Header

En helt vanlig torsdag. Vaknade 6.30, åt frukost, fixade mig och cyklade iväg till skolan. Började 8.20 och slutade 14.25. En bra torsdag har det varit! Så nu är jag hemma, och hade tänkt att måla naglarna ikväll. Det behövs verkligen nu! Annars ska jag bara ta det lugnt. Äntligen fredag imorgon! En kort skoldag och hoppträning på kvällen. Äntligen snart helg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​När det kommer till väskor så är det verkligen något jag behöver investera. Den jag har dagligen till skolan och så är totalt kaos, så behöver verkligen köpa mig en ny. 

Men nu tänkte jag iallafall berätta för er vad jag alltid packar ner i min väska om jag ska någonstans!

1. Handkräm. Det är så viktigt tycker jag, för man både luktar gott, och man kan verkligen behöva handkräm speciellt på vintern! 

2. Hörlurar. Det är något jag alltid försöker packa ner i väskan. Så tråkigt att åka tex buss utan hörlurar, eller om man ska sitta på ett ställe där man inte kan prata med något. Men som idag så glömde jag ju det... så nu sitter jag på mammas jobb i fikarummet och har på lägsta volym på datorn för att jag glömde hörlurarna..!

3. Roller. ​Ni vet en sån som har klibbit papper som man kan rulla på kläderna, en sån har jag alltid med mig. Vet inte varför men det känns bara bra att ha haha!

4. ​Plånbok. ​Jag har alltid med mig min plånbok antingen i jackfickan eller i väskan... väskan känns dock lite säkrare! Där i har jag ju då alla mina kort (gymkort, busskort, bankkort), ja ni vet allt man har i en plånbok!

5. ​Läppsyl. ​Något jag är beroende av nu på vintern är ju läppsyl. Det värsta jag vet är att ha såå torra läppar vilket jag har på vinter (och jag är nog inte ensam om det). Så hur bra är det inte då att bara ha de i väskan heeela tiden?!

Likes

Comments

Hur fint är det inte ute?! Iallafall! Sista dagen på lovet och den tillbringar jag till att bara ta det lugnt och njuta det sista av lovet! Imorgon börjar verkligheten, slut på sovmorgon, inga sena kvällar. Lets get back to school... hade gärn haft lite mer ledighet;)

Likes

Comments

Måndag: En dag med lillebror! Vi ska bara mysa och hitta på något roligt! Gym på eftermiddagen / kvällen är även planen.

Tisdag: Sista dagen på jullovet och det känns ju sådär! Men inga planer än så länge. Hoppas på att hitta på något roligt sista dagen av ledighet på ett bra tag!

Onsdag: Skola igen. Men även åka till stallet och träna!

Torsdag: Skola igen såklart! Gym efter skolan är planen och sen hem och slappa (plugga om det finns något att plugga på).

Fredag: Sovmorgon till halv ett! Huuuur skönt? Älskar det. Efter det hem, ta det lugnt innan stallet och träning.

Lördag: Inga planer än så länge men hoppas på att få hitta på något roligt med tjejerna!

Söndag: Inga planer där än så länge heller, men troligtvis lite gym!

Likes

Comments

Instagram@majjalundqvist