Header

Börjar veckan med lite tb från min instagram ahah. Har iallafall slutat skolan för ett tag sen nu och är just nu på mammas jobb och pluggar lite och väntar på att hon ska sluta! Ska plugga lite tills hon är klar. Sen ikväll så ska vi på hockey för att Filip ska vara matchen knatte på lövenmatchen! Så...det är väl typ så min måndag har och kommer se ut!

Likes

Comments

Hjälp vad det har snöat under natten! Aja, vintern hänger nog med en stund till! Söndag idag iallafall, jag har absolut inget planerat. Ska plugga spanska, städa rummet, sen har jag inget mer. Ganska skönt ändå att avsluta veckan så! Imorgon är det måndag och skolan börjar igen. Hoppas verkligen den veckan går lika fort som denna har gjort! Dagarna bara far förbi känns det som.

Hoppas ni får en bra dag och ett bra avslut på veckan!

Likes

Comments

Hej på er! Har ni en bra torsdag? Det har jag! Kom hem från skolan för ett tag sen, åt dessa goda avocadomackor efter en dusch. Så nu sitter jag i sängen och bara tar det lugnt ett tag innan Simon kommer och hämtar mig. Han fyller ju år idag!! Så jag ska till han och äta lite middag osv, så jag sover där också så det blir mysigt! Så det är det jag ska göra ikväll!

Likes

Comments

Såhär mysigt hade jag och Simon det igår vid alla hjärtans dag middagen. Vi beställde hem man, bara myste och satt och pratade
. Vi gick till ica efter det och köpte lite gotta för att äta till filmen vi skulle se, sen såg vi bara på film och hade det mysigt! Fick världens finaste rosor av han och massa choklad. Och av mig fick han lite godis, en duschtvål från Rituals och ett litet brev! Så gårkvällen var verkligen supermysig!

Sitter just nu i badet iallafall och bara tar det lugnt. Ska den gå och plugga lite spanska och företagsekonomi, men det tar jag senare. Kände verkligen att jag behövde ett bad idag! Onsdagar är verkligen den segaste dagen på veckan, så att fräscha upp sig med ett bad är det bästa!

Likes

Comments

Hej på er! Veckan börjar bra. När jag vaknade idag så var jag faktiskt inte supertrött så det var superskönt! Skolan gick bra, och efter skolan åkte jag och köpte alla hjärtans dag present till Simon! Kan lägga ut mer bilder imorgon då det väl är alla hjärtans dag haha! Så nu ska jag ta tag i mitt stökiga rum och sen så ska jag plugga lite spanska tror jag... och läsa en bok som ska vara utläst i veckan. Så det är det som händer ikväll. Inte så superkul men en lugn och skön kväll!

Hoppas ni fått en bra start på veckan!

Likes

Comments

1 // 2 // 3

1 // 2 // 3

Vill verkligen ha ALLA dessa bikinis till i sommar, men det kommer nog inte hända haha! Älskar verkligen 3an längst upp och 1an längst ner. Nu börjar man bli lite less på detta kalla väder, eller hur? Kan vår och sommar komma nu!?

Likes

Comments