Header

Sommaren är verkligen så nära nu och dagarna blir bara bättre och varmare. Jag åker som sagt till Örebro idag och där ser det ut att komma vara sjukt bra väder. Jag kommer fota massa och ni kommer få alla bilder i ett inlägg när jag kommer hem! Vad har ni för planer i sommar?!🌴

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

1 //2 //3

1 // 2 // 3

1 // 2 // 3

​Hur snygga är inte dessa sommarplagg ovan?! Älskar alla av dom och skulle verkligen vilja klicka hem alla. Så om du tycker om några/något plagg här ovan, klicka på länkarna nedanför bilden och klicka hem ett nytt favorit sommarplagg!

Likes

Comments

Gud vilket skönt väder det är ute idag! Jag och Simon har legat på altanen hela dagen och solar, ätit jordgubbar, lyssnat på musik och bara njutit och blivit bruna! Så efter många timmars solande har jag nu tagit en dusch och har lagt på en ansiktsmask. Tycker alltid man känner sig lite ofräsh när man har solat så länge. Men iallafall så är jag nu nyduschad, och mina planer för ikväll är väl ingenting egentligen. Ska äta middag med familjen, se på hockey-VM...aa det är typ allt! Imorgon börjar en ny vecka med bara 2 skoldagar för min del! Känns bra att inte ha någon söndagsångest!

Likes

Comments

Idag tog vi en roadtrip till Ö-vik för att kolla runt lite och bara mysa och komma iväg lite. Fick med mig ett superfint armband, så det var kul! Nu är vi hemma igen och ska göra en god middag. Sen kväll blir det att kolla på hockey med Simon och kanske se lite film, ta en prommis och så! Det är verkligen så skönt att vädret och värmen börjar gå åt rätt håll! Och nästa vecka är det bara två dagar i skolan, sen bär det av till Örebro!

Likes

Comments

Såhär såg min goda lunch ut idag på en fredag! Om ni inte har gjort bananpannkakor, gör det!

Idag så hade vi en kort dag i skolan. Vi slutade 11.20, så det var verkligen så skönt. Efter det så cyklade jag hem, sen åkte jag pappa och Moa iväg på lite affärer osv. Så nu ligger jag här i sängen, ätit upp min lunch...så nu väntar jag egentligen bara på klockan ska bli 18 så jag kan åka iväg till stallet! Idag står uteritt på schemat vilket passar perfekt nu när det blev så varmt och skönt!

Likes

Comments