Jaså, jag lever fortfarande och har alltså en blogg? Ska väl ge mig på detta igen då, tänkte jag.

Klockan står på 19.38 för tillfället och jag har hittills lyckats skjuta upp plugget i fem timmar, men under den tiden har jag hunnit städa lägenheten och lagat mat. Inte helt bortkastad tid alltså! Har inga planer på att plugga ikväll så tänker gå ut på en promenad efter detta! +11 grader ute och sol, man får ju passa på! Särskilt då det sägs ska regna i veckan.

​Håller för tillfället på att föra över bilder från telefonen till datorn och ska snart ta några bilder med kameran, tills vidare får ni en bild från valborg! 

Shameless self-promo: följ mig! @maajalundqvist Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Måndag alltså. Helgen spenderade jag i Lycksele, hade filmmys med mina bästa pojkar på lördag och firade pappa på söndag. Kom tillbaks till Umeå runt 21 på söndag kväll och gjorde inget särskilt efter det.

Idag kom mamma hit till Umeå och hon stannar till imorgon kväll. Hon ska följa mig på sjukhuset imorgon då jag ska kolla upp mitt ben som jag haft en spricka i. Förhoppningsvis slipper jag kryckorna snart, ska ju utomlands på höstlovet!

Likes

Comments

Då var det alltså fredag. I helgen stannar jag i Umeå istället för att åka till Lycksele, ska umgås med vänner och se vad vi kan hitta på för roligt! Ikväll far jag till min kompis Michaela och sover över hos henne och äter massa gott och ha det mysigt.

Annars idag har jag varit på skolan fram till lunch, sen kände jag att bristen på sömn kom ikapp mig. Sov ungefär 1,5 timmar inatt. En vän hörde av sig och frågade om jag ville komma och hänga med han och hans kompis igår kväll, och helt plötsligt va klockan 5.30 och bara Lukas hade sovit. Somnade i Lukas soffa och gick sen till skolan på morgonen med honom.

Jag hoppas att ni haft en lite bättre dag än mig, så hörs vi senare!​

Likes

Comments

Jaså, här kommer jag och skaffar en blogg. Jag är en 17 årig tjej ursprungligen från en liten stad i Norrlands inland, men är numera bosatt ensam i en etta i Umeå där jag pluggar andra året teknik på dragonskolan med inriktningen produktionsteknik. Trivs som fisken i vattnet här i Umeå och jag har inga planer på att flytta hem. På fritiden så föredrar jag att umgås med vänner före att sitta hemma en hel kväll, så därför är jag mycket ute och flänger på kvällarna.

Ett av mina få intressen är att lyssna på musik, men då jag är den mest tondöva människan så sjunger jag inte annat än i duschen.

Här kan ni få de låtar som spelas mest i mina hörlurar just nu, lyssnar dock bara på de 10 nedersta för tillfället.

Mer än det här tänker jag inte presentera för tillfället, utan ni får lära känna mig allt eftersom!

Likes

Comments