Header

Något som verkligen har blivit så populärt nu på senaste tiden är jeans on jeans, vilket jag verkligen fillar. Att piffa upp det med en färgglad väska och snygga skor, någon snygg accessoar tycker jag är riktigt snyggt!

Att blanda massor med färger tycker jag också är riktigt snyggt! Förut var det väldigt så att man skulle ha svart eller vitt eller grått, väldigt neutralt. Tycker verkligen om att färgen börjar komma tillbaka!

Att ha håret i en lös fläta eller en lös uppsättning är något som jag verkligen gillar. Det ser inte för upp piffat ut men ändå ser det så snyggt och enkelt ut på samma gång!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår var vi och spelade minigolf vilket var kul, men jag är världens tävlingsmänniska så... ja man kan väl säga att klubban slog i marken några gånger hahah! Men men de var kul iallafall! Efter det satte jag mamma pappa och filip oss och fikare lite i en park. På kvällen senare så åkte vi till moas kille och åt middag med hans familj vilket var supermysigt! Det var verkligen så fint när vi cyklade hem. Så en riktigt bra dag igår!

Likes

Comments

Hej på er! Dagen började bra med att bruncha med Jessicka, såg lite Gossip Girl och bara pratade och hade det mysigt! Hon åkte hem för ett tag sedan, så nu är jag hungrig igen så jag gjorde mig en lite yoghut bowl och tog en bit baguette, så det får bli min lilla lunch! Jag har inga större planer för dagen förutom att jag hade tänkt att gå och och gå. Tycker verkligen det är så himla skönt att gå på powerwalks runt ängarna och bara tänka och lyssna på musik!

Likes

Comments

Instagram@majjalundqvist