Underbar morgon!! Vaknade kl.10 nästan helt utvilad. Gick upp med mamma för att uppvakta pappa på farsdag och göra frukost till honom, vi gjorde bland annat två olika scones, supergoda. Sedan klädde vi på oss varma kläder och gick på en lång promenad. Vi kom hem och åt hamburgare och sedan åkte jag och pappa iväg till bowlinghallen där vi mötte upp Matilda. Fick spö som vanligt mot pappa, men kom stabilt två! ;) Efter det gick jag till träningen och tränade handboll. Kom hem nu och snart väntas det tv-tittande och dusch innan läggdags.

Likes

Comments

Dagen idag har varit så behövlig. Jag har spenderat den mesta tiden här hemma, där jag har chillat galet ;-) Sedan begav jag mig till stan för att gymma och efter det gick jag till södervärn för att kolla lite handboll. Jag övningskörde till Ica för att köpa lite godis till kvällen med paps. Vi åt för övrigt sååå god middag, sweet chilli-marinerad kyckling, ris, vitkålsgryta med mossarellaost och knapriga fajitas, fyllda med getost! Nu ska vi se klart så mycket bättre och sedan blir det att hoppa i badtunnan med mama och papa.

Likes

Comments

Detta är ett försök till att börja blogga och dela med mig av min vardag. Inga garantier på att jag kommer hålla bloggen vid liv, men ska göra ett tappert försök till att uppdatera så mycket som möjligt!

Likes

Comments