Hejhallå där! Plötsligt händer det, Majsan skaffar blogg för första gången på närmare 5 år. Fick nåt ryck och blev inspirerad helt enkelt och vad som blir av det återstår väl att se. Det kanske slutar med att skiten står tom, eller så blir det ett trevlig bibliotek av bilder och skitsnack för mig att kolla tillbaka på när jag blir gammal och grå. Hoppas på det sistnämnda!

Annars då? Jorå det är tisdag, veckans i särklass värsta dag (den är mitt i skiten och man är inte ens halvvägs mot helg). MEN det är som att en högre makt har hört mig denna höst och valt att välsigna mina gråa tisdagkvällar med mina 2 favoritprogram, "hela sverige bakar" och "tro, hopp och kärlek". Alltså hur GULD?! Så ikväll varvar jag bakning med präster som dejtar och känner ändå att tisdagarna kommer bli avsevärt mycket roligare i fortsättningen hihi. Imorgon ska jag jobba för första gången på snart 3 veckor och det känns faktiskt helbra, har varit wayyy too understimulerad på senaste tiden så ska bli skönt att komma ut och aktivera sig lite. Peppelipepp, kram och godnatt!

Sen jag flyttade hemifrån har jag blivit lite av en "låtsasbotaniker" som jag så fint kallar det, älskar att dola på hemma med mina små plantisar. Det må vara litet men finns det hjärterum finns det rum för växter hihi

Likes

Comments