væg med jer! I noget tid har jeg "arbejdet" med denne væg, efter jeg så et billede på instagram med en der lignede. Jeg er blevet ok tilfreds med den, og syntes egentligt den er endt ud med at være cool nok, haha. Jeg har forsøgt at tage nogle billeder op ad nogle minder, eller ting jeg syntes er flotte/inspirerende, og med det som udgangspunkt er det gået ret godt. Nogle af billederne er mine egne, og andre er fundet på pinterest eller andre steder, fx er et par af dem postkort og polarid billeder.

Det hænger i ved siden af mit spejl, og det er ok en af mine yndlingsting på mit værelse!

God dag

Likes

Comments