Header

Då var helgen slut, känns lite jobbigt. Har söndagsångest, men men. Har iallafall idag varit på lite affärer med familjen, men har känt mig trött i hela kroppen. Ska iallafall försöka somna tidigt idag...aja är så himla trött så ville ba kika in här och säga gonatt!

Likes

Comments

Såhär glad är jag att onsdagen är över, och jag är så glad att jag inte har något plugg kvar denna vecka så det fick firas med lite blommor i inlägget också hahah! Är iallafall hemma igen efter en riktigt dryg skoldag. Men imorgon är det sovmorgon och jag kanske ska cykla till skolan imorgon för första gången sen operationen...tänk om jag inte kan cykla längre?? Haha nädå, det får vi hoppas att jag kan. Bara torsdag och fredag kvar nu iallafall sen blir det en kul helg att vänta sig!

Likes

Comments

En stad som jag verkligen skulle vilja åka till är Paris. Alla byggnader, alla gator osv verkar så himla mysiga och fina. Verkligen fotovänligt över allt om man säger så haha! Det verkar verkligen som en trevlig stad. Massor med shopping, mycket att se, ta kort på, mycket man kan göra osv. Det är verkligen en dröm att nån gång få åka till Paris!

Likes

Comments

Hej på er! Är det bra med er? Med mig är det ganska bra. Har verkligen bara tagit det lugnt idag. Har suttit i vårat uterum hela dagen idag för att det varit så skönt. Känns verkligen som att våren är på väg nu! Har suttit och kollar på serier hela dagen, bloggat lite osv. Skönt att få såna dagar som inte har några måsten. Ikväll kommer iallafall Simon hit, så det blir mysigt. Annars har jag inte planerat något speciellt. Vi är ju lediga imorgon från skolan vilket känns väldigt sköt och behövligt med en liten extra lång helg!

Hoppas ni får ett bra avslut på helgen!

Likes

Comments