Den seneste uge har jeg været så heldig at afprøve nogle lækre økologiske produkter fra Bauer Skincare .
Bauer er en økologisk og naturlig hudplejeserie. Det er uden tilsatte parfumer, parabener eller andre hormonforstyrrende stoffer.
Jeg må sige, at jeg er blevet overrasket over produkterne.
Jeg har prøvet tre produkter den seneste uge. En Body Butter, Clay Mask og Lib balm.

Body Butteren er 100% økologisk og er virkelig lækker at smøre ud på kroppen. Der skal ikke bruges ret meget, også efterlader den din hud virkelig blød efterfølgende.
Denne creme siges også, at skulle være ret god til børneeksem mm.

Clay Masken er 40 % økologisk og jeg siger dig, man bliver virkelig lækker sulten når man smører den på sin hud. Den er lavet på økologisk kakao og økologisk grøn te, og dufter derfor helt fantastisk af kakao.
Man skal blot komme 2 teskefuld Clay Mask i en skål og blande med 2-3 teskeer vand. Lade det sidde i 10 minutters tid og skyl derefter med vand.
Huden efterlades dejlig blød. Efter den behandling afsluttede jeg med Body Butteren - også på hovedet i seng. Selv dagen efter var min hud stadig utrolig blød og lækker.

Lip Balm er 100% økologisk. Jeg bruger læbepomade mange gange om dagen, og har derfor den hele tiden med mig. Denne her fra Bauer er i en tilpas størrelse, så den nemt kan haves med i tasken. Den fugter tilpas mine læber og giver et godt shine.

Jeg må sige, at efter en uges brug af disse produkter, har de allerede skabt en afhængighed hos mig.
Jeg kan især godt lide tanken om, at det er naturlige og økologiske produkter, som kommer på min hud. Idet produkterne er naturlige og fri for unaturligt parfume, var jeg lidt bange for duften af produkterne, men jeg må sige, at det på ingen måde har en ubehagelig duft. Man kan virkelig dufte det er naturlige produkter som er brugt. Derfor dufter mange af produkterne en smule af kakao hvilket bare er et plus.

Én er jeg kan være så heldig at vinde en Bauer Body Butter.
Jeg laver nemlig en giveaway på en af disse.

Alt du skal gøre er:

1) Skrive en kommentar om hvorfor netop du skal vinde denne lækre creme
2) Følge Majamoelller på Instagram

Vinderen findes fredag d. 22. september.


//MajaDette er et sponsoreret indlæg

​//

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments