Header

1 // 2 // 3 // 4 // 5

Visst är jeans bara för snyggt? Man kan verkligen ha det till allt och det finns i alla stilar. Jag måste säga att jag har lite tråkiga jeans. Skulle vilja ha mer blåa och söndriga (som på bilden längst ner till höger) Här ovan kan ni iallafall klicka in på några riktigt snygga jeans.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Om jag ska vara ärlig så vill jag bara ha sommar och sommarlov just nu, även fast jag längtar supermycket till julafton! Men det är så himla skönt att kunna göra vad man vill och bara slappna av och inte behöva tänka på massa skola osv. Men men! Får kämpa på nu denna vecka för efter denna vecka så är det ju faktiskt höstlov! Ååå vad skönt det ska bli. Riktigt skönt att få sova ut och få göra lite roliga saker.

Imorgon så har jag bara en lektion och sen ska jag till sjukhuset för att kolla upp min fot igen! Ska bli kul och spännande och höra vad som säger, får hoppas på att det ser bra ut!! 

Likes

Comments

​I helgen ska vi vara i stallet vilket kommer bli väldigt kul! Vi ska hitta på lite roliga saker, äta middag osv. Så nu ska jag äta lite och sen ska jag packa sen så åker jag till stallet. Kanske inte blir jättebra uppdatering men jag kommer ju hem imorgon igen så! 

Hoppas ni får en bra helg för det ska jag ha!

Likes

Comments

Detta är nog bland den godaste frukosten man kan göra (förutom hotellfrukost). Detta är bananpannkakor som man även kan äta som en liten lättare lunch. Det ända man behöver i är 1 banan och 2 ägg och lite vaniljsocker sen mixar man bara allt och steker på. Verkligen supergott och superbra!

En av mina absoluta favoriter är fruktsallad och en kaffe till. Det är superlätt att slänga ihop. Jag vet att man ska äta en ordentlig frukost, men eftersom att jag hatar frukost så gillar jag att äta en lättare frukost haha!

Likes

Comments

​Tycker inte ni att det är snyggt att ha mycket blommor som står i hemmet? Jag tycker det är sjukt fint och allt ser så mycket livligare ut. Färgglada eller bara vanliga gröna i någon fin kruka. Jag gillar verkligen att gå och kolla på blommor. Tycker det är så sjukt kul av någon anledning haha! Synd bara att mitt rum är i fel läge. Jag har alltid sol i mitt rum vilket gör att jag inte kan ha så mycket blommor i mitt rum så håller länge. Men jag får köra på lite snygga plastblommor. Har faktiskt hittat ett par som inte alls ser ut som plast! 

Likes

Comments

Instagram@majjalundqvist