View tracker
View tracker

Har ni några förslag om vad man kan göra under en molnig sommardag?

Under min enda "riktiga" semester under sommarlovet (som varar/ har varit i 10 dagar) så tänkte jag ju att jag skulle satsa på att sola så mkt som möjligt. Men det går ju inte riktigt super bra när det bara är grått och mulet hela tiden🌪🌫💨🌧☁️

I texten över detta pratar jag om min semester denna sommaren och och att det just nu inte är skitbra väder ute. Nu har det gått 8 dagar av 10, så snart bär det av hemåt. Efter en och en halv vecka med god mat och en massa mys med kusinen i båten i Karlskrona🚣🏼⛵️🛥🚤⛴. Under denna stund när jag sitter och skriver detta så småregnar det ute och vi har precis ätit lunch🍜🍝. Imorgon väntar en dag med ännu mera mys då vi bara tar det lugnt och har en liten picknick eller två🍡🍩🍪🍥 .

Puss och kram på er hoppas att ni får en fortsatt bra dag

Likes

Comments

View tracker

hej allihopa!

Nu är det allt ett tag sedan jag va här och skrev. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som har gjort att jag inte har lagt upp något nytt på ganska så länge nu, men det ska vi förmodligen ändra på.

Det finns nog många orsaker till varför jag inte har postat någonting nytt på länge, exempelvis skolan, stress, fritidsaktiviteter mm, men även att jag inte riktigt vet exakt vad jag ska skriva om här på bloggen. Så ni får gärna ta och kommentera någonting roligt nedan som jag kan skriva lite om om du har lust.

Nu sitter jag här i soffan och gör faktiskt inte så särkilt mkt, så det kommer nog bli en ganska så lugn och mysig kväll.

!!!!!!!ILYSM!!!!!!

Likes

Comments

Detta har iaf inte varit en särskilt rolig dag hittills👎🏼🙃

Likes

Comments

​vet inte riktigt vad jag ska skriv om idag, men jag får väll komma på något. Denna dagen har varit en mycket tråkig dag, som de flesta nuförtiden. ovh därför blir det ett kort inlägg idag, eftersom jag nu är skit trött. så här får detta inlägg faktiskt ta slut pågrund av trötthet o lathet, adjö!

Likes

Comments

tyvärr så hann jag inte lägga ut så särskilt mycket igår, tror bara att det blev ett inlägg. Det blev det P.g.a att jag hade so prov idag, sov inte hemma och för att jag var allmänt stressad. Men jag får väll skärpa mig nu och försöka lägga ut 2 inlägg varje dag, och kanske lite surpriser i den kommande helgen.

Och så får vi ju tagga att ha fysik prov imorgon och med det sagt så vet ni ju nog vid det här laget vad jag kommer att göra resten av hela kvällen.

Likes

Comments

En mkt trött Maja idag, på en mkt trött dag. Med utvecklingssamtal, konfa & tråkiga lektioner så blir det lätt så...

Hoppas att ni har haft en bra o rolig dag iaf, så hörs vi imon<333

Likes

Comments

Skulle int tacka nej till detta nu

Likes

Comments

​nu är det väl tisdag omogen och jag åker strax till skolan. Är inte alls taggad inför denna dagen, skulle bara vilja vara hemma o ligga i sängen hela dagen. Det är iallafall skönt att ha måndagen avklarad.


HA EN  BRA DAG!


Likes

Comments

Nu ha jag precis kommit hem från fotbollsträningen, vilket var en ganska rolig träning med mycket variation. Det är så kul att träna nu, eftersom det verkligen märks att jag har blivit bättre.

Imorgon blir det en dag blandad med skola, konfa o utvecklingssamtal. Men det får väl gå att klara av den dagen också precis som alla andra.

Nu ska jag sätta mig o äta, plugga och sen sova.

NATTINATTI 

Likes

Comments