Gårdagen var både jobbig och väldigt rolig. När jag hade slutat skolan var jag tvungen att göra fem stycken skrivuppgifter eftersom jag ska vara ledig i två dagar ;) Hann skriva klart en hel krönika, en labbrapport, och två andra uppgifter. Jobbigt men sjukt skönt att allt är bortgjort. Solade och käka grillat till middag, sedan drog jag och träffade några kompisar. Var så trött att jag inte orkade göra ett inlägg när jag hade kommit hem, därför kommer det upp lite sent.

Till veckan (torsdag) drar jag och några kompisar till Stockholm. Ska bli sjukt kul och är så taggad. Vi ska bland annat till mall of scandinavia och gröna lund. Kommer såklart blogga då också.

Nu blire match efter att ha legat och solat hela förmiddagen och sedan ska jag till vår sommarstuga där vi kommer stanna till imorgon. Hoppas ni har en bra helg, kram

Bilder från gårdagen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Saknar värme,bad,sol och god mat. Endast 10 skoldagar kvar till sommarlovet sedan har jag bara ett läsår kvar på grundskolan.Längtar så mycket till sommar. Sena sommarnätter,bada, festivaler, umgås med vänner. Vill utomlands nu!

Likes

Comments

​Har funderat ganska länge på att starta en blogg nu så bestämde mig att spontant bara göra de. Får se hur länge jag kommer ha den och hur aktiv jag kommer vara till början. Känns som att det inte är värt om jag inte har några läsare, målet är väll att ha ett par stycken åtminstone. Känns som om det bara kommer vara min mamma och mina två närmaste vänner som läser men man kan ju alltid hoppas. Hoppas alla haft en bra dag hitills. Kram

Likes

Comments