Hej alla fina! Har sjukt mycket plugg i skolan just nu, sååå trött. Ska snart iväg och träna och ikväll är det kemiboken som måste upp. Har prov imorgon i kemi så måste läsa på lite.. trååkigt säger jag bara!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Det här är en film som jag såg för några dagar sedan. Den handla om en tjej som bli extremt mobbad av en specifik tjej på hennes skola. Till slut försöker hon ta livet av sig. Det hon och hennes kompis har gjort i smyg är att filma allt som har hänt. Filmen är inspelad som en dokumentär vilket jag tror blir ännu mer hjärtkrossande. Det känns verkligen som det är på rikitgt då lixom. Man får också se hur mobbarens bakgrund är.

Det var verkligen en film som fick ens hjärta att brista. Att sånt här verkligen händer irl är så sjukt. Jag grät igen om nästan hela filmen, speciellt i slutet. Jag hoppas verkligen inte att det händer runt om sig själv som man kanske inte märker. Usch för mobbning!!!

Likes

Comments

​Hola på er! Idag vaknade jag upp med värsta träningsverken nånsin. Jag och Moa tränade bena i söndags så kan knappt gå nu. Det var iallafall ett riktigt bra och roligt pass. Imorgon står armar på schemat...

Likes

Comments

​Innerst inne vill hon vara den där människan, varför är det så svårt? Hon vill bara vara den där människan alla älskar, den där människan som alltid är positiv, som alltid har någon att skratta med, som alltid är älskad, den där människan som är fin och perfekt. Finns det någon som är perfekt? Hon vet inte det, men det hon vet är att hon är långt långt ifrån att vara den perfekta människan.

Hon vill inte längre vara den fula, tråkiga människan som inte sprider någon glädje omkring sig. Den människan som ingen egentligen vill vara med men som hänger på de andra för att de inte vill säga nej. Det är iallafall så hon känner för innerst inne känner hon att hon inte passar in! Hon är tråkig och ful, dom är roliga och fina. Hon räcker inte till för att vara med dom människorna...  

Hon vill inte längre vara den som killarna inte kollar på, den som killarna tycker ser tråkig och inte tillräckligt snygg. Hon vill, men vet att hon inte kan få något förhållande. Hon räcker inte till för killarna. Hon är inte tillräckligt snygg eller rolig.

Det enda hon vill är att räcka till. Räcka till för att få vara med dom tjejerna, få den där killen, bli bjuden till den där festen. Hon är för långt ifrån allt detta för att hon är för långt ifrån att vara perfekt.

Likes

Comments

​Ibland kan det bästa som finns vara att bara gå ut på promenad med favorit låtarna på i hörlurarna. 

Likes

Comments

​- Jag vill komma igång med träningen mer och verkligen få en rutin på det

- Ta långa promenader nu när det är som finast ute

- Ta hand om mig själv, och då menar jag att ha behandlingar i hår och på hud osv.

- Satsa på skolan mer än vad jag gjort innan.

- Börja läsa mer bäcker

Likes

Comments

Igår, lördag var jag och Elin i Stockholm och jag bli bara mer förälskad i staden varje gång jag är där.

När vi hade kommit med tåget in på T-centralen så var det första vi gjorde att åka till Social Media Party där vi lyssnade på Onsdagsbubbels livepodd av Hannalicious och Dasha.

Efter det så åkte vi och åt lunch på Vapiano vid stureplan. Tog en carbonara som var jätte god men stark..

Efter det gick vi runt på stan lite men hittade faktiskt inget tyvärr. Sen tog vi tunnelbanan till odenplan och gick runt lite i vasastan. Det kan nog vara det finaste området i Stockholm. Massa fina lägenhetsbyggnader, parker och mysiga fik.

Sedan strosade vi runt lite bl.a i gamla stan innan vi åkte ut till kungsholmen där vi åt på Phils Burger. Deras burgare är såå goda, rekommenderar starkt. Vi hade egentligen tänkt äta på Fridays men det var fullt där tyvärr.

​Hade iallafall en jätte bra dag i bästa staden!

Likes

Comments

​Lite bilder från min lördag som slutade lite kaos, haha! Hade iallafall kul. Det var lite jobbigt att gå upp imorse faktiskt men nu är det bara att kämpa i veckan. Ikväll måste jag nog plugga fysik då vi bara satt och prata om helgen mest på den lektionen. 

Likes

Comments

från vårt mys igår

​Idag blev det sovmorgon och sedan en lång och god frukost. Nu har jag fixat mig och ska snart åka och se på bio med mamma. Vi ska se Bridget Jones. 

Likes

Comments