Hej Maja. Det senaste året har du varit nära på att ge upp så många gånger. Först och främst vill jag säga att jag är tacksam över att du fortsatte kämpa. Du har mycket kvar att uppleva.

Du ska snart flytta till en ny stad och börja ettan på gymnasiet. Det första halvåret kommer att bestå av många ångestfyllda kvällar, men efter ett tag kommer du inse att det är det bästa beslutet du någonsin har tagit. Tyvärr så kommer du att tappa kontakten med många nära vänner och känna dig ensam för det mesta. Men var inte ledsen över det, för under tiden du spenderar ensam kommer du att lära känna dig själv.

Jag är så ledsen över att du hatar vad du ser när du kollar dig själv i spegeln. Det kanske låter omöjligt just nu, men en dag så kommer du faktiskt att tycka om dig själv. Lyssna inte på vad folk säger om dig, deras åsikter är helt irrelevanta.

Och du, killen du tror att du är kär i nu kommer inte att betyda ett skit för dig om några månader. Så var inte ledsen över honom. Däremot så kommer du att bli kär på riktigt och fan vad ont det kommer att göra. Du kommer göra misstaget att låta din lycka ligga i någon annans händer och när han tappar den, så kraschar allt. Kom ihåg att du alltid är den viktigaste personen i ditt liv. Alla andra kan försvinna ut ur ditt liv så fort dom ledsnar, men du kommer alltid att behöva leva med dig själv. Du förtjänar någon som älskar lika starkt som du gör.

Jag skulle nog inte säga att det blir bättre med tiden, men du kommer att bli starkare och lära dig att leva med sånt som tynger dig. Glöm aldrig att du är en krigare. Jag är stolt över dig.

Ps. Dina ögonbryn är skitfula, fixa dom.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I morse drog jag mig upp ur sängen och for till skolan. Efter två lektioner blev det för mycket och jag var tvungen att åka hem igen. Jag försöker att kämpa mig igenom skolan nu sista tiden innan sommarlovet, men ibland är det helt enkelt för påfrestande. Sofi kom hit vid tolvtiden och vi käkade brunch ute i solen. Hon vet verkligen hur man gör mig på bättre humör ❣️

Likes

Comments

Dagens planer var att vakna tidigt, gå till skolan, sola solarium och plugga till ett NK-prov. Istället har jag legat i sängen och kollat på Grey's. Idag är en sån dag då allt känns lite extra jobbigt.

Likes

Comments

Haft en jättemysig helg med Sanna och Elin. I morse käkade vi frukost på Stadshotellet, vilket är typ det bästa jag vet. Dock så börjar ångesten smyga på nu när tjejerna har åkt hem, bland annat över att det är skola imorgon. Jag hade nog trivts bättre i helvetet än vad jag gör där för tillfället faktiskt. Har även lovat mig själv att göra klart oinlämnade uppgifter nu under lovet, men ni kan ju gissa hur det har gått.

Likes

Comments