​Hey venner

Jeg vil starte en ny serie af indlæg på bloggen - nemlig om indretning

Personligt elsker jeg indretning, dog er jeg virkelig dårlig til at bruge penge og tid på at indrette mit eget værelse. Jeg har derfor valgt at starte ud med at lave et indlæg, hvor jeg vil fokusere på planter i indretningen.

JEG ELSKER PLANTER, og jeg synes at det giver så meget til et rum. Planter er blevet det nye sort indenfor indretning, og man må sige, at de grønne venner er både hyggelige, men også super flotte. 

Håber I kan bruge billederne ovenfor til inspiration :))

Hav det nice

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

HEY VENNER!

Følte lige for at dele en bunke lækre fashionbilleder her til aften - Jeg håber at I kan bruge dem til inspiration. Pt er jeg ret stor fan af disse trends. Så på med den lede brille, de farverige og underlige items skal ud fra garderoben, find et par lækre trackpants i genbrug og så afsted! Pt. arbejder jeg på at lære at sy.... jeg kan godt sy det basale, som man lærte i håndarbejde, men for at være ærlig kunne jeg godt bruge et kursus, da jeg har glemt det meste... det er trods alt et par år siden, jeg sidst sad ved en symaskine.

Håber jeres sommer går som planlagt. Jeg er tideligere i dag kommet hjem fra campingferie. Det var en super hyggelig ferie. Nu mangler bare at overtale min far til at turen skal gå til Amsterdam i næste uge. Udover det smutter jeg med mine 3 gode veninder til København d. 31 juli. 

Alt i alt håber jeg bare, at I har det fedt

Ses snart igen.

Likes

Comments

Hey venner

Som I kan se, har jeg lavet et indlæg om mine nyeste genbrugsfund. Her for tiden har min garderobe nemlig fået nogle tilføjelser, hvoraf mange af de er fra genbrug. Jeg har blandt andet fundet et par MEGET mørkeblå jeans, en prikket nederdel og endnu et af disse tørklæder, som er meget populære for tiden. Jeg kan kun råde jer til at købe dem i genbrug, da der er vildt mange forskellige, og så er de også VILDT dyre i butikkerne sammenlignet med dem i genbrug.

Håber I kunne lide dette indlæg

Vi sesssss

Likes

Comments

Hey venner

Har her på det sidste fundet en del fede items med farver på (SOM JEG FREAKING ELSKERRRRR)

Håber at I synes om det, og hvis I har spørgsmål eller søger links til noget af tøjet, må I endelig skrive en kommentar.

Vi ses snart igen

Likes

Comments

Hej venner

Lang tid siden... beklager meget, men jeg har haft så mange andre ting, der har presset sig på. Jeg håber, det er okay

Idag vil jeg vise jer mine YNDLINGS sko her pt. Jeg ville ønske, at min pung var tung nok til at kunne købe alle disse lækre sko... Men lige nu må jeg bare drømme om dem, og måske købe dem lidt efter lidt.

Det første par er et par høje hæle fra Billi bi. De er super fede, da de har den her kæde foran. De kan købes her

Par nummer 2 er seriøst de FEDESTE new balance sko! De er armygrønne som er en af mine fortrukne farver hele året rundt. Desværre er de i den ret så dyre ende, så det kræver, at jeg sparer op, istedet for at bruge mine penge på mad og andre ligegyldige ting... Men ja, de kan købes her

Endnu et par voldsomt fede sko er disse fra adidas. Det eneste der holder mig tilbage fra at købe disse sko er farven. Ikke fordi jeg ikke kan lide hvis (jeg elsker hvid), men mest af alt bare fordi jeg ved, at de ikke vil holde sig hvide i særligt mange dage. Men hvis du er god til at holde dine sko pæne og rene, synes jeg helt sikkert, at du skal tjekke denne sko ud, da den er helt vildt fed. Skoen kan købes her

Her fortiden har jeg overvejet for sygt at købe et par høje hæle til finere brug. Jeg har aldrig i mit liv ejet et par høje hæle, så det ville helt klart være en god idé at købe, da jeg ikke ejer et par i forvejen. Mine favoritter er fra And Other Stories, og de er i den billigere ende (efter min mening). De har en vildt fed detalje med disse suede (ruskinds kind of) frynser foran, som gør dem fede og unikke. I virkeligheden er det bare en basic sort stilet, men disse frynser gør, at stiletten skiller sig ud fra det normale (hvilket jeg elsker). Den kan købes her

De sidste par sko jeg vil vise jer er disse sandaler fra Billi bi. De er igen i det her ruskindsmateriale, og så er det RØDE!!!! Hvis I kender mig og ser mig til hverdag, ved I, at jeg eeeeeeeeelsker rød. Derfor er disse sko også iblandt mine absolutte favoritter. De kan købes her

Jeg håber, at I nød dette indlæg og fik noget inspiration fra det.

Vi ses snart igen (:

Likes

Comments

Hey venner :))

Tideligere i dag tog min lillebror, min far og jeg på ARoS kunstmuseum i Århus. Det var super hyggeligt, og vi fik alle 3 kigget på en masse "modern art". Jeg elsker anderledes kunst, så ARoS var lige noget for mig! Jeg kan klart anbefale jer alle at tage et smut til Århus for at besøge ARoS!

Vi ses snart igen xx.

Likes

Comments

Blazer: Her 449 DKK

Bukser: Her 299 DKK

Jakken: Her 399 DKK

Gule sandaler: Her 299 DKK

Cremehvide sandaler: Her 329 DKK

Røde sandaler: Her 299 DKK

Hvide jeans: Her 179 DKK

Blå jeans: Her 179 DKK

Hvid top med flæser: Her 149 DKK

Grå sweater: Her 129 DKK

Wide leg bukser: Her 299 DKK

Statement tee: Her 79 DKK

Sko med lakfinish: Her 179 DKK

Hey venner

Jeg håber, at dette indlæg kunne give jer lidt fashion-inspiration :))

Personligt EEEEEEEELSKER jeg Zara, da deres tøj er overdrevet flot, lækker kvalitet og for det meste også budgetvenligt :)

Vi ses snart igen xx.

Likes

Comments

Instagram@majamikkelsen_