​Ja det hände väl inte så mycket igår egentligen. Var as-stressad för att jag trodde mina nya fräscha lösfransar hade blivit tillbakaskickade till USA, men när jag kom hem så hade de kommit så det var ju en lättnad! Dock så hade de lagt på en tullavgift på nästan 200 spänn så det var ju mindre kul, men men. Sen på kvällen så firade vi Josefin som har bott hos oss några månader och som hjälper pappa med hundarna (han kör draghundar för er som undrar). Kolla vad fin tårtan blev!! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har varit ganska chill, har varit ute i den varma vårsolen och har sökt universitet! Ni ser vilka utbildningar jag sökt på bilden ✌🏻️Just nu sitter jag hemma hos mammsen och väntar på bussen hem, är så trött. Somnade faktiskt under en föreläsning Hahha 🙄

Likes

Comments

Hejhej igen! Tänkte att eftersom jag är ny med dethär och ingen riktigt vet vem jag är så tänkte jag göra en "Get to know me"!

Namn?

- Maja Liv Hed

Vart bor du?

Bosatt i Mora/Orsa för tillfället

Vilken skola går du på?

Mora Gymnasium (f.d S:t Mikaelskolan)

Hur ser din familj ut?

Min familj är ganska stor. Jag är näst äldsta barnet i syskonskalan på 8 barn! (I know, fett många syskon.) Mina syskon är mina ädelstenar. Sen är det såklart mamma och pappa.

Vad gillar du att göra på fritiden?

Jag älskar att dansa, men har inte ekonomin för att gå på dansen atm, vilket suger :( men att dansa på fritiden hemma eller lite varsom duger det också! Sen älskar jag såklart serier, mat, skolan och att bara lata mig haha.

Singel/förhållande?

Single and ready to flamingle.

Bästa vän?

Man har ju många bra vänner, men mina bästa vänner är forever Karin (www.nouw.se/kariinholen) och Emma.

Favoritfärg?

Det är nog pastelrosa om jag ska vara en stereotyp haha

Vad skulle du säga att du har för klädstil?

Hmm, jag vet inte riktigt. Jag kan vara ganska ombytlig med kläder. Ena dagen kan jag ha en trendig kappa med bootcut jeans och nästa dag trashade jeans med en tye-dyehoody. Så det varierar!

Vart vill du bo?

Stockholm, lätt! Men ska ju kanske flytta till Örebro till hösten om saker går som planerat.

Vad är din dröm?

Min dröm är att få jobba som psykolog eller något annat som slutar på "log" (psykoLOG, socioLOG, kriminoLOG. osv). Älskar människans mentalitet och tycker det är så intressant med mentala störningar och mentalsjukdomar. Kanske inte allas dröm men det är verkligen min grej.

Sexuell orientation?

Vill inte riktigt sätta en etikett på mig själv men just nu känner jag mig ganska straight.Likes

Comments

Så idag var dagen jag tänkte jag skulle vara ambitiös och skriva högskoleprovet! Men nja, det gick väl sådär. Svenska och engelskadelen gick galant, men matten var ett rent bombnedslag. SUGER på matte, det är som kinesiska för mig och jag hatar det. Och ni som vet hur provet fungerar vet att man skriver 5 prov, varav endast 4 är giltiga. Vet inte varför, tycker det är korkat, varför skriva 5 prov om inte alla räknas med? 😒

Jaja, ikväll skulle jag egentligen ut och festa med kompisar men eftersom humöret sjönk så sjönk också lusten att gå ut. Så det blir en hemmakväll med lite chips och serier. Kanske lite te också ☕️

Likes

Comments

Tog tag i livet och drog mig till gymmet idag efter en sväng på stan med brudarna. Haha vi var på Lindex och hittade ett par jeans som var asbilliga och som vi alla passade i. Och gissa vad vi gjorde - vi köpte alla ett eget par med exakt likadana jeans så vi kunde matcha ;) Kändes lite skoj faktiskt! Drog mig sedan till gymmet för att träna lite. Är faktiskt ganska stolt över mig själv; har ökat 10kg i benlyft på bara 3 veckor! Börjar även märka att rumpan börjar ta form efter att jag kommit igång med träningen igen och är såå glad! Trodde inte JAG av alla människor skulle få resultat av träningen, har liksom aldrig varit bra på att veta hur man tränar för at det ska ge resultat.

Likes

Comments

Hejhej! Bestämde mig för att skaffa blogg lite sådär spontant. Vet egentligen inte vad mitt mål med denna blogg ska bli men vad är livet utan lite spontanitet? ;) Just nu sitter jag med mina kära vänner och har håltimme i skolan. Borde väl egentligen plugga men sitter istället och har en nostalgitripp med bilder från Signes dator haha. Nej men ville väl bara introducera mig lite för er!


Likes

Comments